Cimer’e yaptığım şikayet sonrası yardımcı olması gereken memur şikayet ettiğim kurumu arayarak beni rezil etti. Ne yapmalıyım?

Arkadaslar aday memurum, aşırı derecede mobbing e maruz kaldım. En sonunda careyi cimere yazmakta buldum. Devlet yurdundan ciktigin icin insanlarin bana yurtlu olarak davrandiklarini acikladim. Sonrasinda bir gun sonra cimer yazimi iptal ettim. İptal yazisi gonderdim yani. Ardindan 1 ay gecmis aile ve sosyal politikalar bakani calisani dogrudan amiri arayarak beni rezil etti.
ifsaladi. Amirim telefonu bana yonlendirdi ben kendisine neden boyle bir sey yaptigini sordugum da ise telefonunuza baksaydiniz diye tersledi. Sonra beni sorguladı ardından bu sahis bir de gidip sikayet edebilirsin diye de kinayeli cevap veriyor. Kisacasi bu da yurtluyum diye ust perdeden konusuyor. Bu kisiyi nasil dava edebilirim? Hakaret etmedi fakat beni ifsaladi ve saygisizca bir sekilde konustu.
Sizce ne yapmalıyım?
Cimer’e yaptığım şikayet sonrası yardımcı olması gereken memur şikayet ettiğim kurumu arayarak beni rezil etti. Ne yapmalıyım?