Arkadaslar aday memurum, aşırı derecede mobbing e maruz kaldım. En sonunda careyi cimere yazmakta buldum. Devlet yurdundan ciktigin icin insanlarin bana yurtlu olarak davrandiklarini acikladim. Sonrasinda bir gun sonra cimer yazimi iptal ettim. İptal yazisi gonderdim yani. Ardindan 1 ay gecmis aile ve sosyal politikalar bakani calisani dogrudan amiri arayarak beni rezil etti.
ifsaladi. Amirim telefonu bana yonlendirdi ben kendisine neden boyle bir sey yaptigini sordugum da ise telefonunuza baksaydiniz diye tersledi. Sonra beni sorguladı ardından bu sahis bir de gidip sikayet edebilirsin diye de kinayeli cevap veriyor. Kisacasi bu da yurtluyum diye ust perdeden konusuyor. Bu kisiyi nasil dava edebilirim? Hakaret etmedi fakat beni ifsaladi ve saygisizca bir sekilde konustu.
Sizce ne yapmalıyım?
ifsaladi. Amirim telefonu bana yonlendirdi ben kendisine neden boyle bir sey yaptigini sordugum da ise telefonunuza baksaydiniz diye tersledi. Sonra beni sorguladı ardından bu sahis bir de gidip sikayet edebilirsin diye de kinayeli cevap veriyor. Kisacasi bu da yurtluyum diye ust perdeden konusuyor. Bu kisiyi nasil dava edebilirim? Hakaret etmedi fakat beni ifsaladi ve saygisizca bir sekilde konustu.
Sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cimer şikayetleri, şikayet eden kişinin kimliği afişe edilerek şikayet edilen kişiye iletilir zaten. Ne yazık ki bu kısma kadar usulsüz bir durum yok.
Ben bu konuda bir yazi gelmesini istedim bu sahis ise beni hedef yapti. Ne demek normal?
Once beni arayip bir danismasi lazim boyle boyle sikayet yapmissin olayi anlat nasil bir yol izleyelim diye sormasi gerekir. Direkt gidip amirime bilgi vermesini ne demek?
Kafaniz mi calismiyor?
Ben burda amiri sikayet etmedim calistigim birimi sikayet ettim. Benim is telefonum varken neden direkt bu kisiyi ariyabilir. Sizin gibi b. k zihniyetli insanlar yuzunden bu ulke de hukuk islemiyor dogru durust
Paylaşımın için teşekkür ederim. Bu işler böyle malesef ne yaparsın bilmiyorum
Terbiyesiz insan ya artik telefon gorusmelerine bakmayacagim cunku kaydi cikmiyor delil degil. Mail de ise delil niteligi tasiyor.
Bundan dolayi tıkandım. Kimin nasıl konustugu belli.
Sorun ne yurtlu ne demek
Devlet yurdunda yetismeyi kastettiyorum
Ne olucakki cok sacma bunu dile getirmeleri beyin seviyeleri yerlerde ozman
Dile getirmiyorlaf buna gore daha rahat davraniyorlar. Mesela yurt ne yapabilir kimsesi yoktur istedigimiz gibi davraniriz dusuncesindeler anladin mi simdi?
İnsanlar karsidakini maddi manevi fiziksel ruhsal zayif buldugunda buna gore davranir
Anladim. Haketmedigin muamale gördügünde sessiz kalma bence