Arkadaşlar temelim sıfır. Matematikte sadece denklem biliyorum... 190 gün var sınava sizce hukuk kazanabilir miyim çok çalışsam? Tuşlu telefona falan geçmeyi bile düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılyapabilirsin arkadaşım istersen her şeyi yapabilirsin tamam zor hatta baya zor ama yapabilirsin olumsuz insanlara takılma ve elinden gelenin en iyisini yap umarım istediğine kavuşursun :)
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim umarım 🙏🏻
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim anlam Türkçe Öğretmenliği Okuyor Sana ders çalışırken harcadığı eforu zamanı çekip atsam şok olursun. Çok sağlam bir program ve zaman ayırman lazım yani 3 ay gibi kısa bir sürede temelin olmadan kazanman imkansız
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay demedim ki 6 ay
- +1 yıl
Fark etmez 6 ay da kısa maksimum 1 yılını full derslere odaklanman lazım çünkü temelim yok diyorsun ve hukuk diyorsun işin kolay değil yani ama sıkı bir program yaparsan kendine başarırsın kafana koymuşsan 1 yılını derslere vermen lazım ki bence ver sonuçta boşa geçirmiş olmayacaksın 1 yılı okumak istediğin bölümle ilgili bir çok bilgi öğreneceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
+1 yılÖyle bir şey yok unut onu tuşlu telefon falan da hikaye sana sunulan koca sene var ve sen 6 ay kala diyorsun ki hukuk komikmiş
026 Yorumla
Soran+1 yılBir buçuk senede meslek lisesinden tıp kazanan var neyin kafasındasın sen bir gecede darbe oluyor be
- +1 yıl
@sezincan Neyin kafasında mıyım? Tecrübeliyim temelin vs. yoksa çok zor zaten ilerizekalı olsan bunu soracak kadar dert etmezsin.
- +1 yıl
Pardon otomatik sizi etiketlemiş kdfldf
Soran+1 yıl@sezincan tamam bende aylarca çalışıcam? Ki bir aydır çalışıyorum zaten yeni başlamıycam.
Soran+1 yıl@sezincan neden şaşırdınız
- +1 yıl
2 tane üniversite bitirdim ve sen benim zekam ile mi dalga geçiyorsun :D Neyse bazı şeyleri bozmayacağım lakin o zihniyetinle bir b*k olamayacaksın 6 ayda tıpmış komik slkjfsdkl senelerce ne yaptın? Hiç özeleştirin yok tuşlu telefona geçmek daha komik bu arada
Soran+1 yıl@sezincan evet denemekten zarar gelmez. Zaten ben derece yapayım demiyorum ki 30 bine girmek hedefim. İstanbul üniversitesi Gibi bir üni hedeflemedim yani
- +1 yıl
İyi günler size bu arada tekrar efor sarf etmem bildirim alma yapıyorum çünkü bazı şeyleri anlamıyorsunuz ve olgun olduğunu düşünmüyorum tuşlu telefon seni :d
Soran+1 yılKardeş sen sıkıntılı mısın shdjsjdj ben hemşirelik som sınıf öğrencisiyim zaten 😂😂 hayalimde ki bölüm bu olduğu için tekrar hazırlanmak istiyorum. Fakat sana kötü bir haber iki üni bitirmişsin ama bir şeyler yapmak isteyen birine senden bir bok olmayacak diyorsun. Çok zavallıca gerçekten. Beş üni de okusan bir halta yaramazsın
- +1 yıl
Senden bir bok olmayacak demiyorum ki temelin yoksa çok zor diyorum senelerin var 6 ayda tıp diyorsun çok zaman kaybetmişsin diyorum sen lafı farklı anlıyorsun çünkü o ergen duyguların hala hayallerde realist olsan dediğimi anlardın 6 ay da tıp imkansıza yakın sen o matematik konularını basit mi sanıyorsun insanlar 2 konu için aylarca çalışıyor
- +1 yıl
Ve cidden artık yazma bırak kalsın böyle gerek yok git ders çalış zaman kaybı site
Soran+1 yılNeyse artık puanlar açıklandığı zaman yazarım kazandım diye ön yargılarınız bir nebzede olsa kırılır. Bildirimleri açık tutun siz ☺️☺️
- +1 yıl
Tamam o halde kazanırsanız süper olur diyeyim hadi :) Hatta hediye bile alırım :)) Madem kararlısın başarılarını diliyorum umarım başarırsın..
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
ne demek hanfendi :D :D
- +1 yıl
Çünkü onu anladığımı hissettirdim ve yanında olduğumu da azmini sevdim kendisi aslında pamuk gibi biri sinirlerine hakim olursa xhjx
Soran+1 yılValla siz başlattınız ben soru sordum sadece 😂
- +1 yıl
Kiskaniyosun beni di mi? Bence çizgimi bozmadım bdhdnd
Soran+1 yılAllah’tan çizginizi bozmadınız 😂 bir b*k olamayacaksın dediniz yani daha ne diyeceksiniz 😂
- +1 yıl
Ya hahah sen beni bir ekler misin kafaya taktım ben mevzuyu
Soran+1 yılHesabın kapanmış sanırım
+1 yılKazandın mı merak ettim iwmdşsms bende seninle aynı durumdayım ondan soruyorum şsmfğdöd
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 439 cevap paylaştı. Kazanırsın
10 YorumlaEvet olur 🐣
18 Yorumla
Soran+1 yılEver Yeni bogies in
Soran+1 yılEvet yeni bitirdim. Tel düzeltti pardon hahsjs
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah deneyecez bakalım
Soran+1 yılşu an yapıyorum
Ne lisesinde okuyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılBilgim yok maalesef.
10 Yorumla
+1 yılİmkansız