arkadaşlar kotonda işe başlıcam. ama beni küçük görüyorlar hep ailem ve çevremdekiler. mağazada çalışıcakmış filan. birde maaşı daha konuşmadık ne kadar olur sizce? ne önerirsiniz bu mağazada çalışmak hakkında?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılornek verim. zarada part time çalışan birisinin bile aylık geliri 2500 tl den aşagı olmuyor. nedeni de zaranın piyasadaki en yüksek primli firma olması ve primi aylık magaza genel satış cirosu üstünden yüzde olarrak dagıtıyor. yani bir çok magazadaki gibi her satıs danısmanının ayrı ayrı kotaları yok. magaza kotası var, kotayı tutturunca baya ciddi primler alıyorlar ki, bugün her zara magazası aylık cok yüksek cirolar yapıyorlar.
Koton a geleecek olursak, bildigim kadarıyla kotonda da bireysel kota yok, genel magaza kotası ve bölgesel satış kotası var. her biri üzerinden prim alıyorsun, ancak primleri ne kadarlık bir yüzde olarak payllastırılır bilemem. Tahminimce full time calısan birisi minimum 2 bin alıyordur rahat.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBütün gün ayakta olucaksın, maaşı bilmiyorum ama asgari ücretin üstünde olur, ailen karşı çıkıyorsa sende "hayatı öğrenmek, kendi kazandığım parayı harcamak istiyorum" diyebilirsin.
32 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, hayırlı olsun, kolay gelsin :)
Satş danışmanları için asgari ucret +prim +agi (Asgari Geçim İndirimi) + sodexo. Yani fulltime çalışan bir elemanın ortalama net maaşı 800-900 civarlarında. Çalışma saatine göre de ortalama 350-400 lira sodexo alıyoruz. Kasiyer olursanız +100 lira kasa tazminatınız oluyor. Şef kasiyer 1000 lira + kasa avansı alıyor. Kasa avansı mağazadan mağazaya ciroya göre değişiyor. Bir de reyon sorumlusu dediğimiz bir pozisyon var. O da ortalama şef kasiyer gibi maaş alıyor. Parttime çalışanlar haftada ortalama 33 saat çalışıyorlar. Aşağı yukarı 400-500 lira gibi ücret alıyorlar. Ortalama 250 lira gibi sodexo veriliyor.
21 Yorumla
+1 yılbence cok guzel çalısıyor olman. hayattakı en kötu seylerden bırı tembellıktır. deneyım sahıbı olacaksın, cebınde az ya da cok farketmez paran olacak, ınsanları tanıyacaksın, daha aktıf sosyal olacaksın , özguvenlı cesaretlı olacaksın hayata karşı. daha sonra daha guzel bı ısde calısırsın,hıcbırsey kolay degıl canım. pes etme derım.ayrıca kotonun ürünlerını cok severım, ordakı combınlerı gordukce tarzında degısıklık de yapabılıırsın guzel iş bence :)
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
29Cevap
Boş ver seni küçük görenleri, namusunla onurunla çalışıp emeğinin karşılığını alacaktır, kimsenin laf etmeye hakkı yok. Sebat eder çalışırsan kariyer bile yapabilirsin. Uzun süre ayakta kalman gerekebilir yalnız bu nedenle onlar sağlamıyorsa, üzerinde rahat edebileceğin mümkünse ortopedik bir ayakkabı edinmeni tavsiye ederim.
Şimdiden başarılar, yolun açık olsun :)10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 442 cevap paylaştı. bence 750 850 arası bişey alırsın ama çalıştığına değermi o para değmez tabiki sürekli ayakta duracaksın sürekli güleryüz moralin çok bozuk olsa bile karşındakine güleryüz gösterceksin sığırın bitanesi gelip sana sulanacak yani akşama kadar stres sıkıntı..
10 Yorumla
+1 yılonurunla calıstıktan sora lımoda satılır sımıtte satılır tezgahtarlıkta yapılır kucukluk degıl bu saygı duyulması gereken bısey takma sen
850 ile 1000 arası olur . şartlar çalışma saatleri agır olur. her işi biliyorum die atlama her iş sana klırç bildigin herseyi bi anda ortaya serme bekletılerı artar :D ne soyluyolarsa onu yap gec :D10 Yorumla
+1 yılİş pek umrumda değil de ... ailen ve çevrendekilerin seni aşağı görmesi beni üzen... neden böyle bi durum içindesin..Sıkıntı nerden kaynaklı bunu bul bencee çükü ileride evden uzaklaşmana ve ailenin dağılmasına neden olurr.. şimdi belki neden bu kadar karmasarsın diyosun ama daha dün buna şahit olduk :) çevremizde
00 Yorumla
+1 yılYavaş yavaş alışırsın bende geçen yaz bulsaydım iş çalışacaktım ama olmadı vs vs :D Maaş oalrak genelde asgari ücret + prim +yol parası vb vb birde markadan markaya indirimdir hediyedir mağaza kotasından ek primdir vb veriyorlarmış .
00 Yorumlaçalışmanın küçük görülmesimi olur.
sen bak yoluna.Allah güç kuvvet versin.
Çok bişey bekleme başlangıçta ama kendini kanıtlarsan belki istediğine yakın bişeyler alırsın.
Namusunla çalıştıktan sonra kulak asma kimseye.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHakkınla para kazanıyorsun, çalmıyorsun, çırpmıyorsun neyi küçük görüyorlar anlamış değilim?!
Maaş aralıklarını arkadaşlar söylemiş zaten. 1-2 ay çalışırsan %30 falan indirim kazanıyorsun. İndirimli olarak oradaki ürünlerden kendine bir şeyler alabilirsin.
Kararından dolayı kutlarım. Yavaş yavaş kendi ayakları üzerinde durman hoş.10 Yorumlaarkadaşım mangoda çalışıyor 825tl +prim+yemek +yol geceye kalırsan da servisi var bu civardır onun da maaşı
00 YorumlaNerde çalışırsan çalış hep iyi çalış işten kaçma geç gitme her işe koş akşam eve geldiğinde ayakta uyursun ama olsun göze girdikten sonra gerisi kolay :)
00 Yorumla
+1 yılasgari ücret olur muhtemelen ama küçük görülecek bişey yok
10 Yorumlaçok güzel tebrik ederim. çalışmak çok güzeldir. evde oturmak insanı deprasyona sokar. sen hem çalışacak hem güzel giyinecek hem cevren artacak hem de para kazanacaksın. maaşın asgari ücret olur tahminince ama güzel bir iştir.
00 YorumlaBir tane siyah trençkot beğenmiştim kışın. Mümkünse el altından yollasana onu bana..
10 Yorumla
+1 yılGüler yüzlü ol,işini iyi yap gerisi gelir. Ama çalışmak güzeldir.. hayata daha çabuk alışırsın. Yaşın kaç bu arada?
00 YorumlaMağazada çalışacaksan asgari ücret verirler ,okul durumunun ne olduğu oradaki yükselişini belirler.
00 Yorumlaasgari+yol+yemek+prim olur muhtemelen maaş.. nerde çalışacağını söyle alışverişleri senden yapalım prim kazan :p
00 Yorumlamerhaba gizli benide kotondan iş görşmesi için çağrdılar yrn için şartları bende merak ediyorum ordaysan bilgi verirmsn :)
00 Yorumla
+1 yılArkadasim kolay gelsin.. is arkadaslarinla anlasirsin umarim..
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler umarım :)
+1 yılkendi ayaklarinin ustunde durucak kaar asgari ucret verirler diye dusunuyoru m hayirlisi canm:)
10 YorumlaGirimçiliğin ne kadar iyiyse o kadar başarılı olursun .
00 YorumlaBence asgari ücret alirsin.. ;) Hangi bölge? mesaj atarasan yardimci olabilirim bir çok tanidiğim var..
00 Yorumlagit çalış işte. görürsün ilk maaşını aldığın zaman...
00 Yorumla
+1 yılZara 1100 net veriyordu Koton da 900-1000 falan verir.Maaşınla döversin çevrendeki koca karıları :)
20 Yorumla
+1 yılKotonda reyon şefiyim personellerim 1100 lira alıyor 50 lira yol avmde oldugumuz için 300 lira yemek havuz sistemi prim var mağza kotadı tutarsa en kötü ihtimalle 150 lira ek alırsın (prim)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkim ne görürse görsün arkadaşım, sen helalinden paranı kazanmaya bak. kimin ne dediğinin önemi yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaaş ve sosyal olanaklar nasıl bilgi verebilir misin?
00 YorumlaZaten maaşları sabit oranın.Ayrıca Koton iyi bir marka ve bence çalışman için uygun bir yer.
00 YorumlaCalıs en azından ınsalardan uzak olmassın magazacılık ıyı ıs sosyal olursun ...
00 Yorumlaküçük görmek nedemek çalışıp paranı kazanıcan hoştunuz deseydin asgari ücret+primdir heralde maaşıda
00 YorumlaMaaşı iş görüşmesi yaparken konuşmanız gerekiyordu. Kolay gelsin.
00 Yorumla
+1 yılLise mi üniversite mezunumusun ? lise ise asgari 890 alman lazım üniversite ise daha fazla alman lazım keşke bunları konuşsaydın .
00 Yorumlaailendekiler ceo mu hep?
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl girdin işe bir türlü beni almadılarda? Torpil var mı
10 Yorumla1000 TL + yemek + yol + prim iste
02 Yorumla- +1 yıl
verirler...
+1 yıldevir poponu yat bence
00 Yorumla
+1 yılkoton iyi. hayırlı uğurlu olsun.
00 YorumlaIndirimlerden bizi haberdar et beybi.3>
Bol sans:00 Yorumla
+1 yılCalisiyormusun hala
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAa hangi şehir hangi şube :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor iş ama kolay gelsin
maaşta 800 olur00 YorumlaBana indirim yap:)
10 Yorumlakendine güwn
10 Yorumlaçalışmak iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerde bu koton :)
01 Yorumla
Soran+1 yılayazağa :)
700-800 verirler.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi