Soru baslıktadır ,,, Şu universiteleri kazanamazsan Savcı/Hakim olamazsın , şu okulu kazanırsan olursun diye bir kanaat var mı? Googlede araştırma yaptım önemli olan Yazılı sınav+Mulakatmış hakim/savcılıkta okulun bir önemi yokmuş yeter ki Devlet olsun birde Ortalama bir okul olsun yeter diyorlar dogru mudur? Cunku kişide bittigi için iş..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, şüphesiz üniversitenin kaliteli olup olmamasının tabii ki her bölüm için önemi var. O yüzden hakim ve savcı olabilme konusunda da tabii ki ciddi bir referans olacaktır size üniversiteniz. Fakat her şeyden daha önemlisi sizin kendinizi ne kadar geliştirebildiğiniz, ne kadar donanımlı hale getirebildiğinizdir bence. Yoksa üniversite çok iyi olsun ama siz kendinize bir şey katmadan bir diplomasını aldınız diyelim sadece, o zaman tabii ki yine eksik kalacaktır bazı şeyler. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 303 cevap paylaştı. Tabikide var! Bizim üniversitelerin %95i baştan savma eğitim modeli ile eğitim veriyor. Yıldız teknik, odtü gibi köklü üniversitede okursan senin için çok daha avantajlı olur...
04 Yorumla- +1 yıl
Oralarda hukuk mu var da hsjdjjdjdjd
- +1 yıl
Yav he he
- +1 yıl
@şusiyahsaçlı ister inan ister inanma yıldız teknikteki bir öğrenci diğer herhangi bi üniversitedeki yüksek lisans yapmış bir avukattan çok daha donanımlı çok daha bilgili ve çok daha tecrubelidir! Şimdi diyeceksin bunu nereden biliyorsun? İstanbul genex yazılım şirketine iş görüşmesi için gitmiştim oradaki avukat emre bilmem neydi soy ismini unuttum her neyse adamla baya muhabbet ettik koca sirketin bas avukatı tüm davaları ona ait ve kendisi 26-28 yaşlarında! 35-40 yaşındaki yuksek lisans diplomasi olan avukatlar onun emri altında ve onlara işi öğretiyor! Bir cok davanin seyirini o değiştirmiş kendi demedi ama odasındaki insan kaynakları uzmanı söyledi. Daha sonra onla muhabbete iyice girdik 3. Siniftayken her ay 2 dava verirlermiş bu olaylarda müvekkilini kurtaracaksın! bir kere savunamazsan tüm yılın çöpe gider. Adam yaralamada müvekkilinin 6.3 yıl hapis cezası sınırının altına düşüremedi diye 1 senesi çöpe gitmiş! Tabi bu davalar gerçek değil! Ama mahkeme ortamı gerçekmiş! seyirciler sınıf arkadaşları ve soru soranlar, sanıklar vs okuldaki rektör öğretim görevlisi vs imiş. 4 senede 32 sanal 12 gerçek davaya bakmış 700un üzerinde dünyada gerçekleşmiş dava incelemesi yapmış. Şimdi bizim çukurova gibi bir üniversitede hukuk okumuş biri 4. Sınıfa kadar ne mahkeme salonu görüyor ne dava provasina katılıyor ufak bir canlandırma yapıyorlar sonra avukatsın diyip diplomayı rulo yapıp yolluyorlar 😂 en kötüsü de cukurovanin 1. si cahit balcı arkadaşım olur şu an kendi bürosu var. Tüpraşın kadrolu avukatı olmak için başvuru yapar ve mülakatta sorulan sorulara cevap veremez! Adamlar benim daha önce duymadigim davalardan örnekler sordu 2 kelime edemedim dedi 😂 inanmazsan kendi sitesi bile var sorabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
4Cevap
Yok ama mülakat komitesi sırasında artı bir etkeni olabilir.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir bölümün mesleğini yaparken ilgisi yok okuduğun üniversiteyle diye biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılHiiiiç önemi yok emin ol
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılüniversitenin bir önemi yok
00 Yorumla
+1 yılBur tek hukuk fakültesi
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence var
00 Yorumla
+1 yılHukuk okuman lazım
00 YorumlaDayı var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok ama var
00 Yorumla
+1 yılDoğru
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hakim ve Savcı olabilmek için, okuduğumuz üniversitenin bir önemi var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat