Evde paketleme işi için internet sitesinden WhatsApp üzerinden bilgi verin dediler ve WhatsApp'da çıkan numaraya yazdım ve bana anlattılar işi sabun ve mandal işi var dediler daha sonra onlara atacağım bilgilerimi istediler TC kimlik ön yüzü inan numarası adresim vb gibi 5 tl atıp 3 TL geri istediler ibanimi kontrol amacli geri dönmez 6 saaat içinde dediler ama geri de donmediler daha sonra anladım yanlış yaptımı yazdım o kadar mesaja cevap vermediler gördukleri halde daha sonra sizi savcılığa şikayet etcem dememe rağmen takmadilar korkuyorum kimlik fotom ellerinde paparadan birşeyler yapiyolar diyorlar bir sürü kişi bu şikayet le gelmiş
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSiz ne kadar saf ve enayisiniz. Biraz piyasayı takip edin haber dinleyin. Aylardır evde paketleme işlerinde dolandırıcılar var diye bağırıyor haberler. Geçmiş olsun bilgilerin ile papara hesabı açtılar. Karakola git.
12 Yorumla
Soran+1 yılTakip ediyorum e devletten üzerime kayıtlı sadece kendi açtım bı hesabım var başka bir bankadan paparadan gözükmüyor ama karkolu aradım savcılığa git dedi ilgilenmedi bile
- +1 yıl
Olay benim de başıma geldi yeni siz herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılHala bunlar inaniyormusunuz uzerinize birsey tok ise korkmayın kayitli ya da birsey var ise biraz skıcı bir durum maalesef bunlari bitiremediler ve bulunmuyorlarda
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok korkuyorum takip ediyorum sürekli bı hat açılmamış paparadan birşeyler yapiyolar diye duydum benim gibi çok mağdur var
- +1 yıl
Yok yok korkmayin birsey olmqz onlarin amacı cok baska
Soran+1 yılNeymiş amacı nerden biliyosunuz siz
- +1 yıl
Ben dolandırıcı degilim nerden bilecegim bir cok kisiyi dolandirdilar amaclari evi olan parasi olan tc ile uzerine kayitli olan mal kulk para almak
+1 yılKimliğinide kaybetmiş olabilirdin böyle düşün risk hep vardır. bunlarıda istemiyo bu tarz iş verenler tc ni verdin tam da memurluğamı başvurusu mubarek bide 5 tl yi hiç anlamadm
00 YorumlaHiç bir şey olmuyo merak etme boşuna kendini darlama
03 Yorumla
Soran+1 yılNerden eminsin bu kadar
+1 yıl250 TL depozito verdin mi? Öyle birsey de istiyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
Tc ile telefon hattı çıkartabilirler diye duydum istersen telefon sirketlerini Ara bildir durumu
Soran+1 yılPara vermedim sadece kimliğinin fotosunu verdim ve iban ibanla bir şey yapamaz ama korkum kimlik işte
+1 yılHerhangi bir şey oldu acaba
00 Yorumla
+1 yılBaşınıza bişe geldi mi peki
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun bacım
00 Yorumla
+1 yılSictin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Evde paketleme işi için dolandirildim başına gelen var mı ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat