Kızlar Bir Adım Öne Hangi işi yapacağımı bilmiyorum. Bir hedefim yok istediğim bir meslek yok. Sizce ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Birçok işte çalıştım. Birçok farkli insanlar tanıdım. Birçok deneyimim var ama hala ne iş yapacağımı neyde mutlu olduğumu bilmiyorum. Hangi işi yapacağımı bilmiyorum. Bir hedefim yok istediğim bir meslek yok. Sizce ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kendipayınınaq Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yapmaktan keyif aldigin hicbir sey yok mu mesela insam prikolojisi dert anlatma dinleme? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Dert dinlerim, müzik dinlemeyi severim ve araştırma yapmayı severim Yorumla Kendipayınınaq +1 yıl Guzel arastirma yapmak uzerine birseyler yapabilirsin mesela ne okudun Yorumla Kendipayınınaq +1 yıl Bolum olarak Yorumla Soran +1 yıl Detay vermek istemiyorum ama istediğim degildi Yorumla Kendipayınınaq +1 yıl Yahu nerden bilicez gizli kullanicisin Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Kendi işin değilse kimse mutlu değildir bence yaptıgı işten 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı. İlk önce bir doktora git bence çünkü bu kadar hedef sizi kötü bir şey 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı. Bende bilmiyorum hep işsizim çalışmaktan korkuyorum bu gidişle maaşım olmadan ölücem emekli de olamam 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. iş hayatında mutluluğu arama yok çünki 😂😂 paran zamanında yatıyosa onla mutlu olcaksın mecburen 😂😂 0 0 Yorumla
VarımAmaYokumm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Kendimi buldum bende ne bölümü okusam diye delircem 0 0 Yorumla
Hayalkırıklıııı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bende aynıyım ne iş yapcağımı bilmiyorum 0 0 Yorumla
ezgiezgi555 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Üniversite sınavına tekrar girr 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölümü seçeceğimi bilmiyorum Yorumla
youseemerollin Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 68% +1 yıl Hobi edin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece müzik dinlemek Yorumla youseemerollin +1 yıl Müzik dinlemek Hobi sayilmiyor. Hobi, ciddi bir iştir; yan gelip yatma işi değildir. Ciddi yatırım ve uğraş ister. Hobi sonucu ortaya bir ürün veya bir fikir çıkmaktadır. Yorumla
reactionbobby Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Zamanında meslek sahibi olamamanın hataları bunlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mesleğim olmadığını nerden çıkardın Yorumla reactionbobby +1 yıl Tamam mesleğinizi söyleyin o zaman Yorumla Soran +1 yıl Mesleğimi sevmiyorum Yorumla reactionbobby +1 yıl Nedir meslek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yapmaktan keyif aldigin hicbir sey yok mu mesela insam prikolojisi dert anlatma dinleme?
Dert dinlerim, müzik dinlemeyi severim ve araştırma yapmayı severim
Guzel arastirma yapmak uzerine birseyler yapabilirsin mesela ne okudun
Bolum olarak
Detay vermek istemiyorum ama istediğim degildi
Yahu nerden bilicez gizli kullanicisin
Kendi işin değilse kimse mutlu değildir bence yaptıgı işten
İlk önce bir doktora git bence çünkü bu kadar hedef sizi kötü bir şey
Bende bilmiyorum hep işsizim çalışmaktan korkuyorum bu gidişle maaşım olmadan ölücem emekli de olamam
iş hayatında mutluluğu arama yok çünki 😂😂 paran zamanında yatıyosa onla mutlu olcaksın mecburen 😂😂
Kendimi buldum bende ne bölümü okusam diye delircem
Bende aynıyım ne iş yapcağımı bilmiyorum
E ticaret var ona atıl bi
Benim de yok hiçbiri soluğu a 101 de aldım.
Olmuyorsa akışına bırak illa birşeyler olacak
Üniversite sınavına tekrar girr
Hangi bölümü seçeceğimi bilmiyorum
Hobi edin.
Sadece müzik dinlemek
Müzik dinlemek Hobi sayilmiyor. Hobi, ciddi bir iştir; yan gelip yatma işi değildir. Ciddi yatırım ve uğraş ister.
Hobi sonucu ortaya bir ürün veya bir fikir çıkmaktadır.
Zamanında meslek sahibi olamamanın hataları bunlar
Mesleğim olmadığını nerden çıkardın
Tamam mesleğinizi söyleyin o zaman
Mesleğimi sevmiyorum
Nedir meslek
emlakçılık