Bu kasaları nasıl bağlıyorsunuz baana biraz anlatabilir misiniz ya?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kasaya 350 TL ayiriyosun sonra kalan paraları sayıp deftere yaziyosun falan. Ben şokta 9 ay çalıştım 2 ay önce bıraktım ve genelde mağaza yöneticisi bağlıyor kasayı sen fazla kasma bu konuda
Yok ya şokta 1 ay sonra hemen master yapiyolar personellere bile herşeyi öğretiyorlar ama kasa bağlamayı bilmiyorum ben
Onlar sana öğretmez sürekli senin onları izlemen lazım
Sistemsel işleri ogretiyorlar da kasa bağlamayı ogretmediler şey olması gerekiyor mu 5 likten 5 tane 10 luktan 10 tane 20 likten 10 tane gibi bir şart var mı yoksa kendi kafamizaa göre 350 ye nasıl bağlayabilirsek bağlayabiliyor muyuz?
Kendi kafana göre bağlayabilirsin. Önce bozuk paralardan biraz koyuyosun sonra üstünü de 350 ye tamamlıyosun işte çok basit
O kasada yeter ki 350 olsun ne fazla ne eksik
Mesela bozuklarda atıyorum 150 lira çıktı üstüne 5 likten 10 luktan 20 likten ekleyip 350 yapabiliyor muyum?
Birde kasayi 350 ye tamamladım geriye kalan paraya ne diyorlar?
Evet bozuklardan istediğin kadar koyup 350 ye tamamlayabilirsin. Geriye kalan para da kasaya gidiyo onu da banka iki günde bir gelip sizden alıyor
Avans dedikleri ne oluyor peki? Ben yeni olduğum için bilmiyorum
Avans kasaya ayırdığın 350 tl
350 yaptığımız para avans oluyor yani öyle mi
Aynen öyle :)
Peki bu taze gurubu donuk bilmem ne onlar ne oluyor
Taze dedikleri şarküteri reyonu var ya orası. Donuk da superfresh urunlerinin olduğu dolap işte donuk mısır, mantı gibi...
Şarkuter dediğin peynirler olduğu dolap falan mı yoksa fasulye nohut pirinçlerin olduğu bölüm mü
Peynirlerin olduğu yer
Sen personel mıydın yoksa müdür yardımcısı falan mıydın şokta
Personeldim
Hmm çok sağol ya sen hangi ildesin
Samsun sen
Rica ederim 😊
Hee ben Kocaelindeyim de neden 9 ayda seni master yapmamışlar bizim burada 1 aylık personele mağza açtırıyorlar bi kaç aya da master yapiyorlar bizim burdakilerde mı sıkıntı var anlamıyorum ki benden sonra gelen çocuğu şimdi master yapacaklar başka bir mağazada ben 2 ay olacak gireli oda 1 aydır falan çalışıyor işte
Beni 18 mağaza gezdirdiler her gittiğim mağazada master vardı zaten ki ben de master olmak istemezdim sorumlulukların artiyo çünkü bence personel olarak devam et benden sana tavsiye
Evet ya bide böyle sıkıntı var sürekli mağza mağza dolaşıyoruz en sinir olduğum şey ama istemesende zorla seni master yapiyorlar bende istemiyordum personel olarak devam etmek istiyordum ama zorla bütün işleri ogretiyorlar sabah işlemleri falan ekmek girişi tavuk girişi plu sıcaklık girişi vs bunlarin hepsini öğrendim birde cepşok belalari var cepşoklari teslim ettikten sonra teslimat tutanağı yazdır yapıp gün sonunu alıyorsun çok zor ya ama bilerek sey diyolar niye bütün işleri öğrenip burada personel olarak ezilesin ki master ol kafan rahat olsun diyolar hadi master neysede müdür olması daha kötü kaç müdür kovuldu kasa aciklari yüzünden kızın bitanesi olamayan ürünlerin iadesini almış 300 küsur falanmis
Denetimci ve bolge sorumlusu geldi kameralara falan baktılar kız ağlıyor yemin ederim cebime atmadım kasa açıklarını kapatmak için yaptım falan diyordu gözüm baya korktu o yüzden dedim ben müdür falan olmam her açık cikmasinda böyle biseyle karsilasirsam sıç*tm yani dedim zaten sicile falan yansıtırsa iş hayatın tamamen bitmiştir
İşte biraz uyanık olacaksın kasa konusunda. Master olsan bile eziyolar seni bu mağazadan mağazaya değişiyor gerçi. master olunca kafan rahat falan da olmuyor bil istedim
İnan bana personelken kafan daha rahat
Evet biliyorum yalan söylüyorlar bilerek master olmaya gayret edeyim diye yapiyolar master cogalirsa daha çok personel alalım diye yapıyorlar
Aynen öyle sen personel olarak devam et 👍
Kafan rahat olur
Sadece sana soyleneni yaparsın
Aynen de işte maalesef bu şekilde istemiyorlar
Ben 9 ay boyunca çok çektim umarım sende öyle olmaz. Yardımcı olabilmişimdir umarım
Çok yardımcı oldun teşekkür ederim zor ama birikim yapmam lazım mecburen benim hayalim güzellik uzmanı olmak ama işte onun içinde para lazım çok calisp birikim yapcam ücretsiz kursları da var ama 12 öğrenci olursa açarız yoksa nasıl açalım diyolar halk eğtim de veriyolar normalde ama başvuru yapan yok burada işte off ya 🥺
Umarım hayallerin gerçek olur :) çevrendeki arkadaslarina söyle onlar da katılsın kursa belki açarlar. Bu arada yaş kaçtı senin
Arkadaşım yok ki 🥺 21
Neden yok?
Özelden yazabilirsin istersen
Cepten
Ciddi soruyorum
Bankadan o zaman
Öyle değil ya şimdi kasalarda 350 olması gerekiyor tamam mı
Madeni paralar ile birlikte 350 ye tamamlıyoruz dimi
İstersen dolarla tamamla 😂
Ya ciddi ciddi soruyorum niye dalga geciyorsun
Sen fazla kasma bu konuda
Niye kasmayım bütün işleri öğrenip master olmak istiyorum