Kızlar Bir Adım Öne Sizce 8 ayda sıfırdan eczacılık kazanılır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sayısal bölümüne temelsiz başlayan birisi düzenli çalışmayla 8 ayda bunu başarabilir mi sizce? Güncellemeler+1 yıl Ne düşünüyorsunuz? Sizce 8 ayda sıfırdan eczacılık kazanılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Temelsiz ise baya zorlanırsın ama hiçbir şey imkansız değil. Çok çalışırsan olur 2 0 Yorumla
lousielablanc Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İmkansız diyemem ama eski bir ygs birincisinin de dediği gibi... hayvan gibi verimli çalışman lazın 2 0 Yorumla
purposdr Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Valla ne kadar istediğine bağlı kişinin. Çok isterse çok çalışır ve bence imkansız değil 3 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Duzenli ve verimli bir calismayla azmedersen mumkun 3 2 Yorumla gokhan_s3 +1 yıl Zorr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolay diye bir sey de yok Yorumla
aley095 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Yani açıkçası hayvan gibi çalışman lazım ama insan oğlu istediği her şeyi yapabilecek kapasitede yeter ki onu fark etsin. 3 0 Yorumla
SevgisizYetiştirilen Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Benim temelim var ve bazı konuları bitirdim ama sıfırdan başlar gibi bir dönüş yaptım ve hedeflerim büyük düzenli bir çalışma ile her şey olur :) 1 0 Yorumla
Lyraa Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl duzenlı ve verımlı calısmayla olabılır bence. sıfırdan baslayıp 7 ayda bogazıcını kazananlar gordum 2 0 Yorumla
Tqweettt Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Günde 8 saat çalışma imkanın varsa olur yoksa çabalama 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kesinlikle kazanılır... Çok zorlanırsın, yapamazsın, edemezsin diyenlere sakın kulak asma. Son 4 ay çalışıp tıp kazanan gördüm. 3 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Düzenli çalışmayla çok çalışarak olur 3 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Hevesini kırmak gibi olmasında biraz zor 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı. Denemek gerek 0 0 Yorumla
Phoenix06 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 346 cevap paylaştı. olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Temelsiz ise baya zorlanırsın ama hiçbir şey imkansız değil. Çok çalışırsan olur
İmkansız diyemem ama eski bir ygs birincisinin de dediği gibi... hayvan gibi verimli çalışman lazın
Valla ne kadar istediğine bağlı kişinin. Çok isterse çok çalışır ve bence imkansız değil
Duzenli ve verimli bir calismayla azmedersen mumkun
Zorr
Kolay diye bir sey de yok
Yani açıkçası hayvan gibi çalışman lazım ama insan oğlu istediği her şeyi yapabilecek kapasitede yeter ki onu fark etsin.
Benim temelim var ve bazı konuları bitirdim ama sıfırdan başlar gibi bir dönüş yaptım ve hedeflerim büyük düzenli bir çalışma ile her şey olur :)
duzenlı ve verımlı calısmayla olabılır bence. sıfırdan baslayıp 7 ayda bogazıcını kazananlar gordum
Günde 8 saat çalışma imkanın varsa olur yoksa çabalama
Kesinlikle kazanılır... Çok zorlanırsın, yapamazsın, edemezsin diyenlere sakın kulak asma. Son 4 ay çalışıp tıp kazanan gördüm.
Düzenli çalışmayla çok çalışarak olur
Eğer çok istersen her şey mümkün
Hevesini kırmak gibi olmasında biraz zor
Zor ama yapılır bence.
Arkadaşım 5 aya ekonomiyi kazandi
Yaparız bende 0 dan başladım başarılar 🌸
Kazanilir
Temelin yoksa çok çok zor biliyorum
Olabilir
Mümkünn
Denemek gerek
Kazanılır.