Öğrenciyim ve bir şekilde gelir elde etmem gerekiyor. Bu yüzden okulun kampüsünde olan bir kafede garsonluk yapıyorum ama sevgilim bu durumdan rahatsız. Başlarda kıskandığını düşünüyordum ama geçen arkadaşlarıyla yanımdan geçti gitti yüzüme bile bakmadı. Neymiş görmemiş, imkansız yani. Ne olursa olsun işime saygısı olması lazım, haksız mıyım?
Sevgilim garson olduğum için ilişkimizi gizliyor. Sizce ondan ayrılmalı mıyım?
Merhaba. Her şeyden önce sizin için fazlasıyla zor bir durum. Hayat bazen bizi seçimler yapmaya zorlar. Siz de böyle bir olayın içindesiniz ve bence haklı olan tarafsınız. Sevgiliniz ne olursa olsun empati yapıp size daha çok desteğini göstereceği yerde sizden daha çok uzaklaşmayı seçmiş. Bu duruma müdahale edemeyiz elbette, bu onun kendi seçimi ama siz de sizin her durumunuzda ve halinizde sizi sevmeyecek biriyle birlikte olduğunuzu anlamış olmalısınız. Bence böyle şekilci tavırlar içindeki bir erkekle ilişki yaşayacağınıza kendi doğrularınız ve kendi seçimlerinizle yalnız kalın daha iyi...
Vur Tekmeyi gitsin. Böyle Sevğili işe yaramaz birisi. Oh ne güzel Dünya Öpmeye Koklamaya geldimi Sevğiyiz diyecek. Sen kimseye boyun bükmeden Namusunla Ekmeğinin hedeflerinin peşinde olacaksın O Utanacak gurur duyması gerekirken ne güzel Dünya ya. Birde sana sahip çıkmayan Adamla ne işin olur. Böyle kara kara düşünme helal olsun Sana Çalışıyorsun. Kendini birçok Üniversitede Okuyan Kız gibi Pazarlayıp kolay yoldan para kazanmıyorsun. Çoçuk Sevğili yapınca böyle sorunlar yaşanıyor.
güzel evladım sorunun cevabını sen kendin vermişsin ben büyüğün olarak senden gurur duydum çalışmandan ötürü tabii ki kimseye muhtaç olma senin mesleğinden utanması hoş bir durum değil bunu hemen terk edeyim değil de kendisine sor bakalım ne diyecek cevabına göre hayatına yön verirsin
Sana baktığında bu kadınla bir yola girsem ortada kalmam demesi gerekirken ya da bir gün evlensek hayatı çok güzel yürürtürüz demesi gerekirken o seni görmezden gelip durumu babadan zengin olan hazıra konan bir kıza kendini layık gören bir adam pardon karaktersiz biri…Ayrılarak kendine iyilik yapmış olursun, bugün garson oluşunu beğenmez küçümser yarın kaşın gözün bile batar insan değil bunlar 😑
Aşılmayacak sorun değil onu sen tanıyorsun. Yine de seni sahiplenmesi ve saklamamasi gerekirdi ilişkiler fedakarlık gerektirir her iki taraf içinde böyle.. Onunla konuş sebebini anlamaya çalış seni görmemezlikten gelmesi tuhaf olmuş sonuçta çalıştığın yerden geçerken seni özel olarak gözlerinin araması gerekirdi.
Neden Gizliyor Utanılacak Kötü İş mi? Yapıyorsun Sanki Hayır Tersine Ekmek parası Kendi geçimin için yapıyorsun bu işi sevgilin Kim ki Adam olmayı öğrensin o Seninle gurur duyması gerek Şunu hiç unutmamak Gerekir İnsan Ne iş yaparsa yapsın yaptığı iş helal kazançsa o işten utanilmaz Gizlemeye gerek yok
Belki haklıdır bilemem. Görmemiş olabilir. Ben de çok fazla yapmadığım şeyi yapmış gibi suçlandığımdan dolayı o çocuk haklı olabilir diyorum. Ama eğer gerçekten utandığı için böyle davranıyorsa ayrıl bence. Utandığı için ha a. p. t. al olduğu için ayrıl. Ben milyonerim arada garsonluk yapıyorum keyif için çalışmak utanılacak bişey değil ki.
Yahu bıktım artık etrafta bu tiplere. Ya sevgilisinin işinden utanır ya ailesinden ya kültürüne saygısı olmaz. Hala neyi bekliyorsun ki bas tekmeyi bak keyfine. hayatının en güzel yaşındasın karşına çıkacak bir sürü insan olacak kendini bu kadar değersiz görme
Çalışmak, alın teri ile kazanç elde etmek asla utanılacak bir şey değil. Aksine gurur duyulacak bir şey. Gerçekten senden utandığına emin olduysan ayrıl derim. Yarın birgün başına daha çok dert açabilir. Çünkü bu kafaya sahip insanların değişmesi çok zor. Duvara karşı konuşup nefesini tüketme.
senin yaptığın işten dolayı senden utanıyor ve senden rahatsız oluyor. Bence ondan ayrılmalısin. Çalışmak ayıp değildir. Sonuçta alnının teriyle kazanıyorsun insan buna saygı duymalı, yaptığın iş den rahatsız oluyorsa sana saygısı yoksa ben olsam ayrılırdim sana tavsiyem madem öğrencisin part time çalışıyon o zaman kendini derslere ve işine ver çünkü senin geleceğin için bu önemlidir. Sevgili işleri senin kafanı dağıtır konsantrasyonunu mahveder. Hem bir garantisi de yoktur
Demek ki çalışıp kendi parasını emeğiyle kazanan insanı küçümseyecek kadar baba parasıyla bu hayatta bir şeyler sahibi olan zavallının biri sevgilin. Bunda utanılacak bir şey yok. Senden utandığı için senin onu hayatından çıkarman lazım.
Senden utanan bir insanla ne işin olur. Sen alnının teri ile çalışıyorsun. Ayıp veya yanlış bir şey yok ortada. Bundan utanması yerine hem okuyup hem çalıştığın için seninle gurur duymalı. Garsonluk kötü bir meslek de değil ayrıca. Ayrıl tabiki
Calmiyorsun cirpmiyorsun ahlaksiz isler yapmiyorsun para icin sahtekarlik yapmiyorsun anlinin teriyle para kazanip egitimini tamamliyorsun daha ne istiyor senin gibi kizi bulmus ona yuk olmuyorsun erkek olsaymista sevgilisini calistirmasaymis
kesinlikle bitir sen namusunla serefinle calsıyosun bi bok olmaz o insandan ya hatasından döner ya da yol ver gitsin yaptıgın iş kötümü ekmeginin pesindesin boş ver sen
Arkadaşları kötü düşünürse, beğenmezse diye düşünmüş bence ve bence senin açından da onun açısından da iyi bir durum değil bu ilişki. Yani bana öyle geliyor. Sevgilin senden hep utanacak mı yani?
Ayrıl. Bunda utanılacak ne var yanlış düşünüyor sevgilin. Kimse keyfinden garson olmuyor garsonluk kötü bir şey de değil. Senden bu yüzen utanıyorsa, işine saygı duymuyorsa ayrıl.
Bunda utanılacak, saklanacak ne var anlamadım, helalinle paranı kazanıyorsun başkaları gibi yanlış yollara sapmadan. Seninle gurur duyması ve yanında olması gerekir.
Bu rahatsızlığını dile getirmelisin ve düşüncelerini açıkça onunla paylaşmalısın. Eğer gerçekten bu durumdan utanıyorsa ve ilişkinizi gizliyorsa devam etmenin bir anlamı yok sanki.
Tekmeyi bas gitsin terbiyesizlik etmiş mutlu etmez o seni seven her haliyle sever ki öğrenci olup çalışmak takdir edilesi bişey seninle gurur duyması gerekirdi tabi baba parası yiyen asortikler daha cazip geliyor onlara
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok üzücü bir durum. Madem bu kadar kafayı takıyor gitsin şirket sahibinin kızıyla sevgili olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben olsam gurur duyardım. Ayrıl gitsin. Belli ki etiket peşinde bir ergen kendisi. Onun ilişki yaşaması için büyümesi lazım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle haklısın, ben olsam ayrılırdım. Böyle biriyle ne yaşanabilir ki, gelecek için ne hayal edilebilir ki
İnsanları ayrım yapmadan sevmek önemli eğer senin garson olmandan utanıyorsa ayrıl gitsin o geri kafalı dan. Ha belki de gerçekten görmemiş de olabilir