Sevgilimle ayrıyken başkasıyla yiyişti napmalıyım?

6 aydır sevgiliyiz 3 ay önce 1 hafta ayrıldık ve bu süreçte bana seni seviyorum barışmak istiyorum özlüyorum gibi şeyler yazıyordu. sonrasında ayrılığımızın 7. gününde bana ; "açık açık söylüyorum ayrı olduğumuz 7 gün içinde 1 kızla 2 defa yiyiştim ve o kız benim unutamayacağım bir kızdı." dedi bana böyle özlüyorum seviyorum derken bunu yapması tabikide beni yaraladı hemde arada yaşanmışlığımızda oldu. 1 hafta yani ay filanda değil ve o süreçtede konuşuyorduk. bende affettim tabi devamlı konusu açıldı özür diledi vesaire fakat ben hala bunu unutamıyorum bana seviyorum beraber olmak istiyorum senle derken bunu bir kızla hemde tekrar ederek yapmasını unutamıyorum. sizce ayrılmalı mıyım? hemde çocuğun atlatamadığı 2 tane eski sevgilisi var ve konuları açılınca toz kondurmuyor. daha buraya sığmayan tonla kız olayları oldu bana yaptığı başka ayıplarda var buna rağmen sevdiğim için hala devam ediyorum fakat ona her baktığımda hatırlıyorum o olayı her şey iyiyken yolundayken batıyo anlarsınız ya. ayrılmalı mıyım? artık canımı sıkıyor bu mevzu
Sevgilimle ayrıyken başkasıyla yiyişti napmalıyım?