Sevgilimle 1 yıllık bir gecmisimiz var ve aynı okuldayız. Sevgilimin en yakın arkadası da bizimle aynı okulda. Sevgilimle bir ara ayrıydık ve bu süre zarfında aptalca birsey yapıp en yakın arkadasıyla cıktım bunu ikimizden baska bilen yok. Sevgilim bu tür seylere cok önem verir bu yüzden söylemeye korkuyorum ama söylemezsem arkadasından öğrenebilir. Bu daha kötü olur. Sevgilimi gercekten seviyorum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılO en yakın arkadaş dediğin varya
Sen bir kız olduğun için kızlar arasında sevgili değişmekte sorun yok bildiğim kadarı ile ahmet ile sen çıktıysan yarında senin yakın arkadaşın onunla çıkavbilir
ama erkeklerde öyle değil.
Erkeklerde hele yakın arkadaş isen kesinlikle çıkamazsın hemde benden gizli kesinlikle çıkamazsın.
bence senin yaptığın küçük bir hata
ama o yakın arkadaşın yaptığı AFFEDİLEMEZ bir hata.
Git konuş sevgilinle anlat böyle böyle senden ayrılınca boşluğa düştüm felan sonra senin arkadaşın bana teselli verdiği için onunla sevgili oldum de.
Yani kısacası dürüst ol emin ol sorrun olamayacak ikiniz arasında.
Lakin o yavşak arkadaşından daha çok kazık yer en azından o adamın pisliğini öğrensin ki ondan uzaklaşsın.11 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkür ederim cevabın icin dediklerini yapıcam insallah dedigin gibi olur :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun artık o ilişkiden bir şey olmaz. Sen her ne kadar sevsen de öğrendiği an bitirecektir. Kim olsa bitirmez ki zaten biraz empati kur. Büyük hata yapmışsın onunda bedelini sevdiğin çocuğu kaybederek ödeyeceksin muhtemelen
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence zaten haberi vardır, en yakın arkadaşı diyorsun.
00 Yorumla
söylemezsen ayıp olur ben kendimi kötü hissederdim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
36Cevap
Buda yeni moda mı oldu arkadas, sevgilisi ile arası kötü olan pat die baska birini buluyor, sonra yine eskisine dönüyor, sen gidip birde en yakın arkadası ile çıkmıssın yuh yaa, bu nasıl bir döngü. Hiç söyleme nasılsa aranız bozulduğunda yine aynı haltı yiceksin. Takıl kafana göre.
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun ebnce kendini topla ve ilişkiyi bitir yoksa sana o. rsp damgası vurabilir ve bu süreçte çok yıpranırsın bence söleme direk ayrıl :(
18 Yorumla
Soran+1 yılO damgayı yiyecek birsey yapmadım
- +1 yıl
yapmamaış olabilirsin zaten yaptın demedim benim anlatmak istedigim erkek arkadaşının tepkisi ki emin ol öyle olacak ebnim kız arkadşım bana seni seviyorum dicek ayırlınca benim en yakın arakdşımla çıkıcak sonra benle barışıcak yok güzelim öylr bir dünyha kimse ikinci bir şansı hak etmez hayat bana bunu ögretti
Soran+1 yılTesekkürler :)
- +1 yıl
yok canım ne damgası sadece olcak tepki bu.
- +1 yıl
... :)
Bu kadar kolay nasıl yapıyorsunuz bu çıkma olaylarını falan ben bir kıza teklif edicem 40 takla atıyorum sizi görünce çok şaşırıyom valla
18 Yorumla
Soran+1 yılEn zor zamanında yanında ol aklı karısır zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılNe yakın arkadaşmış * ! cevap bu videoda...
https://www.youtube.com/watch?v=NUZhbLGbR-402 Yorumla- +1 yıl
+1 isterim ama :P
Elbet kulağına gider arkadaşıda senin gibi düşünür söyler yine bitirir. Sen söylersin yine bitirir yani bitirir sonuç olarak. Sevseydin öyle birşey yapmazdın
00 YorumlaErgenlik döneminde yapıyordum ben onları inat uğruna ya da kıskandırmak amaçlı. ama şimdi çok saçma ve kişiliğime yakıştırmam öyle birşeyi lafım sana değil genelleme olarak söylüyorum haysiyetsizliktir.
14 Yorumla
Soran+1 yılİnat ya da kıskandırmak degil cok sıkıntılı bir dönemimdi o da bana yakın davranınca kendimi kontrol edemedim
Soran+1 yılÖyle yapıcam galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılbir insan sevdiği birine bunu nasıl yapar anlamıyorum daha demim bir soru vardı ''nefesi penis kokan kızlar'' diye, direk o geldi aklıma dakika sevgiyi hak ettiğinizi düşünmüyorum sizin gibilerin adamı katil eder milleti birbirine düşürürsünüz
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyebilcek birseyim yok haklısınız serefsizlik yaptım. Ama yakınıma yaklastırmadım bile sadece konustuk yinede hata yaptım farkındayım
- +1 yıl
bazı hataların telafisi yoktur
Soran+1 yılEn kötüsüde bu zaten
Soran+1 yılSevgilimin en yakın arkadasıda erkek? Kız ya da erkek diye bir ayrım yok
+1 yılSenin gibilere aramızda or... diyoruz. Öyle arkadaşa da diyecek laf bulamıyoruz. Yenge dediği kızla çıkar mı bir arkadaş veya sevgilisinin kardeşim dediği kişiyle nasıl oluyor da çıkabiliyor bir kız?
Yazıklar olsun.00 Yorumla
+1 yılSöylemelisin yaptığınız yavşaklığı bilmeli seviyorsa senle devam eder çoçuklada ilişkiyi keser !
30 YorumlaSöylemelisin zaten er ya da geç öğrenecek bari senden duysun
10 YorumlaKeser döner sap döner tavuk döner horoz gömerr. O duyar nasıl olsa söylemene gerek yok...
10 YorumlaNe yaptığını bilmeyen şuursuz gençler yetiştiren eğitim sistemine nahlet olsun.
00 YorumlaDoğruluk her zaman kazandırır diyecem ama sevgilin ne tepki verir bilemem. Ben olsam başkasınımı bulamadın ya da demekki beni gerçekden sevmiyormuşsun gibi laflar ederim.
00 YorumlaHata olmuş hem de çok büyük , en azından söylersen vicdanın rahatlar yük senden kalksın sevgilin karar versin yaşancaklara derim ben ;))
00 Yorumla
+1 yılsimdi sen bana , her sıkıntılı dönemde , sevgilini aldatmıyacağının garantisini verebilirmisin?
17 Yorumla
Soran+1 yılO da böyle düsünücek iste ki haklı bisey diyemem.
- +1 yıl
bir şeyi yaparken oturup 2 defa düsünmeni önerrim kardesim
Soran+1 yılAkıllandım. Hata yapa yapa öğreniyorum
- +1 yıl
insanların hataları ortaya cıkarsa , kimse o insana bu devirde güvenmiyor degılmi?
Soran+1 yılEvet maalesef güveni yok olucagı icin korkuyorum. Güven biterse iliskide biter zaten
- +1 yıl
iyi geceler.
- +1 yıl
iyi sabahlar. d
Kesinlikle soyle bnc sonradan ogrenirse aranizda guven eksikligi olusur
23 Yorumla
Soran+1 yılSimdi söylersemde güveni sarsılıcak
Soran+1 yılHaklısın sanırım
İşte! Tipik bir Türk kadını! Ama sorsanız hemen namuslu modda sanki dokunulmazdır!
10 YorumlaSana tek laf etmezdimde o yakın arkadaşı dediğin Piç yok mu onu çok pis s. Dim Nasil en yakın arkadasinn sevgilisine göz diker
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBence söyle, ikinizede tekmeyi koysun adalet yerini bulsun.
16 Yorumla
Soran+1 yılİsin kötü tarafı 1 yıllık sevgilim ama onlar cocukluk arkadası onu kolay kolay silemez
- +1 yıl
Öylede bir siler ki. Haketmiş silinmeyi.
- +1 yıl
öyle bir siler ki sen varlıgından şüphe edersin :D
Soran+1 yılArkadasların arasınıda bozmus olucam ne agır bir yük-bir sigara yak-
- +1 yıl
Bunu yapmadan önce düşünücektin yani. Arkadaşların arasını bozucam diyosunda eski sevgilinin güvendiği adam arkasından iş çeviriyo.
Soran+1 yılEvet ama benim yüzümden
+1 yılKaşarlık yapan sensin insallah sana tekmeyi basar dengesiz yaratık
00 Yorumla
+1 yıl10 Yorumlayasak ask yasamıssın kendınce ikimizden baska bilen yok diyorsun ben olsam seni affetmezdım bugun en yakın arkadasım la yarın amcamın ogluyla
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDünyanın en aptalca seyi.
sevgilin ve arkadasları üstelik en yakınıyla cıkmak
Böylelerine ne dendigi belli00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=BjZyN0hL0Bwişte böyle birşey.
01 YorumlaSöyle söyle de senin ne ayak olduğunu uyansın bebe.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay anasını ya. Walla helal olsun millet neler çeviriyo neler!
02 Yorumla- +1 yıl
Allah böylelerinin şerrinden korusun kardeş.
Cevap sahibi+1 yılAmiiiin. :))
Ne soylicen ya devam o. neler yapmistir kimblir
25 Yorumla
Soran+1 yılAbla uyan:d
Soran+1 yılBende valla:d
ilişkin oldu mu onunla?
049 Yorumla
Soran+1 yılİlişki derken?
Soran+1 yılHayır tabiiki
Soran+1 yılArkadası söyler mi ondan korkuyorum. Cocuk hala yazıyor
Soran+1 yılEli elime degmedi
- +1 yıl
yaw de git işine... millet arkadaşları arasında 5 defa dönüp grup seks yapıyor sonra tutup içlerinden biri ile evleniyor.. sen göz göze bakıştınız diye burada söylediklerine bak... dön git eski sevgiline.. tabi bu da tuhaf bir durum benim prensiplerime aykırı.. ex oldumu bitmiştir herşey... naaparsan yap ya...
Soran+1 yılHayır zaten hatamı anlayıp hemen ayrıldım ama konusmam hataydı
Soran+1 yılSizden mi cekinicem? Bu zamana kadar bir tek suanki aevgilimle o derece yakınlastım. Zaten yasımda o tür seyler icin uygun sayılmaz en azından benim görüsüm bu
- +1 yıl
Çocuğu tehdit eedelim bence sussun sende sus yoluna devam et söylemeye kalkacksan da az aklini kullan deki bu saftirik bana teklif etti kabul etmedm:)) çocukta derseki biz ciktik tabi dersin kabul. etmedim ya ondan boyle diyor araya nifak sokmak için :)) sen beni dinle söyleme bisey duyarsada duysun başka adammi yok piyasada ya brakmasayms ozaman kardeşim sahip cikaymis sinirlendim bak:)
Soran+1 yılBiri söyle biri söyleme diyor kötü tarafı iki tarafında olur yanı var ne yapıcagımı bilmiyorum
Soran+1 yılO terk etmwdi ben ayrılmıstım. Yasım 18
Soran+1 yılİkna oldum
Soran+1 yılYok napıyım olmazsa da olmaz zorlamam yani sorumluluk almana gerek yok abla:D
Soran+1 yılO da zaten ayrıldıgımızda en nefret ettigim kızla flört etti inadıma
Soran+1 yılAhahhaha abla iyi ki cevapladın yüküm hafifledi 😄
Soran+1 yılAbla senin kızı kim bırakıcak:)
Soran+1 yılAynen aradaki gibiyi unutmusum:D
Soran+1 yılYarını bekleyim ben:d
Soran+1 yılHosgeldin abla:D
+1 yılDirek ayril yoksa gercekten kotu olacak senin icin
00 Yorumla
+1 yılmal işte katıksız hemde
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bişey böyle ya..
01 Yorumla
+1 yılYANLIŞ YAPIYORSUNUZ !
00 Yorumlaoperasyon oldumu öpüşme vs.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılbu isin sonu gruba gider bence threesome
00 Yorumla
+1 yılÖğrendiği zaman bitirir benden demesi :-)
00 YorumlaKızlar kadar kasar bir yaratık yok
12 Yorumla
+1 yılSöyleme bir Mallik Yapmışsın
00 YorumlaTabiki soylemelisin eğer seviyorsan tabi..
00 YorumlaSeni kaşar seni.
00 YorumlaSöyle tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılyanlış bir hareket
00 Yorumla
+1 yılSöyleme
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin en yakın arkadasıyla cıktım. Ama o sıra sevgilimle ayrıydık simdi tekrar barıstık. Sizce söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler