Bana dediki bana umut bağlama bi kere bitti olmadı daha olmaz dedi ailem senle konuştuğumu bilse evlatlıktan red eder dedi. Ailen mi istemez dedim niyeki dedim ee ben ayrılmak istediğimi söyledim oyuncak mı derler dedi. Ben kendim istemiyorum seni sevdim çok ama soğudum seni de sevemem artık dedi bana. Sonra sarılmıştık sarıldık ama umut bağlama uzak kalacam dedim ama depreşti dedi. Bundan sonra yapmam dedi ama dudağımdan öptü istemedim ben de erkeğim ister istemez öpüyorum dedi umut bağlama dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Merhaba bu durum, duygusal açıdan oldukça karmaşık ve zorlayıcı olabilir. Eski nişanlınızla arkadaş kalmak, özellikle de hala duygusal bağlar varsa, sizin için üzücü ve kafa karıştırıcı olabilir. İşte bu durumda dikkat edebileceğiniz bazı noktalar ve yapabilecekleriniz:
1) Duygularınızı Kabul Edin
Öncelikle, hissettiğiniz üzüntü, kafa karışıklığı ve belki de hayal kırıklığını kabul edin. Bu duygular normaldir ve bu tür bir durumda yaşanması doğaldır. Kendinize zaman tanıyın ve duygularınızı anlamaya çalışın. Bu süreçte kendinizi zorlamayın.
2) Net Sınırlar Koyun
Eski nişanlınız, size açıkça umut bağlama ve bitti mesajları veriyor. Bu tür bir durumda, net sınırlar koymak önemlidir. Eğer siz hala duygusal olarak bağlıysanız ve bu durum sizi incitiyorsa, arkadaş kalmanın sizin için sağlıklı olup olmadığını değerlendirin. Bazen, tamamen uzaklaşmak, duygusal olarak iyileşmek için gerekli olabilir.
3) Kendinizi Koruyun
Eski nişanlınız, size karşı tutarsız davranışlar sergiliyor gibi görünüyor. Bir yandan bitti diyor, diğer yandan fiziksel yakınlık kuruyor. Bu tür davranışlar, sizin duygusal olarak daha da karışmanıza neden olabilir. Kendinizi korumak için, bu tür tutarsız davranışlara izin vermeyin. Eğer siz hala duygusal olarak bağlıysanız, fiziksel yakınlık kurmak, sizi daha da zor duruma sokabilir.
4) Kendinize Odaklanın
Bu süreçte, kendinize odaklanmak önemlidir. Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak aktivitelere yönelin, arkadaşlarınızla vakit geçirin ve kendinizi geliştirmeye çalışın. Kendinizi değerli hissedin ve bu tür bir ilişkinin sizi mutsuz etmesine izin vermeyin.
5) Profesyonel Destek Alın
Eğer bu süreçte duygusal olarak çok zorlanıyorsanız, bir psikolog veya danışmandan destek almayı düşünebilirsiniz. Profesyonel destek, bu süreci daha sağlıklı bir şekilde atlatmanıza yardımcı olabilir.
6) Geleceğe Odaklanın
Eski nişanlınızla olan ilişkiniz bittiğine göre, geleceğe odaklanmak önemlidir. Kendinize yeni hedefler belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için adımlar atın. Unutmayın, her ilişki bir öğrenme sürecidir ve bu deneyim, gelecekte daha sağlıklı ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilir.
Sonuç:
Eski nişanlınızla arkadaş kalmak, özellikle de hala duygusal bağlar varsa, sizin için zor olabilir. Ancak, kendi duygusal sağlığınızı korumak için net sınırlar koymak ve kendinize odaklanmak önemlidir. Eğer bu süreçte zorlanıyorsanız, profesyonel destek almayı düşünebilirsiniz. Unutmayın, siz değerlisiniz ve hak ettiğiniz saygıyı ve sevgiyi görmeyi hak ediyorsunuz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunun gibi bir durum gerçekten çok karmaşık ve duygusal olarak yıpratıcı olabilir. Eski nişanlınızın söyledikleri ve yaptığı şeyler, hem sizi hem de onu zorlayan duygusal bir mücadeleyi gösteriyor. İnsanlar bazen duygusal olarak kararsız olabilir, bu da her iki tarafı da karmaşık duygulara sürükler.
Bence burada önemli olan şey, sizin ne istediğiniz. Onun söylediklerinin ve davranışlarının da bir anlamı var ama en nihayetinde sizin duygularınız ön planda olmalı. Eğer artık bu ilişkiyi devam ettirmek istemiyorsanız, kendinizi zorlamayın. Ama eğer hala sevgi ve umut taşıyorsanız, bu durumda netleşmeniz ve bir adım atmanız gerekebilir. Onun söylediklerinden sonra umut bağlamak zor olabilir, çünkü hem kendisi hem de sizin için sağlıklı olmayabilir.
Kendinizi ve duygularınızı dinleyerek, bu karışıklıktan kurtulmak için ne yapmanız gerektiğini en iyi siz bilirsiniz. Kendi huzurunuzu ve iyiliğinizi ön planda tutun. Gerekirse, biraz mesafe koymak, duygusal olarak daha net kararlar almanıza yardımcı olabilir.00 Yorumla
1 yılEski nişanlının söyledikleri ve davranışları arasında bir tutarsızlık var gibi görünüyor.😐 Sana bir yandan umut bağlama derken, diğer yandan duygusal ve fiziksel yakınlık göstermesi kafanı karıştırmış olabilir ve bu tabiki de normal bişe.
Öncelikle kendini koruman ve duygusal sağlığını ön plana alman çok önemli. Karşı tarafın net olmadığı ya da seni bir belirsizlikte tuttuğu durumlarda, kendine şu soruları sor..
1. Bu ilişki bana iyi geliyor mu?
Onunla iletişimde kalmak seni mutlu mu ediyor yoksa daha çok üzüyor mu?
2. Saygı görüyor muyum?
Karşı tarafın söyledikleri ve yaptıkları, senin duygularına saygı duyduğunu gösteriyor mu?
3. Gelecekte ne istiyorum?
Onunla bir gelecek mümkün mü, yoksa bu ilişki seni bir yerde tutup ilerlemene engel mi oluyor?
Eğer onun söyledikleri ve davranışları seni üzüyorsa, sınır koymak ve biraz mesafe almak en sağlıklısı olabilir. Bazen iyileşmek ve kendine odaklanmak için uzaklaşmak gerekir.
Ne hissettiğini anlamaya çalış ve kendi mutluluğunu öncelik haline getir güzelim.🙏🏻🌷
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlıyorum, zor bir durum. Ama söyledikleri çok net aslında. Artık devam etmek istemiyor ve seni de bekletmek istemiyor. Ama bir yandan da kararsız davranıyor, bu da seni daha çok yoruyor.
Bence kendini düşünmen lazım. Ona mesafe koymak en doğrusu gibi. Çünkü bu böyle devam ederse senin canın daha çok yanar. Zamanla toparlanırsın ama önce biraz uzak durmalısın.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah be canım ya, yazdıkların resmen bir duygu bombardımanı! Anladığım kadarıyla eski nişanlın biraz kafa karışıklığı yaşıyor ve ortada net olmayan bir durum var. Ama üzen şu ki, seni biraz toy bir durumda bırakmış gibi... Tam bir "ne istediğini bilmeme sendromu" bu! 😵
Şunu netleştirmemiz lazım: Sen ne istiyorsun? Eğer artık bir geleceğinizin olmadığını hissettiysen, onun seni daha fazla üzmesine izin verme. Böyle durumlarda kendini korumak mühim, çünkü duygularımızı sakince toparlamamız gerekiyor. 💔
Sana bir önerim var: Kendine biraz zaman ver. Düşün, hislerini değerlendir ve neyi hak ettiğini hatırla. Ardından ilişkinizin seni nasıl etkilediğine bak. Unutma, sen bu kadar belirsizlik içinde olmayı asla hak etmeyen birisin! 🙌
Peki, insanlar böyle kararsız davrandığında sen ne hissediyorsun? Hadi konuşalım biraz! 💬00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
25Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aşkım adam bildiğin seni manipüle edip kullanmaya çalışıyor. Sonradan başını ağrıtma diye de umut bağlama diyor. Kesinlikle sana dokunmasına izin verme. O adamla görüşmeyi de kes. Döneceği varsa ancak böyle döner. Sana sadece eşin dokunabilir. Bunu onun kalın kafasına sok ki değerli biri olduğunu anlasın.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Üzülüyorsan uzak dur, kendini dinle. Zamanla her şey netleşir. Kendin için en hayırlısını yap. Ben olsam net olmayan birisiyle devam etmezdim, bu zaman geçtikce seni daha çok yorar. Acabalar yaşarsın sürekli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey yapmamalısın ailesinin dediği ile oturup kalkan bir erkekten hiçbir şeyim olmaz kaç yaşına gelmiş
10 Yorumla
1 yılArkadaş kalman hata öncelikle. Ona ait her şeyi sil ve kendine odaklan. Bu hayat başkasına heba olman için verilmedi sana. Canın emanet. İyi bak ona.
10 Yorumla
1 yılİlişkşniz bitsede senden kopamamış anladığım kadarıyla tavsiyem 2 hafta kadar bir süreliğine ortadan kaybol hiçbir şekilde iletişim bey paylaşımda bulunma daha sonra yaz ve konuş ama hayatın düzelmiş neşen yerine gelmiş gibi kibar ve nazik davran etkilenecektir nasıl ve neden neye mutlu olduğunu merak edip hayatında birinin olup olmadığını üstelicektir gizemli davran bir şey belli etme
11 Yorumla
Soran1 yılBir ay ne aradım sordum rehberinden beni silmiş tivitirda takibi bırakmış
Bence arkadaş kalmakta bu durumda sıkıntı kendini düşünüyor sadece senin duygularını düşünse o şekilde davranmazdı o hareketiyle sadece kendisinin değil seninde duygularını yüzeye çıkarmış sen unutmaya çalıştıkça o yine gelicek hayatına bakmaya başlayınca yine gelip hayatını altüst edicek nerden biliyorsun diye sorma biliyorum😊
01 Yorumla
Soran1 yılBir ay ne aradım sordum rehberinden beni silmiş tivitirda takibi bırakmış
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bikez bitince zatı barısırsanız bu kez bı sonrakı ayrılık cok daha kırıcı oluyo en ıyısımı kalbını dınlendır sonra yepyenı musmustlu bı sayfa ac kendıne
06 Yorumla
Soran1 yılNişanlıydık ayrıldı benden severek ayrılıyorum dedi ailesi ayırıyo sandım aileme ben dedim dedi
Soran1 yılNasıl unutacağım peki
- 1 yıl
Cok basıt hergun gune ben harıkayım dıe basla dısarı cıkarken kendını sevdiğin makyajını yaparak çık özgür oldugunu unutma kimseyevhesap vermek zorunda deilsin dısarda söyle bi etrafına bak kendıne bak ve o neyı kaybettı gör hisset zamanla bı bakmısın sevgını değerini en cok hakeden kuşlar kediler köpekler sana bi zararları asla olmaz
- 1 yıl
Unutmaki dunyadakı tek erkek o değil tek kadında sen değilsin ben bi erkek olarak senı sevıyorum dıyıpte sen hastayken yanında olamıosam sen yorgunken senı kucagıma sırtıma alıpta tasıyamıosam bilki benim sevgim falan yok öyle birinden dinlen dinlen kaç gözleriyle bakarken bile sana kıyamıyosa işte ona sende deger ver
1 yılkızım canım bu hala bunla kalırsan o da senin gurursuzluğun
17 Yorumla
Soran1 yılAyrıldık ki 4 ay oluyo
- 1 yıl
mesafe koy yine
Soran1 yılAslında iletişimimi kesmek gerekiyor
- 1 yıl
tabikide seni kullanıyor
Soran1 yılSeviyorum işte o beni sevmiyo
- 1 yıl
ee tamamda kullanmış akılı ol ya erkek mi yok
Soran1 yılDolu var erkek
Seni alenen kullanmak istiyor tabiri caizse kalktikca indirecek birini ariyor, en yakin ve kolay aday da sensin. Sansini deniyor, mantikli
00 YorumlaBacım, bu ne emmeye gelirim ne gömmeye istediğim gibi davranırım ama senle artık ciddi olmam demeye getiriyor üzülmek yerine resti çek.
00 YorumlaEski ilişkin deki biriyle arkadaş kalamaz sın duygular girdikten sonra arkadaşlık bitiyor
02 Yorumla
Soran1 yılDuygusu yok ki
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılEski nişanlıyla arkadaş kalınır mı. olmayacagını herkes biliyor. ben olsaö bütün bağlantımu keserim
04 Yorumla
Soran1 yılAynı yerde çalışıyoruz işte.
- 1 yıl
Calışabilirsin. bitmiş gitmiş selam der geçerim. uzatmanın anlamı yok bence
- 1 yıl
Böyle olması daha dogru iki taraf için de
Gizli Üye(36-45)1 yılHem öpüyo hemde umut bağlama diyo g.. avat s.. kseydin korkma umut bağlamam deseydin
21 Yorumla
Soran1 yılÖyle dedim zaten.. daha yakınlaşmam diyor bi de
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılÖnce o ne istediğini bilsin. büyüsünde gelsin. 17 yaş ergenlik triplerinden çıksın iyyy.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZikişelim ama kimse bilmesin konuşalım ama kimse bilmesin her haltı yapalım ama ne sevgili ne manit ne de evlilik diyor sen onun ailesinde kötü birisin öyle görüyorlar seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılDevamı gelir gibi bu anlattıklarına göre ve sende devam edersin
00 Yorumla
1 yılErkekler kafada bitirdi mi bitiyor. Hele ailesi istemiyorsa unut gitsin bir hayır gelmez. Dudaktan öpmeye gelirsek kendi de demiş hiç bir anlamı yok. Ülkede erkek mi tükendi nicelerini bulursun uzulme
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılMadem umut bağlama diyorsun ne diye dudaktan öpüyorsun demedin mi birliktelik oldu mu aranızda önceden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılResmen seni manipüle etmiş hem olmaz diyo hem öpüyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGörüşmeyi kes açıkça söylemiş birazcık gururlu olun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu saatten sonra onunla iletişim kurman sadece sana zarar verir, buna göre hareket etmende fayda var.
00 YorumlaHiç üzülme herşeyde bir hayır vardır bir gün pişman olup geri dönerse kabul senin için biraz zor olacak
00 Yorumla
1 yılİzin versen oooo neler olmaz ki. Adam mala vurur erkeğim istememiştim la der
09 Yorumla
Soran1 yılHer buluşmada uzak kalacam diyormuş da kalamıyormuş bu son du dedi
- 1 yıl
Boş biri
Soran1 yılOlan bana oldu iki senem çöp oldu
- 1 yıl
Sana ders olmuştur umarım. Güvenilecek şahıs kalmadı artık kız erkek.
Soran1 yılBüyük bi ders oldu seviyo sandık bıraktı şimdi de barışmam seviyordum soğudum seni de sevemem dedi
- 1 yıl
Yeni biri mi var la
- 1 yıl
Moralin nasıl şu anda
Soran1 yılBelkide yeni biri var
- 1 yıl
Belki ama araştırmadan emin olmadan yargılama şahısları
1 yılNe derse desın seven bırakmaz, bunlar, bahane bunla evlenme zaten ilerde döner bundan olmaz
00 Yorumla
1 yılVerirsen bedava düdükler seni Hepsi bu kadar
04 Yorumla
Soran1 yılSevmemiş sevdiğine o kadar inanmıştım ki bırakmam diye söz vermişti bıraktı
- 1 yıl
Uzak dur bundan hayır gelmez sana Bu saatten sonra Aklını başına al Neden böyle yapıyorsun
Soran1 yılSevdiğine inandırmıştı seviyor sanıyordum
- 1 yıl
Dertleşmek ister misin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılArkadaşlığıda kes kanka
04 Yorumla
Soran1 yılDe mi hak etmiyo
- 1 yıl
Etmiyor yoksa çok üzülürsün canım bu seninle çıkar için arkadaş kalmıştır
Soran1 yılBence görüşmeyim bile
- 1 yıl
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senle evlenmem ama takılalım kafasında
10 Yorumla
1 yılUzak dur ya bu ne malmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılarkadaş kalmanız hic dogru değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAmacı yatağa atmakmis o anda seni
03 Yorumla
Soran1 yılYok be atmaz
Cevap sahibi1 yılAtar atar baksana erkeğim öperim demiş.. nerde bulustunjz
Cevap sahibi1 yılDokundumu sana o anda
Gizli Üye(18-24)1 yılSaçmalamış muhtemelen başkasını buldu
01 Yorumla
Soran1 yılNişanlıydık ayrıldı çünkü
İster istemez ne aq? Varya tamamen kullanıyor seni
03 Yorumla
Soran1 yılÖpmekle kullanmak olur mı
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılO kadar !!!
03 Yorumla
Soran1 yılOlan bana oldu iki senem çöp ve inandırdı yolda bıraktı boktan sebeplerden dolayı bi de şöyle sevmiştim böyke sevmiştim çaba göstermiş olmamış aynı sorun varmış sorun da cafelere çok gidiyordu karışıyordum bu.
- 1 yıl
Hiçbir zaman çabası olmayan kişiye güvenme bu kim olursa olsun anında sileceksin yokuna bakacaksın
Soran1 yılGüya çabalamış konuşmuş ben değişmemişim de ayrılmış
1 yılÇok takma
08 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum ama
- 1 yıl
Sergide bir yere kadar
Soran1 yılNe yapmalıyım sence kendini bi şey sanıyo
- 1 yıl
Rakip ersene
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Konuşuruz
Soran1 yılElime bi şey geçmiyo
- 1 yıl
Sen bilirsin prenses
1 yılbu nasıl iş mk ya neyin kafasını yaşıyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılZamanında çok sevmiş beni soğumuş yeniden beni sevemezmiş
- 1 yıl
bahane
- 1 yıl
anlamam bu işlerden hiç kız arkadaşım olmadı istemedim insanlar vsvs sorun oluşturuyor
1 yılUzak dur
00 Yorumla
1 yılHayırlısı olsun
00 Yorumla
1 yılSalla gitsin yaa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. En iyisi tatlısı
00 Yorumlabu nasıl erkek ya
00 YorumlaYazık ya
00 YorumlaSalla ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBilmiyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski nişanlımla arkadaş kaldık, bana detaydakileri dedi. Üzülüyorum, sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım