Kimi erkek hallerinin kadınları sadakatsizliğe itmesini anlarım.
Kimi kadın hallerinin erkekleri sadakatsizliğe itmesini de anlarım.
Ama 'Benimle olmak istiyorsan, benim istediğim gibi ol' kısmını anlayamam.
Hani karşındaki kişi zamanla değişir de, birgün dayanamayıp 'Ben senin ilk tanıdığım halini sevmiştim' dersin, 'Eskisi gibi ol' dersin... 'Benim istediğim gibi ol' nedir ya?
Görüntüsünü beğendin, hamur gibi yoğurup şekillendireceğini mi sandın, diye sorarlar adama.
İzmarit değil ki ayağının altına alıp ezesin...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAnlamıyorsa kadın uzun uzun detaylıca anlatırsın herşeyi sorun varsa halletmeye çalışırsın aldatmazsın. Sevilin ise sorun varsa sorun olsun istemiyor isen bu şekilde yaparsan ha eğer senin hoşuna gitmiyosa ilişkiyi bitirirsin sonra başkası ile görüşürsün olması gereken o bu mal sorun varsa halletmek yerine kalkıp aldatıyo yani ciddi de olsan bununla evlensen bile bi tartışma olsa hemen aldatır. Evlenınce olmaz deme olur. Yatakta iyiyiz biz seninle demesi de fb olarak kalalım yeter diyor. Senden önceki kadınlara da saygısı yok sana da yok bu şekilde konuştuğuna göre.
Mutluluk beklemesin bi erkekten derken kendini bişi sanıyor fazlaca kaldıran olmuş bunun popon muhtemelen sende kaldırmışsın kendini bişi sanıyo.
İlkim demişsiniz keşke tanımadan biri ile birlikte olmasaydınız. Ve evlenınce birlikte olsaydınız ilkiniz o şekilde olsaydı. Anlık bişi dersiniz önemsiz dersiniz ama ilerdeki eşiniz olacak kişi için önemli olacaktır mutlaka neyse sizin elinizde olan bişeydi keşke yapmasaydınız geçmiş olsun.
İlkiniz diye de peşinden koşarsınız ve ararsınız daha uzun zaman acısı bol olur güvendiğiniz birisi bu şekilde işte ama kabullenme süreci ve anlayıp kendinize gelme süreciniz sıkıntılı olacaktır geçmiş olsun.
Ha bu arada yapmışsınız diye Bundan sonraki ilişkilerinizde de aynı şekilde birlikte olursunuz insanlarla keşke tutsaydınız kendinizi.
Bu çocuk sizi köleniz olarak görüp ne yaparsam yapayım bu beni bırakmaz dıcek aldatsa bile affedersiniz ilkiniz nede olsa o kadar kör olmuşsunuz. Umarım başınıza daha çok bela olmaz ve bela açmaz.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yılAldatmada bile kendini haklı gören egoist ve bencil bir insan engelle direk konuşma bile böyle tiplerle ahlaksız...
83 Yorumla
Soran1 yılMidem bulanıyor ondan
- 1 yıl
boş ver en azından erkenden belli etmiş gerçek yüzünü
Soran1 yılEvet
1 yılAldat terk et bak aldatmayan sakın ayrılma
24 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Yaşattığını yaşasın
Soran1 yıl👍🙌🏻
Soran1 yılYapcam
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo... Bu mesajlar kırmızı alarm zilleri çaldırıyor. 😵 Erkek arkadaşın bu şekilde eski ilişkileri hakkında konuşuyorsa, açıkça bazı değerlere farklı bakıyor olabilir. "Aldattım mı? Belki" gibi şeyler demesi cidden rahatsız edici çünkü bu, sadakat konusundaki duruşunu ortaya koyuyor.
Ben olsam, böyle bir konuda önce onunla ciddi bir konuşma yapardım. Bu tarz şeyleri kabul edebilecek biri değilim çünkü güven ve sadakat bir ilişkinin temeli, değil mi? 💔 Ayrıca bu yorumlar genel olarak ilişki dinamiklerine yönelik sağlıklı bir bakış açısını göstermiyor.
Senin değerlerin, hislerin burada çok önemli. Bu durum seni kötü hissettiriyorsa, kendi mutluluğunu ve huzurunu önceliğine al derim. Yılbaşı öncesi, yeni yıla güzel bir enerjiyle girmek zaten en güzeli. Kötü hislerle geçirme bu dönemi. 💫 Sana bunu sormadan önce kendi hislerini dinle bence. 🩷10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılAldatmanın bahanesi olmaz, tarihin tozlu raflarına eklenmeli..
21 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılayrıl bence
10 Yorumla
1 yıloha direkt ayrıl bune evlenirsen bunla mı geçircen hayatını zehir eder ha çok bağlıyım şu an direkt ayrılamam diyorsan ki olabilir ama seni kaybetmekten korkmuyor "böyle davranırsan giderim" i ona bariz şekilde hissettir eğer seni saygı duymaya değer görüyorsa kısacası insan yerine koyuyorsa ya sana düzgün davranır ve özür diler ya da küçük bir ihtimal terk edip bi ay sonra çok pişmanım nolur beni affet diye yalvarır geri döner sen kabul edince de yine aynı şeyi yapar o yüzden direkt sen terk et git kendine bi insana nasıl davranacağını bilen saygılı bir beyefendi bul
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumun ıcın
1 yılBende zamanında bu hataya düştüm ve şuanda hiç olmadığım kadar pişmanım. birini aldatmaktansa ayrılmayı tercih etmeliydim. İstem dışı gelişen birşeydi belki evet anlık bir hevesti cahillikti 15 yaşında yaptığım bir boşluktu. Maalesef geri dönüşü olmadan bir hataya düşmüştüm. 3.5 yıl sonra gözlerine baktığımda onun eski masumluğunu gördüğümde kalbim çarptığında ölmek istedim, ben ne yaptım dedim kendi kendime. O yüzden siz siz olun bir insan bu olayı gerçekleştirdiğinde gerçekten pişman olduğunu bilirseniz tek 1 şans verin tekrar aynı hatayı yaparsa eğer hadi ordan edin ya da hiç o şansı vermeyin.
111 Yorumla- 1 yıl
15 yaşında nasıl aldatır bi insan
- 1 yıl
@strongerrs55 15 yaş ergenliğin verdiği bir heyecandı sadece maalesef bende sonradan ne tamam diye kafamı duvarlara vursam da bir faydası olmadı :(
- 1 yıl
Çok ilginç ben o zamanlar kızların yüzüne bakmaya utanırdım
- 1 yıl
@strongerrs55 o zamanlar benim erkek arkadaşım 16 yaşındaydı oda elimi tutmaya bana bakmaya hatta konuşmaya çekinirdi zamanla birbirimize ısınmıştık şu an onu çok özlüyorum son zamanlarda onu 2 kere gördüm ve keşke elimde dudu perinin gücünden olsa ve zamanı geriye çevirebilsem 4 elle sıkı sıkı sarılırdım ona asla bırakmazdım :(
- 1 yıl
Ee aldattığın çocuk kaç yaşındaydı
- 1 yıl
@strongerrs55 dedim ya 16 ilk sevgilisiydim allah belamı verseydi keşke ellerim kırılsaydı da o mesaja cevap vermeseydim. Keşke bacaklarım kopsaydı o buluşmaya gitmeseydim diyorum işte
- 1 yıl
Hayır yani diğer çocuk kaç yaşındaydı sevgilinden bahsetmiyorum
- 1 yıl
@strongerrs55 diğeri aldattığım 20
- 1 yıl
Sonra noldu peki, o çocukla mı sevgili oldun
- 1 yıl
@strongerrs55 evet 1.5 yıl çıktık ağır uyuşturcu bağımlısı çıktı intihar etti
- 1 yıl
Sen ve senin gibiler niye var bu dünya da anlamıyorum
1 yılYaptığınin sorumluluğunu alamayan birisi benden uzak dur diye bağırıyor hâlâ yaptığı şey için karşı tarafı suçluyor inan bana evlensem bile degismiyorlar. Yine aldatacak ve sen suçlu olacaksın. Aldatmak bir iliskide yapılacak en büyük hata o kadar sorunluyda karşı taraf aldatsaydi yaptığına kılıf bulmak yerine demek ki boş yere trip atıp çar çar konusmamislar kadınlar hisseder...
23 Yorumla
Soran1 yılNe güzel söylediniz iyi ki varsınız
- 1 yıl
Sakın vakit kaybetme yol ver geç 💕
Soran1 yılTamam 💐🙏🏻
1 yılSevgilim mi diyon sen hâlâ bu m4la cinsiyeti erkek sadece adamlık yok bi kız niye senin istediğin gibi olacak laflara bak awn oğlu sanki karşısındaki insan değil de başka bir şey. Engelle geç uğraşma bu lavukla
61 Yorumla
Soran1 yılSize mesaj gönderdim
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
1 yılSevgilim mi diyorsun sen buna? Yatak arkadaşı olmuşsunuz kendini kandırma boşuna. Bunun gibi heriflerden aşk ve sadakat bekleyen insanlardan kabahat.
52 Yorumla- 1 yıl
Bu kızlar ezik.. Herif nasıl cepte görüyorsa bunu yüzüne baka baka başkasını aldattığını söyleyip birde kendini haklı cıkarma ya çalışmış 😄
Sevgilim diyor hala buna
Soran1 yılCepte görmüş hep dimi
Gizli Üye(25-29)1 yılben sevgilime eski ilişkilerini sorunca kötü bitti dedi ve hiç konuyu açmadı bidaha. Sonra ben sevgilimden şüphelendim bana bişey anlatmıyor diye.. aradan zaman geçti sevgilimle mısır yiyoruz akşam baya kış zamanı hava çok soğuk yolda yürüyoruz. Önümüzden 2 kişi geliyor bir tane kız geliyor kızıl saçlı aşırı derecede açık mini etek topuklu ayakkabı yanında da bir tane adam var. Hava eksi derecelerde bu arada. Neyse kızın bacaklar ortada gözüme çarptı. Bende dedim ki sevgilime dönüp bu ne la eskort dedim (normalde kimseyi eleştirmem ama barizdi hani) Sevgilimde bana demesin mi bu o*** benim eski sevgilim işte. :D:DDD:D:D o günden sonra bi daha eski ilişkilerini sormadım :D Kendi hayatımıza baktık şu an evlenme aşamasındayız. yani demem o ki bir erkek eski sevgilisi e** bile olsa onun hakkında ileri geri konuşuyorsa o adamdan bi halt olmaz. Bir insan aldatsada aldatılsa da eskilerin muhabbetini yapmamalı
11 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru..
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. ilk resimde işaretlediğin satırda haksız. Hiç kimse aldatılmayı hak etmez, bunun açıklaması da olmaz. istemiyorsan ayrıl, git ne halin varsa gör. Birisi hayatındayken macera aranmaz.
2nci resimde haklı. Çünkü bu yerli yersiz şeyler bıtkınlık yapıyor evet.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBenim kuralım bu demiş ister gel ister gelme kendin bilirsin ben daha çok yatakta iyiyim normal ilşkileri beceremem o yüzden oyuncu değişikliği yaparım ben buyum demek istemiş bunu böyle olduğunu biliyorsan sana kalmış napacağın çocuk değilsin sonuçta
10 Yorumla Aldatmadik. Baska kadina kadin gozuyle dahi bakmadik. Sonuc. Kayip ve baska seylerle sinanma ve irdelenme. Sonuc, kadinlarin cok buyuk bir kismi basiretsiz ve ahmak.
Bence erkekler bir kadina deger vermemeli veya yeterince vermeli. Net.
10 Yorumla
1 yılSevmiyorsan ayrılırsın sırf aldatmak için bahaneler üretilmez ve de sevmiyorsun ama sırf yatmak için ilişki de yürütülmez kimse kimseyi zorla tutmuyo tabi eski sevgililerine hakkında böyle konuşuyosa günü gelir senin hakkındada böyle konuşur iyi düşün derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHerkes kendisine yakışanı yapar, karşı tarafı suçlayıp günahlarını hafifletemez. Bir insan nefsine sahip çıkmayı bilmiyorsa ve nefsine sahip çıkmayı bilmediği halde karşı tarafı suçluyorsa o kişi ile bir ilişki asla ileriye gitmez, mutsuz olursun.. aynı yorumları senin içinde yapacaktır, bir kusur bulur emin ol!
10 Yorumla
1 yılaldatmayı kendi capinda haklı çıkmaya mi calisiyor 😂 benim istediğim gibi ol ne demek ya bide sevgilim diyosun seni seven o şekilde sevsin sen birisine yaranabilmek için kendini değiştirme
26 Yorumla
Soran1 yılBen en ufak sahte ilgiyi bile sevgi gibi görebilecek kadar saf biriyim sevgisiz büyüdüm kendi değerimi fark edemiyorum bile o kadar şeyler yapmasına rağmen rest cekemiyorum böyle tiplere arkadaşta olsa dostta olsa hep kendimi suçluyorum
- 1 yıl
acik gozlu olman gerekiyor zaten senin hayatında birisinin olmasına gerek yok sen kendi kendine yetersin kendine hep bunu soyle "ben kendime yeterim" seni seven birisi seni değiştirmeye çalışmaz olduğu gibi sever arkadaş konusuna gelirsek az çok kimlerin nasıl olduğunu biliyorsundur ona göre mesafe koy arana kendini ezdirme asla
Soran1 yılÇok sagol çok teşekkür ederim bana moral ve güç verdin işin gücün rast gitsin 🙏🏻🙌🏻
Soran1 yılSeven insan bunları yaşatmaz haklısın
- 1 yıl
amin seninde işin gücün rast gitsin 🤍evet yapmaz
Soran1 yılSağolasın
1 yılAldatmanın bir açıklaması olamaz. O kadınla mutsuzsan ayrıl istediğin gibi biriyle ol arkadaş ilişkiyi bitirmeden bir başkasina gidiyorsan sen o kizdan menfaat aliyosun bukadarda karakterin yoktur.
12 Yorumla
Soran1 yılİyi ki varsınız hemcinslerim 🙏🏻✨🤍
- 1 yıl
Sende iyi ki varsın kendini koru💕
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılBana hemcinsimi kötüleyemezsin yelloz seni sen önce bi kendine bak denir engellenir
41 Yorumla
Soran1 yıl🙌🏻✨💐💐💐
- Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
1 yılBu mesajı okuduktan sonra halâ ayrilmadiysan kusura bakma enayisin hatta bu yüzden böyle rahat rahat sacmalamis
29 Yorumla
Soran1 yılManipülatör çıktı
- 1 yıl
Zeki ol kanma manipulatöre
Soran1 yılSence bu nasıl biri
- 1 yıl
Boş birisi zaten boş olmasa aldattığını saklardi
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Kurtul ondan
Soran1 yılTeşekkür ederim bu değişmez dimi?
- 1 yıl
Adam olmaz
Soran1 yılCansın
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim huyuma suyuma git yoksa aldatırım demiş şimdiden söylüyor
35 Yorumla
Soran1 yılOha yuh ya bu ne biçim şey
Soran1 yılYaptığı şeyleri görmezden mi gelcem yani
Soran1 yılDegıl mı sadece kendini düşünüyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben sandım biran bu gercek maalesef erkeklere aldatıyor ya da kadınlara aldatıyor diyenler kimse huzur bulduğu yeri terketmez
12 Yorumla
Soran1 yılTam Anlamadm ama?
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Senin sevgilinin ruhu yollu ama sucu kadınlara atıyor. Sen de ona hala sevgilim diyorsun. Aferin kızım!
19 Yorumla- 1 yıl
Soran1 yılNapcam ben yardım edin lütfen
Soran1 yılNasıl yani?
Soran1 yılÇivi çiviyi söker derken
Soran1 yılLütfen bana yardımcı olur musun çok çıkmazda hissediyorum
Soran1 yılÇok haklısınız ama güven duygum kalmadı
1 yılBunu yusuf güneyin gittiği galaksiye postala ablam, narsist bu kesin hep kendini haklı sanan boş yapan herifin tekidir
14 Yorumla
Soran1 yılEvet nerden anladınız her şeyde kendi doğruları var ama kaç kere yalanını yakaladım
- 1 yıl
Konuşma şekli belli ediyor ki çok boş biri o kadar belliki
Soran1 yılBoşuna üzülüyorum dimi üzülmem nasıl geçer
Soran1 yılAcaba benle ilişkiye girdiği için mi böyle davranıyor
Gizli Üye(25-29)1 yılBiz sadece yatakta iyiyiz ilerisi yok istersen böyle devam edelim diyor seni ezik görüyor o kadar değersiz görüyor yani sen galiba bu adama aşık olmuşsun durumuna üzüldüm
23 Yorumla
Soran1 yılEvet..
Cevap sahibi1 yılUnutursun geçer kesin bu adam çok tecrübeli seni kendine bağlamış ama hiç korkma geçiyor üstelik tek yapman gereken sadece uzak durmak
Soran1 yılÖyle yapıyorum artık
- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
1 yılAldatır saklamaz suçu sana atar hatta öyle bir narsist uzak dur
21 Yorumla
Soran1 yılNarsist mi diyorsunuz
1 yılMalın teki tahammül edemedim bu konuşmasına bile
28 Yorumla
Soran1 yılBen gerçekleri göremiyorum çoğunlukla çok sevgisiz kaldım sevgisiz buyudugm ıcın en ufak bi ilgiyi seviliyor sanıyorum
- 1 yıl
Ayrıl kankacim çocuk utanmadan aldatmasini normalleştirmeye çalışıyor hayır gelmez bu çocuktan
Soran1 yılCanımsn hepinizi dinlicem
- 1 yıl
🥰🥰❤️
- 1 yıl
Cinsellik mi yasadin çocukla da öyle dedi
Soran1 yılEvet cinsellik yaşamıtk İlkimdi
- 1 yıl
Büyük hata etmişsin kullanıyor seni ☹️
Soran1 yılSorma keşke böyle bişey olmasaydı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKadınların ölüp bittiği oğlan tipi burada duyar kasarlar ama hepsi bu tiplerle takılır
25 Yorumla
Soran1 yılBu tip hangi tip o…. c tip
- 1 yıl
Yok kendini zeki sanan amip tipi
Soran1 yılBenimle olmak istiyorsan benim istediğim gibi ol demişti
- 1 yıl
Daha çok şeyler der
Soran1 yılNe gibi?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSen de çar çar çar çene yapacaksın seni de aldatacak, ayrıl askım ben arkandayım
27 Yorumla
Soran1 yılBi iki kere ben dırdır yapmadan Japon kadınla msjlasmasını yakalamstm
Soran1 yılDalga amaçlı konuştuğunu söylemişti
Soran1 yılTanrı tarafndan verilen en güzel hediyesin yazmış kadına
Soran1 yılSeni görmek için sabırsızlanıyorm falan
- 1 yıl
🤮
Narsist ve egoist bir bireyden insanlık bekleyen de kendine lütfen insan demesin ana kuzuları pohpohlanarak büyüdükleri için aldatmayı da marifet zannediyor aldatan alçaktır aldatan zayıftır benim için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılCidden nerden buluyorsunuz bunları merak ediyorum
110 Yorumla
Soran1 yılMal dimi
- 1 yıl
Malın önde gideni
Soran1 yılAllah bildiği gibi yapar inşallah tek dileğim mutlu olamaması
- 1 yıl
Yol verdin değil mi
Soran1 yılO yol verdi
- 1 yıl
Kurtuldun şükret
Soran1 yılSağolasın
Soran1 yılGerçekten kurtuldum dimi bazen kötü hissediyorum niye
- 1 yıl
Kurtuldun tabi. Şükret bence bunun için
Soran1 yılSagoll
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılAhahahhaha iyiymiş 😆 haklılık payı var tabi ki ama aldatmak insanın kendi sorumluluğunda olan bir şey. Madem mutsuzmus ayrilabilirdi, aldatmayı kendi tercih etti. Böyle bir şey yapan erkek de tekrar yapmaktan çekinmez bence.
10 Yorumla
1 yılAğzının ortasına bir tane carpican havaya bakkk peh
11 Yorumla
Soran1 yılÇarpalım vallahi
1 yılMeydan dayağı yese de adam olmayacak bir versiyon sanırım
11 Yorumla
Soran1 yılBöylesini hiç tanımadım böylesine denk getirmesn Allah kimseyi
Bir kadinın arkasindan böyle şeyler söyleyen ayrilinca seninde arkandan söyler dikkat et balım
11 Yorumla
Soran1 yılÇok mantıklı bi yorum.. 🙏🏻💐 sagol 🙌🏻
1 yılBaşkasını aldatan biriyle ilişki kuran kişi aldatılmaya layıktır
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız … değişmez bu
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Toksik ya. Benimle olmak istiyorsan, istediğim gibi ol diyirsa uzaklaş.
11 Yorumla
Soran1 yılBana toksik diyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
1 yılAşağlık bir yaratıkmış , aldatan her kimse namussuzdur
11 Yorumla
Soran1 yılEvet tamda dediğiniz gibi midem bulanıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılSeninle açık açık oturup konuşabilirdi durum böyle böyle aldatmasına gerek yoktu bence demek ki karakteri bir halt etmiyor adamın bu biraz karakter meselesi sorunları insanlar oturup konuşup çözebilir karı koca sevgili arasında
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBüyük karakter sorunudur aldatma karakter sorusudur… Trip falan bahane değil …
Çok aşıksan karakter eğitimi tamamlamasını iste bence sağla
12 Yorumla
Soran1 yılPeki niye öyle diyor o zaman?
Cevap sahibi1 yılcanım ondan… ama sen bu çocuğu gerçekten istiyor musun yoksa tanımaya mı çalışıyorsun
1 yılBu aldatmasını gerektirmiyor yanlış bakış açısı ayrılsın o zman
11 Yorumla
Soran1 yılEvet doğru ne alaka aldatma
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sert ve cool durmaya çalışan andaval mesajları. kapıdaki köpek bile olmayı haketmez bunlar.
215 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısınız cidden çok doğru bi tespit içime su serpiyorsunuz
Soran1 yılHiç sanmıyorum ama tespitin çok yerinde düşününce
Soran1 yılNeden ama o İlkimdi
Soran1 yılAcaba onla cinsel ilişkiye girdiğim için mi böyle
Soran1 yılNe saçma ya ne önerirsn
Soran1 yılSağolun Allah razı olsun
Soran1 yılHayır hala devam değil ama üstümden atamıyorum bana yaşattıklarını
Soran1 yılİnşallah ama bu zihniyet hiç düzelmez dimi yanı konunun benimle bir alakası yok?
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni sadece kullandım, sen gidersin başkası yatağıma gelir demiş. Umarım bunu hayatından çıkarmışsındır
11 Yorumla
Soran1 yılTiksinc dimi
1 yılbu mesajlar beni gümletti açıkçası seven insan sevdiği kadın için değişir düzelir ve bundan korkmaz. Birde aldatmak gibi ciddi konuları normalmiş gibi anlatması peki tiksinç
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. İyyyy çöp kutusundan beter biri. Ne bekliyorsun ki hâlâ, kendini ne sanıyor ki, özelliği neymiş? Çokta lazım değil hani 🥴😂Dışarda birsuru var bundan sjsjf Üzeni yollaa jzzj
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNasil bu kadar gevsek kendinden emin seni küçümseyerek konusuyo
17 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ama tipini görsen habeş maymunu gibi
Soran1 yılArtık öyle iğrenç geliyor
Cevap sahibi1 yılOzaman fazla havaya sokmussun
Soran1 yılEvet sevdiğimi çok hissettirdim
Cevap sahibi1 yılSimdi indirme vakti sıfır iletisim mutlu görünme ve umursamama
Soran1 yılİletişim kurmuyorum kafam rahat
Cevap sahibi1 yılNe güzel rahatlamissin iste hep mutlu ol
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen hals aynı soruyu soruyon ama adam demiski seni yatakta yaparım geçerim baska bişey bekleme f*ck bodym ol demiş anlamıyacak biley yokki bunda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBundan uzak dur gerçekten sinirlerim gerildi şu an okuyunca
11 Yorumla
Soran1 yılYoruldum artık bende
Gizli Üye(18-24)1 yılMK aldatmak yerine ayrilmayi düşünse mesela? Bahane uyduruyor şrfsiz
11 Yorumla
Soran1 yılAcaba ilişkiye girdiğim ilkim olduğu için mi böyle
1 yılAmazon kabilesinden Triplastos kendini tercih edilen erkek sanıyor
41 Yorumla
Soran1 yılHiç güleceğim yoktu ya bu nasıl tabir 😂😂😂 Allah razı olsun kendini tercih edilen erkek sanması efso kdkddk
Kişilik bozukluğu var belli ki. Sen düzgün birisiysen yol yakınken ayrıl ama sen de sorunlu bir tipsen tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş devam 👍🏻
11 Yorumla
Soran1 yılBence de var onda
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seni resmen kullanmış, nasıl güvenebildin böyle birine
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılSaatleri ayarlama enstitüsü senide saat gibi kurmak istiyor. Düşme bu tuzağa
10 Yorumla Neden evlenmemem gerektiğini tekrar görüyorum
10 Yorumla
1 yılO zaman konuşup ayrılabilir aldatmak yerine. Aldatıp yakalanınca car car konuşan kadının ayaklarına kapanmasınlar bi zahmet.
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyorsun helal olsun
Trip dedigin çekilcek seviyosan zaten o kiz ne kadar küsecekki sana yani birakin bunlardan bi hayir gelmez
113 Yorumla
Soran1 yılDimi ben bazen göremiyorum gerçekleri
Soran1 yılBide bana toksiksin diyor aldatmadm etmedim kıskanıyorum diye ama kadınla msjladmasını yakalamıştm kadına tanrı tarafndan verilen en güzel hediyesin yazmış yabancı seni görmek için sabırsızlanıyorm yazmış
Soran1 yılEvet ne kadar salagm iste ben de kendimi anlamıyorum beyin yok bende
Soran1 yıl🙌🏻🤍
- 1 yıl
@hfguiiuh rica ediyorum lütfen 🙏
- 1 yıl
@hfguiiuh hadi lütfen 🙏
- 1 yıl
@hfguiiuh lütfen ya lütfen
- 1 yıl
@hfguiiuh yüzde yüz haklısın 😂
- 1 yıl
Pardon kim?
1 yılBöyle birine nasıl hala sevgilim diyorsun. Ezikliğiniz bağırtıyor ya.. Adammı kalmadı ülkede..
14 Yorumla
Soran1 yılİğrenç birisi dimi
- 1 yıl
İğrençlikten ziyade aşırı manipülatör.. Bu tipler her zaman haklıdır.. Hiç seni anlamaya çalışmazlae.. Allahın sevdiği kuluymussun ne mal olduğunu şimdiden gostermıs sana
Soran1 yılÇok teşekkür ederim değerli yorumun için 🙌🏻
Soran1 yılYeni yeni onun nasıl bi seytan olduğunu anlıyorum
1 yılSenden istedigini almis olsanda olmasanda farketmez ona
15 Yorumla
Soran1 yılDimi..
Soran1 yılAma karakteride bozuk bu öncekilere de aynı davranmış
- 1 yıl
Karakterini bilmem belkide istedigini almak icin hic cabalamadı hep boyle miydi
Soran1 yılİlk zamanlar ilgiliydi
- 1 yıl
İlk zamanda herkes oyle olur
aldatmanın nedeni olmaz 1 kere yapan bir daha yapar güven veriyorsa dene ama sadece yatakta iyiyiz kafamiz uyusmuyor demesi bir tuhaf geldi uzun bir ilişki mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnu başka bir oğlanla aldattığını söyle, sonra da engel at
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatmayan erkek mi var inanmiyorum hepsinin yedekleri var hepsi aldatıyor türk erkekleri
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@SBbeyy92 eminim aldatmamissindir hadi oradan yalancı
Sıkılıp senden aldatmayacagi ne malum? Neyse en azından açık sözlü birde yatakta dedin daha önce ilişkiye girdin bu sorumluluk sahibi olmayan bireyle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Reis çok haklı konuşmuş. Kadın var, kadın var.
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat