Kızlar Bir Adım Öne Evliyken üniversite okunur mu? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor Evliyken üniversite okunur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
blacklawyer06 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Okuyan arkadaşlarım vardı. Hatta benden başarılı bitirdiler okulu. Ben 2 yıl uzattım bekar olduğum halde. 0 0 Yorumla
hope777 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Eşin anlayışlı birisi ise olur neden olmasın zaten bir senen kalmış 1 0 Yorumla
öylesine_biri06343 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Annemin benimle beraber okula gittiğini hatırliyorum🙃 0 0 Yorumla
kusur39 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl İmkanlar el veriyorsa ve kendine güvenin varsa neden olmasın 0 0 Yorumla
Itbritneybitch Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Okunur bence hatta mutlu bir evlilikse eşinde teşvik ediyorsa okuman için çokta iyi olur. 0 0 Yorumla
bersan19 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Cok yakin bir tanidigim hem liseyi hemde uni okudu o yuzden 0 0 Yorumla
sevmekguzeldiir Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bence istersen her şeyi yaparsın bir engel olmaz çocuk düşünmediğin sürece bence gider gayet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Okunur. Bizim bölümden biri evliydi ve çocuğuda doğmuştu. Yinede okuyodu 0 0 Yorumla
galaksilibiesma Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Neden okunmasın ki bence harika bi duygu🤞🏻✨✔️ 1 0 Yorumla
ŞEREFXAN_KARDAŞ_21 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Sevgilin taşın altına elini koyacak 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Mevzun ol evlen ne acelen var 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı. Okunur neden okunmasın 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tembele her şey zor gelir. 0 0 Yorumla
Olgarss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Okunur çocuk yoksa tabi birazda azim gerek 0 0 Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Okunur elbette biraz fedakarlık yapılmalı tabi. 0 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Eşin sana yardımcı olursa okursun tabi rahatça. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı. Bu evleneceğin insanla alakalı aslında 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşin bişey demiyorsa okunur 1 0 Yorumla
kaptanpırays Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 427 cevap paylaştı. yangından mal mı kaçırıyorsunuz bu ne acele 0 0 Yorumla
csdekıc4 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Evlen bi kaç sene pişmanlıklarını dinleriz burada 0 0 Yorumla
Yalnizdost1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Evli üni motor olur 0 2 Yorumla çekicibey50 +1 yıl Neden ki Yorumla Yalnizdost1 +1 yıl @çekicibey50 herkes tadına bakmak ister oda nasıl olsa ben evlendim sahibi m var der oda herkese verir Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 342 cevap paylaştı. Evet okunur 0 0 Yorumla
cansusonsuz891 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Okunur tabi ki ya evli olmakla ne alakası var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Okuyan arkadaşlarım vardı. Hatta benden başarılı bitirdiler okulu. Ben 2 yıl uzattım bekar olduğum halde.
Eşin anlayışlı birisi ise olur neden olmasın zaten bir senen kalmış
Annemin benimle beraber okula gittiğini hatırliyorum🙃
İmkanlar el veriyorsa ve kendine güvenin varsa neden olmasın
Okunur bence hatta mutlu bir evlilikse eşinde teşvik ediyorsa okuman için çokta iyi olur.
Cok yakin bir tanidigim hem liseyi hemde uni okudu o yuzden
Bence istersen her şeyi yaparsın bir engel olmaz çocuk düşünmediğin sürece bence gider gayet
Pişman olursun okurken evlenilmez evlilik için okulu birakma
Okunur. Bizim bölümden biri evliydi ve çocuğuda doğmuştu. Yinede okuyodu
Neden okunmasın ki bence harika bi duygu🤞🏻✨✔️
Sevgilin taşın altına elini koyacak
Okunur çoksa güzel olur🤗
Eşime ev işi yaptırmam.
okunur neden okunmasın
Mevzun ol evlen ne acelen var
Evliyken de Unv
Okunur ...
Okunur neden okunmasın
Tembele her şey zor gelir.
Okunur çocuk yoksa tabi birazda azim gerek
Bence okumak evliliğe bir engel değil
evlilik her türlü zor
Okunur niye okunmasın
Okunur elbette biraz fedakarlık yapılmalı tabi.
Ben kesinlikle okuyamazdım.
Okunur. Kadın isterse herşeyi yapar.
Eşin sana yardımcı olursa okursun tabi rahatça.
Bu evleneceğin insanla alakalı aslında
Eşin bişey demiyorsa okunur
Seksten zaman kalmazn
Okunmaz
#Hükümdar
İnşallah evlenemezsiniz
Dikkat et hamile kalma
Ev işinden anlamıyorsa öğrenir zor değil
Onemli olan azmin istiyosan yaparsın evlen gitsin
yangından mal mı kaçırıyorsunuz bu ne acele
hayır parası yenir zaten ne için evlencen ki
Çocuk yapmasan olur. Çocuk düşünmüyorsun değil mi?
Sana tek diyeceğim şey sakın okulunu bırakma.
Okunur
okunur neden okunmasin
Çok zor
Tabi ki okunur neden okunmasın ya
Okunur tabi
Neden olmasin ki okunur.
Neden olmasım olur
Evlen bi kaç sene pişmanlıklarını dinleriz burada
Evli üni motor olur
Neden ki
@çekicibey50 herkes tadına bakmak ister oda nasıl olsa ben evlendim sahibi m var der oda herkese verir
Neden olmasın ki ne saçma soru
Evet okunur
Cok insan var boyle
Okunur tabi ki niye okunmasın
Zor olur
Evet tabiki okunur hiç bişey için geç değil
IQ düşüklüğü...
Bence işini eline al ondan sonra
Büyük risk
Evet okunur
Zor olur oku derim
Bence önce okulunu bitirmelisin
Okunur tabi ki ya evli olmakla ne alakası var.