İnstagramda 10binlik sayfam var çarşaf satışı yapiyim dedim onada erkekler, laikler din düşmanları dadanır dedim sizce doğrumu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa sen ne güzel düşünüyorsun öyle ya ben de dini duygularımdan dolayı sadece erkeklerin olduğu bir işte çalışmak istiyordum ama memur olduğum için o lükse sahip olamadım 🤦♂️ rabbim senin gibi kadınların sayısını arttırır inşallah 🤲 aklıma gelen kuaförlük veya güzellik salonları ya da lazer epilasyon merkezleri falan yani o işler de sana uyar mı bilemem 🤷♂️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
+1 yılhiç alakas yok. takipçinin ilgisi hangi ürüne var ise onu sat. seni götmeyecekler ya. göreceklerdir De uygun ürün tercih et
07 Yorumla- +1 yıl
her şey mümkün. öncelikle takipçin doğal yollarla oluşmadıysa sıfırdan başlamalısın
ve kız erkek, 3. kişiliklere, dalga geçmelere, hakaretlere falan hazır olacaksın.
az ya da çok takipçisi olanları takip ederek değil onların seni takip etmesini sağlayarak kaliteli takipçi elde edeceksin - +1 yıl
bende var bir kaç tane. pek başarılı değilim. öğrenip uygulamaya çalışıyorum. ücretsiz kaynaklardan bilgi ediniyorum..
öğrendiğim en temel bilgiler bunlar - +1 yıl
kurumsal bir firma imajı oluşturmanın gerkiyor. isim den logo suna kadar. etkin zamanlarda düzenli paylaşım yapmanız gerekiyor. hedef kitlenizin ilgisini çeken paylaşımlar
asla ama asla ürğn fiyat, fiyat ürün, kampanya gibi değil - +1 yıl
yüz. yüze derken?
Tekstil de , terzie,, kuaför , kızlar okulunda temizlikçi ve s
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYıl olmuş 2021 böyle cinsiyetçi olmayın, görüşüne bişey diyemem ama
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur, yukarda laik demişsin laik diye geçinenlerin yüzde sekseni laikliğin açık giyinip gezmek olduğunu düşünüyor. Asıl laiklik her iki tarafa da saygı duymaktır. Kapalı olana da açık olana da, ama bizim ülkede her iki tarafında geri kafalısı çok maalesef.
+1 yılne istoyorsan onu yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne okudun özelden yazsanız olur mu
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bak işine
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Çarşaflıyım sadece kadınların çalıştığı hangi işleri yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat