arkadaşlar bankacı olmak ıstıyorum ama
bunadamı torpıl lazım yaa
sınavlarına çalıssam sıkıca. yetmez mi?
bunadamı torpıl lazım yaa
sınavlarına çalıssam sıkıca. yetmez mi?
banka demek torpil demek ne olursa olsun ama ustun bir başarı saglarsan lakin alıcaklardır ama orta düzeyde ise başarın torpil olmadan olmuyo cunku bankalara artık o kadar başvuru arttikki ozel sektor şirketlerinin hepsi yavaş yavaş suyunu çekmeye başladıgından dolayı devlet veya bankalara yogun ilgi var bu aralar. ve bankada ilk başlıyanlar icin bazı bankaların 800 TL Maaşla başlattıgını biliyorum tamam işi garanti ama parasıda pek tatmin edici degil açıkcası.
olsun be
adın bankacı olsun bı sure ıdare ederız
ha ev gecindirme derdin yoksa hayatta bazı yukumlülüklerin yoksa tamamdır olabilirsin ki lakin yok gibi gorunuyor.
var dugun masraflarımdan kız tarafının karsıladıgı kısmı aılem deıl ben yuklncem
mecburı olarak
allah yardımcın olsun allah emeğini boşa götürmesin
Nicke bak:) duaya bak
Yaman çelişki
Ama bayildim Allah i dilinden dusurmeyisine... eic
Olsun
Yalnislikta içinde seks varken nasi oluo?
Bilerek yazmissin bence
Yok üye adi degismior
3 exper olmuşsun bastan yeni üyelik acsan yazik olur devam et
Xper
Tamam...:)
www.youtube.com/channel/UC_Oo0rndcroPQ_vitWpY9ZA bu arı mı? anlayamadm arı toprakla ugrasmazki
sen çalış puanını iyi al ama ondan sonra da tanıdık eş dost araştır hatta şöyle diyeyim dershane hocam bunu bana söylemişti, mümkünse müdür falan bulmayın güvenlik görevlisi çaycı falan bulun asıl torpili onlar yapar üst kesim yanaşamaz o işlere diye söylemişti :)
caycı guvenlık kendıne torpıl yapsa ya:D
:D :D hofff
kesinlikle torpil gerekiyor. ama çalışacağın şehir bankaların verdiği maaşla geçinilemeyecek kadar büyükse sınavla kazanabilirsin.
Cevap
24Cevap
Güzel insan sende beyin varsa onu kaybetme ihtimali yüksek. Banka dıştan Temiz lux ama birde çalışma varya birde yoğun yer ise offf kafa maf olur. Ama ziraat ya da işlek olmayan bir yer olur ama tain çıkar mutlaka kötü yer gelir. Ve unutkanlık varsa açık çıkarsa hayatın kayar. Birde şu var gezici bankacı olursan çok yıpranma olur sende. Dükkan dukkan gezerler kredi kart vermek için. Yediği küfürler cabasi.
saol
Olum riski?
:d amaaan :d
www.youtube.com/channel/UC_Oo0rndcroPQ_vitWpY9ZA bu arı mı? anlayamadm arı toprakla ugrasmazki
hangi banka arkadasım sınavlar zor değilde gecen hafta bir bankanın yetenek sınavına girdim mübarek bir soruya bir sayfa ayırmıslar birde üstüne bir saat vermişler 40 soru vermişle parmagım kalındaki soru kitapçıgnı görünce bune l*n dedim bir saate anca 33 soruyu yapabildim ondada zaten 3 yanlış 1dogruyu götürüyormuş kazanmamız zor ya neyse ama allah yardımcın olsun ne diyeyim ki
Saolasin kardesim
gücün yetiyosa 4 yıllık bir okul oku iktisat işletme olursa iyi olur ama kamu ulus da iyidir ya da 4 yıllık bankacılık ya da 2 yıllık bankacılık oku bunları sana neden diyom biliyomusun bankacılık okumayan birini ya da iibf olmayanların gözünün yaşına bakmıyolar direk eliyolar ama bunları okursan şansın yüzde 80 artıyor sınavlarına gelecek olursak sınavını bir şekilde geçersin ama mülakatta cv in dolgun gözüksün diye dedim..
CV mi okulla doldurmak yerine bankaciligin erp bes ya da adini animdayamadigim diğer sertifika programlarıyla doldursam adamların daha işine gelmesmi? Üstelik yasim 25 +4 yil daha oku diosun 29
Devam zorunluluğu olmayan bir okulun kamu yönetimi bölümünü bitirdim. bu yararmi isime? :) peki
Ben çok severek okumuştum vakti zamanında.
KPSS çok zor gibime geliyor?
Bakcaz bakalım. insan kaynaklarında calismak isterdim aslında özel sektörde ancak onlar nedense sosyoloji filan istiyor is ilanlarina bakiorumda sosyoloji mezunu dio mesela. garip gelio anlayamadım. halen. saolun tüm bilgi destek icin
www.youtube.com/channel/UC_Oo0rndcroPQ_vitWpY9ZA bu arı mı? anlayamadm arı toprakla ugrasmazki ızlermisin
sen çalışmanı yap sınava gir... birileri torpille önüne geçerse bu dünyada olmasa öbür dünyada hesabını verirler... ben de kpss ye giriyorum yıllardır... mülakatla alım yapan yerlere girebileceğime hiç inanmıyorum torpilden dolayı... ama inadına başvuruyorum... şimdi merkezi atamayı kaldırıp her kurumun kendi sınavını yapması planı var... şansım iyice yok olacak... ama inadına başvuracağım...
Para sacamam ben öyle inadina diye :d
evet 50 tl yatırıon
torpil her zaman olur tabiki de sen sıkı çalışıp söke söke kazanırsan yolun her zaman açık :)
pekı dıyelım ben sınavda cok ıyı yaptım mulakatta mal gıbı kalırsam heyecanlı ınsanımdır
ee ozmn elenen cok gördum yanı duydum daha dogrusu:(
Yeter arkadaşım. Ablamın hiçbir torpili olmadan bankada işe başladı. Umutsuzluğa kapılma ;)
:(( hangı banka ne mezunu lıse myo unı olarak soruorum bölum deıl
aöf değil canım
işletme fakultesı
aöf fakultesınde edebıyat sosyolojı turk edebıyatı tarıh var
işletme fakultesı devam zorunlulugu olmayan işletme bolumu mezunu
:)
ao fakültesi programlarini orgun olmayan işletme iktisatla karistirmanizi istemedim hoslanmiorum
Bankacımı sakın... Ben çok pişmanım hiçte filmlerde göründüğü gibi değil, aldığın maaşa değmiyor bikere
bosver kkımse meslegınden memnun deıl bunlara kulak asmıyorum
benım sorum baska
banka işi bana akıl karı olarak gelmiyor çok sıkıntılı iş tanıdıklarım var
Bazen sevdiğiniz isi yapmakta yeter:) anlamaya
Kusura bakma ama onlar sana profilimdeki hareketi çeker torpilsiz.
:))) sanada çekerler
Benlik bir problem değil o
Herkese torpil gerek bir bana mi
ben bir devlet bankasında çalışıyorum işe girenlerin %80 i torpilli
pekı bu torpıller kım yahu cok merak edıom. bankacı yuksek tanıdıgım yok
sıyasi var olurmu? o
milletvekil , belediye başkanı , mecli üsyesi , zengi b iş adamı... genelde iyi mevki olması laazım
:( hmm saolasın yahu
çok zekiysen alabilirler... yaş kaç nere mezunusun
cok zekıysem bankayamı gırerım
yok torpillilerin yanında çalışacak eşşek kadrosu lazım :)) ben eşşek kadrosundanımda merak ettim :))
ahhhaaaah
ziraat bankasının sınavı var yakında torpil olmayacak gibi
mezunıyetım ocakta
okulu 1 dönem uzattm:) zıraate gıremıyorum
yanı sınava gırmek ıcın mezun olmam lazımdı cunku.
:D ama nabayım sımdı yanı :D basvurbılıodukda vurmadıkmı:D
Dışarıdan göründüğü gibi çok da iyi maaşlar almıyor bankacılar. Hatta devlet bankaları bile normal memur düzeyinde maaaş vermiyor neredeyse. Bilginze
İnsan kendini kurtarmak istiyor sadece...
İşte sıkıntıda burada zaten. Piyasa şartlarının kötülüğü aslında kötünün iyi olan kötüyü cazip kılıyor.
Ne yapmami onerion :D
Önerim devlete girmeye daha çok özen göstermen. Bankaya girme demiyorum ama bu gün herhangi bir 657 li herhangi bir banka çalışanından dahi iyi şartlarda çalışıyor. Tamam sen yine uğraşunı yap ama Kendini bankaya girmeye endeksleme diyorum
2022 son ayında ziraat sınavına girdim egitim hakkı kazandım egitimi tamamladım bana gün verdiler ve 2 gün önce görüşmeye gittim görüştügüm kişi önümde dosyamı yırttı neden diye sorduğumda torpilin bir işe yaramadıgını söyledi ben torpil dahil bulaştırmadım ailem dayıma söylemiş ve onun yüzünden şu an emegim çöpe gitti kısaca bu tür işlere bulaşmayın arkadaşlar
kuzenimde torpilsiz kazandı Halkbankta Uzman şu an
:( kaç yıldır orda emekçi kuzenın
pekı unıden mı mezun olup gırmıstı lıseden mı
myo dan mı
anladm teşekkür ederm hadı bakalm umutlanır gıbı oldum ama 6 yıl oncesınden bahsedıosun yınede bel baglamamak lazm
tsk
katılım ıcınde ayrıca tskler
Ona da torpil lazım malesef..
allah allah bu kadar banka calısanının hepsınınmı torpılı varmış ya
bıde ben torpıl bulaydım ıyıydı
sıyasallarmı bu torpıller?
siyasiler :D
fılanca bakanlıgının daıre baskanı yakınen tanıdıgım:( o el atamazmı dıon sımdı
bı knusalım bakalm sınav vaktı geldıgınde
sınavdan evvel paçaları sıvamayımda
dogru dıon :(
:(( saolun katılım için
Ben iş bankası mülakatına girdim bana silah kullanmayi biliyormusun dediler bende askerde yedek astsubay olarak yaptim silah bilgim var dememe rağmen elendim yani TORPİLLL kesinlikle arkadaslar.
Ben torpilimi cebe atma pesindeyim. Abim, ziraat bankasi sinavinin en basarili olmasina ve torpili de olmasina ragmen, daha yuksek yerden torpili olan ve daha dusuk puanli birini aldilar.
allah tan yardım dile :))
ondan heeeeeeeeeep dılıorm hamdolsun
:))
Hiç bir şey olamazsın..
nıye ki
Görünen köy kılavuz istemez..
ustu kapalı knusuyo yahu eglenmeye gelmıs hadı byebye
Dediklerimi anlayacak kapasite yoksa zaten konuşmamında gereği yok bye..
eben dıyorum ya
;) kapasıtelı ergen
Ergen olduğumu varsayalımda edepsiz değilim çok şükür.. hadi iyi geceler..
%99.9 Torpil
%00.1 torpil
:D
nasılda içimi ferahlattı nane lımonum benım
aa iltifat güzelmiş şekerim :)
şeker yok no neın not
nane lımona seker katılmaz
nasıl katılmaz
bızde katılmıo nerelısınde sen
aslen
Aslen şanlıurfalıyım
sen nerelisin
Ve ondan nane limona seker kationuz :d
Canimi cigkofde çektirdin sana yaziklar ossun:(
Heheh git ye diyecemde hazir satilanlara biz kısır diyoruz. Bizimkisi gibi olmaz :)
Gel sana yoguraym :D
Torpil yetmez havai fişek al :)))
Ahkihkohkoh
:))) değiştir bu kafayı
sen kendını butunen degıstır mesela. cok ıhtıyacın var gıbı gorunuor
Pic k alles hergele duyanlar şerefsiz namussuz dönek hepsini dediler ama Hi ç kimse benim gibi bir evde yaşamıyor kimse benim bildiğim arabalara binemiyor ve 23 yaşında bir servet sahibiyim istediğim kızına elde ediyorum önceden bende senin gibiyim :)
Elden cv ler falan dönüyo tabi orda da torpil var.
Aaaaah ah
Halam var benim onu sayiolarmi :d siyasi ama?
Ozaman dayim olurmusun:p
Maalesef herşeyde torpil var bankadada var
herseyde bıraz sen varsın dıye sarkı vardı :( o torpılmıymıs
:(((
yetmez :D
www.youtube.com/channel/UC_Oo0rndcroPQ_vitWpY9ZA bnu ızle ozmn azimi gör
Halk a girdin mi?
hayır
Ziraat e girecek misin
gıremeyecegım ocakta mezun olacagım
Mezun olmayanlarda girebiliyor ki. Yas bölüm ne?
bılmem.
oyle bı sart dort bes defa okudum görmedım
gıda muhendisliği
alımı olmayan bı bolum bende bankaya yoneldım
Bankaylda alakan yokki ama senın ;)
ne bılıon? en azından sansım var? ısletme okuyanı alan muhendıslık okuyanı nmıye almasın
İibf nin uzmanlık alanı banka. Senın?
ac bı bak ıstersen :)))) muhendıs alıolarmı almıolarmı
kıskandı bırı muhendısı gorunce
kıskanma gıdamuhendıslıgının bı guzel yanı yok
bosa kıskanıosun
Hyr canım müfettiş bile alıyo bankalar mühendislerden ama adil değil ki bu. 400.000 İibf li var onumuz iyice kapandı
ygs asıl
bankadan başka neye torpil lazım?
Sorunun ne? Simdi

En İyi Cevaplar