Arkadaşlar 17.03.1995 tarihinde doğdum şu an 19 yaşındayım ve ben ilk okuldan mezun olduktan sonra hiç liseye gitmedim ama yaşım 18 e gelirken liseye kayıt oldum oldum ama çok problem yaptılar benim e okul a kayıt işlemimi yapmadılar hiç ve bana hep gelip diyorlarki sen açıktan oku sen açıktan oku bu benim zoruma gitti baskı yapmaları felan 1hafta gittim olucak gibi değildi çıktım, ama şimdi asıl sormak istediğim ben açık liseden okuyorum ve normal okula kayıt olmak istiyorum ben açık liseyi aradım dedim normal liseye gitmek istiyorum o dediki 19 yaşınızdan gün aldığınız için olmaz dedi bu ne oluyor şimdi yani ben hiç gitmedim liseye e okulda 4 5 6 7 8 sınıf var 9 YOK hakkım varsa şu an gitmek istiyorum bitirmek istiyorum şu liseyi zamanında bir hata yaptım ama şu an gidebilirsem bana yol gösterirmisiniz...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılzamanında yapılan hataların telafisi öyle her istediğin zaman olmuyor ona bakarsan adam gelir 22 yaşına hiç liseye gitmemiştir bende liseye gidecem der öyle bir dünya yok herşeyin zamanı var. sana 19 yaşında izin veriyorsa 22 yaşındaki adama da izin vermek zorunda yani.. illa okuyacam diyorsan dışardan okul ellerinden öper kardeşim:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılordaki bebelere sataşırsın, kızlara asılırsın diye istememişlerdir
35 Yorumla
Soran+1 yılValla en son gittiğim zaman kızlar içime düsüyordu kardeşim.
Cevap sahibi+1 yılhocaların da yenileri düşer o yüzden istemiyorlar
Soran+1 yıltamamda öyle bir hakları yok yok karıya kıza bakar diye almama yapamazlar yani öyle bir şansım avrmı 19 yaşında liseye başlama gibi önmli olan bu?
Cevap sahibi+1 yılkanuni olarak geçerli sebepleri vardır yoksa alırlar okula
Soran+1 yılşimdi gitsem alırlar mı?
Kardeşim aciktan ve örgün bir farki yok oku açıktan hatta ustten falan ders aliniyorsa erken bile bitirebilirsin uni. hayatina atil. liseye yazilcaksin senden kucukler olacak allahin her gunu forma giyeceksin falan boşver. Dershaneye yazil aciktan oku nacizane fikrim
00 Yorumla
18 yaşını geçtikten sonra örgün olarak liseye gidemezsin diye biliyorum. Sonuçta üniversite değil orası. Açıktan devam et. Bir farkı da yok zaten. Sanırım tek Şansın da o
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
+1 yılmerhaba bende okulu psikolojik nedenlerden dolayı 7. sınıfta bıraktım 15 yaşında açıktan gidemediğim yılları telafi ettim fakat çok monotondu lisedeki ortam ve arkadaşlıklardan mahrum kalmamak için 18 yaşında 11. sınıfta örgün öğretime geçtim kaydı 17 yaşımda yaptırdım ama okul başlamadan 18'ime bastım yinede sen 18 yaşından gün aldın başlayamazsın demediler ayrıca başta teog a girmediğim içinde başvuru formumu kurula almayı reddettiler ama bir yakınım bi hukuk kanunu falan gösterdi başvuruyu kafalarına göre reddedemeyeceği ve kurulda oylanması konusunda ve çok şükür alındım. birde açık öğretimi kimseye tafsiye etmiyorum evde boş boş oturuyosun hayatımda hiç sıkılmadığım kadar sıkıldığım zamanlardı. sadece son sınıflar tyt için geçsin
00 Yorumla
+1 yılUstam 19 yaşında örgün eğitime başlama bence açıktan devam et hocalar zaten senin yaşına yakındır sorun olur :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçıktan okumak o kadardaa kötü değil. bir çok arkadaşım lisede öss sınavına hazırlanmadıklarını düşünüp açığa geçip sadece öss sınavına odaklandılar. bence üniversite okumay bak ;)
00 Yorumla
+1 yılaçıktan oku daha kolay boşver aynı diplomayı alıyomuşsun zaten
00 Yorumlaaçıktan bitir işte ne farkı var
00 YorumlaAçık lise diye bir şey var.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği