26 yaşındayım mesleğim yok, çoğu arkadaşın atandı bu çöp şehir de yapa yalnız kaldım 2022 kpss ye giricem çok çalışicam katip olmam lazim ama yazimi geliştirmem gerek halk eğitim de hangi kursa gitmeliyim yardım edin 🙏
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
F kalvye kursu onparmak kursu açarlarsa yeterli.
Üniversite de bilgisayar dersi görmüşsen gerek yok ama görmediysen bilgisayar sertifikası alman lazım ekstra.15 Yorumla
Soran+1 yılBizim halk eğitim de hızlı klavye kullanma kursu var o olur mu acaba
Soran+1 yılBilgisayar sertifikasıyla aynı oluyor dimi
Soran+1 yılYok maalesef peki iksiini de almaya bakicam teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılSen KPSS'de gene 75-80 almaya bak katiplik için
ama çoğu yer 70 puanda kapıyor kafan rahat olsun bilgisayarr sertifikan olması lazım ya da PC kurslarından alırsın bende infaz korumaya basvurcam bu sene onları düşünmüyon mu sadece katiplik mi19 Yorumla
Soran+1 yılBizim halk eğitim de hızlı klavye kullanma kursu var o olur mu acaba. Ne bileyim özeniyorum herkes oluyor bende yapabilirim diye düşünüyorum
- +1 yıl
Şimdi yanlış bir şey derim olmaz sen gene araştır ordakilerede sor inşallah olursun bende basvurcam işte puanim var değerlendirmek lazım
Soran+1 yılPeki teşekkürler ama bir şey duydum düz lise mezunların kpss den çok yüksek puan almaları gerekmiş 70 yetmez yani bana 😔
- +1 yıl
Bende düz lise mezunuyum ben 82 aldım çoğu yere başvurma hakkın oluyor ehliyetin filan varsa avantajın oluyor ben yıl sonunda infaz korumaya basvvurcam kısmetse ama sen katiplik istiyon bu sene çoğu yer 70 le kapadı sen işini garantiye alıp 80 al heryere başvuru yaparsın 🙂
Soran+1 yılCok haklısın teşekkür ederim rahatladım ☺️ama bazı insanlar lise mezunlarına memurluk zor diyor üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Takma insanlari boş ver çabala elinden geleni yap inşallah elbet bir gün başarırsın onlarda konustuklariyla kalır benimde çevremde öyle insanlar var kıskanç tipler heryerdeler salla🙂
Soran+1 yılHaklısın, çok teşekkür ederim içimi rahatlattn sende umarım olursun memur. 🙏
- +1 yıl
İnşallah teşekkür ederim sevindim rahatlamana
Soran+1 yıl🙏☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kpss ye gir kazanmak için elinden geleni yap
02 Yorumla
Soran+1 yılYazımı geliştirmem lazım ya hangi kursa gitmem gerek ki
+1 yılNe mezunusun? Katiplikte bölüm şartı var
05 Yorumla
Soran+1 yılZabıt katiplikte yok diye biliyorum
- +1 yıl
Hım belki ben karıştırmış olabilirim pardon
Soran+1 yılYok ya lise mezunu bir tanıdığım oldu katip
- +1 yıl
İnşallah sen de kazanırsın
Soran+1 yılİnşallah canım sağol
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Katip olmak istiyorum, katip olmak için Halk eğitim de hangi kursa gitmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat