Psikiyatr mı, psikolog mu? İkisi oldukça farklı şeyler. Memuriyete etki konusunda kesin bilgim yok lakin durum psikiyatrlık ise bu beyinde fiziksel bir hasar anlamına gelir ki tedavinin ömür boyu sürmesi söz konusu. Tabi bunlar sorunun ne olduğunu bilmeden söylediğim şeyler...
24 Yorumla- +1 yıl
İkisinin aynı şey olmadığını yeni öğrendim dlfkfk
- +1 yıl
Hiçbişey.
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bildiğim kadarıyla psikiyatriste gitmenin memuriyete herhangi bir etkisi olmaz çünkü psikolojik olarak yaşadığımız hastalıklar da tıpkı fiziksel hastalıklar kadar normal bir şey ve atlatmak için psikiyatrik destek alabilir hatta ilaç dahi alabiliriz. Bunda hiçbir sakınca yok ve dediğim gibi gayet normal bir durum. Ancak eğer doktorumuz, bizim psikolojik sorunlarımızın had safhada olduğunu ve bunları aşamadığımız yönünde bir raporlama yapar ve bu da sicilimize işlerse o zaman sıkıntı olabilir ama onun dışında bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
30 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 477 cevap paylaştı. Ne için gidildiğine ve ne tanı koyulduğuna bağlı! Sıradan genel bir durum elbette etki etmez ancak günlük hayatı olumsuz bir etkiye bürüyen durumlar, memuriyete etki edebilir.
20 Yorumla
Önemli bir tanı konmazsa sorun olacağını sanmıyorum. Polis ve askeri personel alımında zaten rapor isteniyor. Belirli bir rahatsızlık görünüyorsa evet engel olabilir.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben işe başvurduğumda sadece kullandığım ilaçlardan dolayı doktor raporu istendi çalışmaya uygun diye sonrasında bıraktım ve serbest işlerde sıkıntı çıkmadı
40 Yorumla
+1 yılOlmaması gerekir. Memur iseniz sorun olmaz ancak aday memurlarda güvenlik soruşturması gibi yasal olmayan anayasal haklarin çiğnenmesi de malumunuz.
25 Yorumla- +1 yıl
Emin misin
- +1 yıl
Hangi sebeple gittiğinize bağlı atıyorum uyuşturucu kullanımı sebebiyle ise geçmiş olsun
- +1 yıl
Orasi öyle siz ne iş yapiyorsunuz
- +1 yıl
Kendi işim var mağaza ve kafe diyeyim
- +1 yıl
Magaza ne uzerine siz iş yerinde ne tarz giyinirsiniz
+1 yıldoğrudur etkiler mülakatta neden psikiyatriye gitti ne sorunu vardı engel olabilir memur olduktan sonra dewamke :d
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 355 cevap paylaştı. Sorun psikiyatrlıksa engel olabilir.
Psikologluksa pek engel teşkil etmez hastalığın içeriği önemli.10 Yorumla
+1 yılPsikiyatr'dan önce bir Psikoloğa randevu alıp yönlendirme bekleyiniz. Eğer ilaca ihtiyacınız yok ise boşuna Psikiyatr'a gitmeyin.
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılPolis olmak için son 2 yıla bakıyorlar. Son 2 yıl herhangi bir antidepresan kullanmaman gerek. Memurluğa ise tanına bağlı
11 Yorumla- 10 ay
Merhaba ben okb hastasiyim ama psikiyatr tani koymamis. 4 yil omce biraktim antidepresan kullanmayi sorun olur mu acaba hicbir yerde cevap bulamadım. psikolog olarak atanmak istiyorum
+1 yılNalaka benim mühendis arkadaşım var psikiyatriste gidiyor. Yani 46 lı değilsen hiçbişi olmas
30 YorumlaEvet, dr un vereceği tek ilaç hayatını etkileyebilir 😉
10 Yorumla
+1 yılİlaç kullanırsan öyle diyorlar. İlaç kullanmayıp, hiç psikiyatriye gitmezsen sorun yok sanırım :)
10 Yorumla
+1 yılNamaz kılan bir toplumun psikolojiye, zekat veren bir toplumun da sosyolojiye ihtiyacı yoktur. re-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (15, 20, 25), justifyLeft
11 Yorumla- +1 yıl
Cemil Meriç
+1 yılMemur alımı yaparken IQ ye de baksınlar ya🤦♂️
11 Yorumla- +1 yıl
Ne aptal insanlar varya.
+1 yılEvet ilac yazmissa ondan olabilir heyet raporu alirkenndoktorunninsifiyatine kalmis biraz
10 Yorumla
+1 yılYahu aşın artık bunları
Olmaz tabiki
Psikiyatriste gitmeyen insan kafayı yemiştir30 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yıletkılıyormus memuriyette.
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılPolis asker vs evet engel teşkil edebilir.
10 Yorumla
+1 yılOlmaz yani hiçbir zaman
10 Yorumla
+1 yılHastaneye yatmassan sorun olmaz
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
10 Yorumla
+1 yıl@Nammellesss senin şeyin için ilaç olamaz
10 Yorumlaolabilir.
10 YorumlaAlakası bile yok
10 Yorumla
+1 yılOlamazsın
10 Yorumla
+1 yılHayır olmaz.
10 Yorumla
+1 yılAraştırmak lazım
10 Yorumla