KS Hakkında Bu soruyu %69 kişi çözemiyormuş. Siz çözebilir misiniz? Parietal Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Cevap ne? 😏 Güncellemeler+1 yıl Çözemiyor musunuz 🙄 Bu soruyu %69 kişi çözemiyormuş. Siz çözebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
J0seph Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Cevap ilginç walla (31). En azından bana bir faydan oldu henüz işlemediğimiz konuyu araştırdım bu soruyu çözmek için. 1 3 Yorumla J0seph +1 yıl Üni konusu zaten sanırım.:" Yorumla Parietal +1 yıl İntegral 12. Sınıf konusu Yorumla J0seph +1 yıl Ok o zaman daha iyi. Yks de çıkcak Yorumla
nishimiya Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Bu sorunun nesini çözememişler normal integral sorusu 1 3 Yorumla Parietal +1 yıl Cevap ne 🙄 Yorumla nishimiya +1 yıl Cevap 31. Nasıl bulduğumu anlatmamı istersen anlatayım Yorumla Parietal +1 yıl Yok sağol cevabı merak ediyordum Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl daha bu konuya gelmedik ajsjs 2 1 Yorumla Parietal +1 yıl 2x integrali x^2 256-225 Yorumla
Portakalsütüm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl 16 nın karesi-15 in karesi değil mi? 2 2 Yorumla Parietal +1 yıl Evet cevap ne 🙄 Yorumla Portakalsütüm +1 yıl Hee işlemi yapmaya üşenmiştim. 31 sjsjjssjs Yorumla
sorumdeğilsorunumvar Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu türev miydi integral miydi😶 1 1 Yorumla Parietal +1 yıl İntegral Yorumla
waveyllla Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aaa çok ayıp kfndkfjrk 1 3 Yorumla Parietal +1 yıl Çözdün mü 😏 Yorumla waveyllla +1 yıl Evet 31 değil mi kfndjfjd Yorumla Parietal +1 yıl Ahahshs evet Yorumla
türlerinkökeni Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl 31 sjsj 2 1 Yorumla Parietal +1 yıl Vay 😏 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çözemem 1 3 Yorumla Parietal +1 yıl Neden 🙄 Yorumla persordinary +1 yıl Matematik varsa ben yokum😤 Yorumla Parietal +1 yıl Ahaha 16 nın karesi ile 15 in karesini çıkar Yorumla
Diibindibii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl 40 yaparr 1 2 Yorumla Parietal +1 yıl Mehapee Yorumla Diibindibii +1 yıl Gorsel koyacaktim kabuk etmedi yav 🙄 Yorumla
3cühesap Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Knka komik degil ya 1 5 Yorumla Parietal +1 yıl Komiklik mi sana göre soru sordum 😏 Yorumla 3cühesap +1 yıl 225-196 ahaha kikikiki yüzde 69 ahaha kikiki Yorumla 3cühesap +1 yıl Pardon onuda yanlış yazmışım hdhdn Yorumla Parietal +1 yıl Soruyu yapamamışsın daha sjjsjs Yorumla 3cühesap +1 yıl 256-225 o kadar da değil knka dhdhhd 3k yaptık zamaninda yauv Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden yüzde 69 sxmsj 1 11 Yorumla Parietal +1 yıl Değer öyle ne bileyim 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla Parietal +1 yıl Elif yapma böyle 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elif değilim Yorumla Parietal +1 yıl Sena 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hyr ya tanımıyosn benii Yorumla Parietal +1 yıl Yengeç olduğumu nerden biliyorsun o zaman snsks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yengeçsin mi dedim Yorumla Parietal +1 yıl Diğer soruya gelen sen değil misin ya dejavu mu yaşıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aferin evet benim sfdah sadece onu orada ifade ettim burada yazmadım diye şey ettim Görmüştüm sorunda mi ne ben de yengeç olduğum için işte aklımda kalmış hepsi bu kadar konuştuğumuz yok yani Yorumla Parietal +1 yıl Anladım tamam yengeç hanım iyi yapmışsın Yorumla
Aylinpekmezoglu Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Cevap 31 1 1 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Nasıl yaptın ki 31 çıktı cevap Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cevap ilginç walla (31). En azından bana bir faydan oldu henüz işlemediğimiz konuyu araştırdım bu soruyu çözmek için.
Üni konusu zaten sanırım.:"
İntegral 12. Sınıf konusu
Ok o zaman daha iyi. Yks de çıkcak
Bu sorunun nesini çözememişler normal integral sorusu
Cevap ne 🙄
Cevap 31. Nasıl bulduğumu anlatmamı istersen anlatayım
Yok sağol cevabı merak ediyordum
daha bu konuya gelmedik ajsjs
2x integrali x^2 256-225
16 nın karesi-15 in karesi değil mi?
Evet cevap ne 🙄
Hee işlemi yapmaya üşenmiştim. 31 sjsjjssjs
Bu türev miydi integral miydi😶
İntegral
Aaa çok ayıp kfndkfjrk
Çözdün mü 😏
Evet 31 değil mi kfndjfjd
Ahahshs evet
Cözmüşler ben gidiyorum sklflg
31 sjsj
Vay 😏
Çözemem
Neden 🙄
Matematik varsa ben yokum😤
Ahaha 16 nın karesi ile 15 in karesini çıkar
40 yaparr
Mehapee
Gorsel koyacaktim kabuk etmedi yav 🙄
31 cevap
sonuç 31
31 🤦🏻♀️
Knka komik degil ya
Komiklik mi sana göre soru sordum 😏
225-196 ahaha kikikiki yüzde 69 ahaha kikiki
Pardon onuda yanlış yazmışım hdhdn
Soruyu yapamamışsın daha sjjsjs
256-225 o kadar da değil knka dhdhhd 3k yaptık zamaninda yauv
Neden yüzde 69 sxmsj
Değer öyle ne bileyim 😏
Peki
Elif yapma böyle 😉
Elif değilim
Sena 🙄
Hyr ya tanımıyosn benii
Yengeç olduğumu nerden biliyorsun o zaman snsks
Ben yengeçsin mi dedim
Diğer soruya gelen sen değil misin ya dejavu mu yaşıyorum
Aferin evet benim sfdah sadece onu orada ifade ettim burada yazmadım diye şey ettim
Görmüştüm sorunda mi ne ben de yengeç olduğum için işte aklımda kalmış hepsi bu kadar konuştuğumuz yok yani
Anladım tamam yengeç hanım iyi yapmışsın
şakacı seni
31 cevap
Osbir
Cevap 31
Nasıl yaptın ki 31 çıktı cevap
osbir