Sonuçta bu işe basvurduguna göre aşagı yukarı tecrüben veya bilgin vardır diye düşünüyorum, çağrı merkezinde çalışmak belkide en stresli işlerden bir tanesi ama olaya şöylede bakabilceksin, konusuyorum üstüne para veriyorlar :)
Garanti bankası finansbankdan daha kurumsal ve varlıklı bir banka, ben tercihini garantiden yana kullanmanı tavsiye eederdim, çünkü mevcut sube sayısı ve kurum içi terfi imkanları en yuksek olan banka Garanti. Ilk giriş şartları Finansın daha iyi gözüküyor.İstersen Finansta baslayıp iyice piştikten sonra Garantiye katılabilirsin de ama Direk Garanti dee baslarsan kariyer basamaklarını daha hızlı tırmanabilirsin. diye düşünüyorum. Seçim senin, hayıırlısı olsun, :)06 Yorumla- +1 yıl
yok çarı merkesinde tecrübem hiç olmadı. ikisindede ilk 2 yıl yükselme yokmş o 2yılın sonundaki performansa göre yükseltiolarmış. ama ben insan kaynakları departmanına gecemi çok isterm bugünkü finansın mülakatındada onu sordum çarıı merkesnden gecş yaptrmıoruz dediler olursa başka bölümlere olur falan dediler. orda biraz hevesim giitti. garanti yapar mı acaba bu konuda esnek mi onuda sorsaydım keşke ama sormadım senin bi bilgin var mı bu terfi konularında
- +1 yıl
inan firmanın IK prensplerine göre değişir, bilemiyorum. ama cagrı merkezinin eğer tele satış departmanında çalışcaksan olabilir, genelde satış kökenli insanları her kurum yonetici pozisyonlarına da tercih eder, fakat inan yanlıs yonlendirmek istemem.bazı yerler een fazla cagrı merkezi yoneticisi yapabilir.bu senin diğer yeteneklerini gosterebilmene baglı, sendeki potansiyeli gormeleri lazım.
- +1 yıl
öncelikle senin yükselmen için bu süreci cok verimli geçirmen lazım, çağrı merkezinden calısmak herkesin yapabileceegi bir iş değildir, ben üniversitede ogrenciyken tele satış yapmıstım ve zorluklarını biliyorum.Ama cagrı merkezinden basarılı olan bir kişi her departmanda rahatlıkla calısabilir.Insan kaynakları neden olmasın. :)
- +1 yıl
bak şöyle yapabilirsin,çeşitli kariyer merkezlerinin, eğitim akademilerinin insan kaynakları sertifika programları oluyor.Fiyat olarak da cok ucuk değiller. çalışırken bir yandan da biraz vaktinden ayırıp h.sonları buna gidebilirsin. Kendi çalışma azmin, işe odaklanman, işini laikiyle yapman, disiplinin,özgüvenin vs + Bu tür sertifikalarla eminim ki istedigin yerlere de geleceksindir.Ve gerçekten istediginin IK olduguna emin misin.
Teyze 1: Aaa okudu okudu dirsek çürüttü çocuk, bankada telefonlara baktırıyorlarmış çocuğa.
Teyze 2: Vah vah!
Teyze 3: Ay ev de geçindiremez bu.
Teyze 4: Oğlum, bak Recai Amcan yanına alsın seni istersen. Lahmacun yapmayı öğrenirsin. Koluna altın bilezik olur hem
Çocuk: Ama ya kol sentır :((
Teyze 1: Ay benim ocakta yemeğim vardı.
Teyze 2: Herşeyin hayırlısı evladım
Teyze 3: Yetmez evladım telefonlara bakarak ev mi geçindiricen?
Teyze 4: Kır pidesi de yapıyo Recai amcan evladım. İşi de iyi.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılgaranti bankasının suyundan içen dolandırıcı,üçkağıtçı,tokatçı,vurguncu oluyormuş.
00 Yorumla
+1 yılFinans bank her gün arıyor bıktım bir de kaşar gibi bir kadın sesi.
11 Yorumla
+1 yılÇok zor bir iş olduğu konusunda uyarmalıyım seni. Ve çalışma koşulları değişken. Kendi bünyelerine de her iki yılını dolduranı almıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılFinans Bank daha ii bnce garanti kıytırık kalır biraz .s
00 YorumlaŞu aralar finansbank daha iyi bir tercih olarak gözüküyor ama lokasyonun neresi olacağıda da önemli.
06 Yorumla- +1 yıl
şimdi vardıya falan yok diyosun ya yeri gelicek cumartesi gelmek zorunda kalıcaksın yeri gelecek geç cıkacasın o 1400 civarına yaklasır bence:)) umranıye subeden farklı olarak merkezlerden biri ise mutlaka finansı tercih et buarada garantinin yeri hangi semt. finansta aynen senın gıbı gıren arkadasım vardı ordan biliyorm, yoksa benim sektörum banka değil
Beni de yapi krediden aradilar ama is nasl emin olamiyorum sozce iyi bir is mi
00 Yorumla
+1 yılfinans ağır basıyo sanki :) tercih senin
01 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne