Arkadaşlar mesela kız meslkte bu bölümü seçince neler oluyor iş imkanı olsun üni. olsun. yani iş blması faln nasıldır?
Cevabın nedir?
Ben kız meslekten mezunum. Gıda bölümünü seçtim önü açık. Üniverste olarak da geçiş hakkı var eğer sınavlar kalkmazsa. . Sizin yerinizde olsaydım giderdim. Üniversite de gıda teknolojisi ve truzim otelciliği var bölüm olarak düşünün derim
02 Yorumla
Soran+1 yılüni ye gitmedinizmi? kimyager falan olunur mu?
+1 yılBizim okulda hiç bir sey kazanamayan kizlari gidaya yolladilar zamanında :) puani en düşük okuması en zor bölüm...
02 Yorumla
Soran+1 yılsendemi kız meslekten mezunsun
- +1 yıl
Henüz mezun değilim..
Gıda müh. Okuyorum bence uzak durun ya torpil (ona guveniyorum) ya da çok sağlam bilgi sahibi olma onun dışında ekmek çıkmaz sizin kıza
00 Yorumla
pek fazla önü açık meslekte ha deyince olacak bir meslek değil o yüzden uzak durun.
02 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyosun? bu kızı biz nereye yollucaz ya off offf
- +1 yıl
sen daha gıda tekniklerliğinden bahsediyon. bırak teknikerliği benim gıda mühendisi tanıdğım var.
4 yıllık fakülte bitirdir. iş bulmak için kırk takla, torpil felan anca zar zor işe girebildir.
demek istediğim o kadar başka bölümler dururken bu bölümü okuyup kendini yormasın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayal kırıklıgı yaşamanı istemem canım ama iş imkanı çok geniş değil hangi il?
04 Yorumla
Soran+1 yılBursa. yok bn okumuyorum kardeşim liseye geçicek bu senede kız mesleğe yollasak okusa falan dedim
Cevap sahibi+1 yılbaşka hangi bölümler var? aslında bursada iş imkanı çokta kısıtlı değildir ama genelde gıda üretimi yapan firmalarda, yemek şirketlerinde falan çalışırlar
Soran+1 yılaşçılık-kimyager-çocuk gelişim vs
Cevap sahibi+1 yılkimya iyidir canım daha rahat iş bulur
pek yuksek paralar bekleme verıceklerı 1200 1400 tl maxımum
00 YorumlaÜniyi okuman lazım 4 yıl anca o zaman ekmek var.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler