20 Eylül de Üniversitem açılıcak ve kalıcak yerim bile yok. Yurda 12. Yedek olarak girmişim. Cidden Üniversiteye bile gidesim yok şu an moralim çok bozuk 😞☹️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Sana gelme ihtimali çok çok yüksek, bir haftalığına apart tarzı bir yer bulabilirsin. tavsiyem hemen özel yurt veya apart için yıllık sözleşme imzalama
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
Merhaba.
Bence morelini bozma. 12. yedek kişiymişsin. Çıkma ihtimali fazla. Özel yurda yerleşen veya yurda kaydı çıksada gitmeyen öğrenciler muhakkak olur. Yalnızca halletmen gereken şey şu: eğitim sürecin başladığında henüz yurtlardan bir açıklama gelmezse birkaç günlük yer ayarlaman gerekir. Ama şu konu da net olarak uyarmak istiyorum ki: "zaten Kyk yurtları çıkmadı" diyip özel yurt veya evlere yıllık sözleşme imzalamalısın. Kyk ne kadar zam getirmiş olsa da özel yurt fiyatları gerçekten bir öğrenci bütçesine göre fazla olabiliyor. Yalnızca birkaç günlük idare etmen gerek. Bunun içinde pazar günü gidip yer araman gerek. Veya kyk misafir öğrenci kabul eder mi diye de bir danış. 12. yedekte çıkma ihtimali yüksek. Her şerde bir hayır vardır. 🍀21 Yorumla- +1 yıl
Şöyle kaliteli ve güzel yorum atıp insanın moralini bozmak yerine umut veren insanları seviyorum.
Merhaba güzel kardeşim,
Moralini hic bozma gayet iyi 12. Sıra ve 1 aya kalmaz sana gelir sıra. Bu sure zarfinda apart felan ayarlamaya calis kaldigin sure kadar para veriyosun. Ozel yurt vs de bulabilirsin ama oralar genelde taahhüt alir. Ciktiginda kalan ay paralarini da isterler. Gecici apart en iyisi diye düşünüyorum.00 Yorumla12. yedek çabuk çıkar gibi dostum ya. Kyk yurtlarını çok bırakan oluyor. Bir sonraki yerleştirme sonuçları ne zamanmış onu kontrol et
02 Yorumla- Soran+1 yıl
20-23 Eylül arası diyiyor
12. Yerelden kolay olur bir süre sonra çıkar sana merak etme
10 Yorumla- +1 yıl
Eve cik knk ya da apart özel yurtlara bak
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Üniversiteyi bırakmayı bile düşünüyorum şu an
- +1 yıl
İlk defamı gidicen
- Soran+1 yıl
Evet
- +1 yıl
En kötü dondur knk seneye belki şans olur
- +1 yıl
ayın 20sini bekleyebilirsin. benim sıram 863😥
00 Yorumla - +1 yıl
bende 45 dkdır kyk sonucumu öğrenmeye çalışıyom :/
07 Yorumla- +1 yıl
http://Gencizbiz.gsb.gov.tr
Şu adreste altta yazan profilim kısmına giriş yapın.
E devlete yönlendiriyor. Ve direkt, beklemeden giriş yapabiliyorsunuz. Yurt faliyetleri kısmında her hangi bir yurt ismi yazıyorsa çıkmıştır. - +1 yıl
@_1melese_ siteye girip e devlet ile giriş yaptığımda otomatik olarak anasayfaya tekrar yönlendiriyor ve giriş yap yazısı geliyor.
- +1 yıl
yurt kaydınız bulunmamaktadır diyor :'(
- +1 yıl
@_1melese_ yazmıyor :/
- +1 yıl
Anladım. Şu resimdeki gibiyse bir yurt ismi yazıyor olmalı. https://resimyukle.io/r/zHq7ZqA1xF
Ama çıkmadı diye üzülme. Yedeklerde ilk sıralardaysan çıkma ihtimali hala fazla. Bunun içinds e devlete giriş yapman gerek - +1 yıl
@_1melese_ 1250. yedek çıkmış suriiye+afganlardan sonra beni alacaklar galiba
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
3 kız eve çıkmayı düşünüyoruz istersen gel 😆😁😁
04 Yorumla- +1 yıl
Ben 3 ünüzü çıkarayım 😉 kiranızda benden
- +1 yıl
Elektrik su da
- Cevap sahibi+1 yıl
@Dördüncümurat geyik yaptım ya 😂
- +1 yıl
🙉 tüh
Net gelir 12. yedieksin