Diğerlerine göre çok daha iyi bence çalıştığın sürece atanırsın şey gibi değil yani tarih gibi ya da edebiyat gibi ben de bu sene sözel den giricem tekrar ya özel öğretim ya da türkçe öğretmenliği düşünüyorum çalıştığın müddet atanabilecegin bölümler bence
30 Yorumla
En İyi Cevaplar

Merhaba.
Şu an sözel bölümünde en önü açık bölümlerden bir tanesinin özel eğitim öğretmenliği olduğunu düşünüyorum. Ardından Okul Öncesi Öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği, İlahiyat gibi bölümler geliyor.
Özel eğitim öğretmenliği kppsde en son 66'dan alım yapmıştı. Ve 4 yıl sonra ne olur sorunuz için ise iş imkanının biraz daha daralma ihtimali var. Ancak bu tek özel eğitim öğretmenliği ile alakalı değil, birçok bölümde aynı şekilde ileri de atama puanlarının yükseleceğine dair ön görüler var. Ayrıca özel eğitim öğretmenliğini tek devlet kurumlarında değil, özel alanlarda da uygulayabilirsiniz.
Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Başarılar dilerim. ❤10 Yorumla
Ben bu yeni neslin kafasını hiç anlamıyorum ataması var diye tercih mi yapılir
insan sevmediği bir işi bir ömür nasıl yapar Hiç bunu düşünmüyor musunuz72 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim iş ama ataması olması da önemli bizim durumumuzdq olsaydınız anlardınız
+1 yılBen okuyorum bu bölümü, garantisini veremem ama şimdilik ataması güzel bir bölüm özelde iş imkanı çok fazla ama kendini kanıtlaman geliştirmem lazım
34 Yorumla
Soran+1 yılNerede okuyorsun nasıl gidiyor dersler vs kazanman zor oldu mu?
- +1 yıl
Kazanmam zor oldu açıkçası emek verdim baya zaten sözel diye yatarak kazanırım diye bir şey olmuyor malesef gazide okuyorum beb
- +1 yıl
3. Sınıfım ve şöyle söyleyeyim detaylı öğrenmen lazım yani dersler çok zor değil ama rahatca geçebileceğim derslerde değil ve ilk yıl çok rahat olursun 2 yıldan itibaren dersler ağır oluyor
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılson atamalardaki sayılara bakmalısın. 15bin atama daha cıkmadı galiba ama 20bin atamada yine özel egitim sayısı yuksek diye hatırlıyorum. gecen senelerde de aynıydı genelde sınıf ve özel egitim yüksek cıkıyor sanki.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet sınıftan sonra ikinci de dört yıl sonra ne olur
Cevap sahibi+1 yıl4 yıl önce de yuksekti. 4 yıl sonra da aynısı olur devam eder yani dusmez. özel egitim bambaska bir şey biliyorsun. degişecegini sanmam atama sayısı yaklasık olarak aynı kalacagını tahmin ediyorum
+1 yılBaşarına göre değişir işsiz kalanı görmedim bu zamana kadar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzim okuyor ama paralı zenginler ne edicen iş yeri bile açtılar bunun için
12 Yorumla
Soran+1 yılHangi üni
Cevap sahibi+1 yılMudanya üniversitesi
+1 yılÖzeldede olsa kalkınırsın bence
20 YorumlaÖnü açık olması sakıncalı
10 Yorumla
+1 yılaçıktır
10 YorumlaÇimento ustası olmanızı tavsiye ederim
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri