Ben üniversite 1de (1. ögretim) ilk 2 hafta derslere girdim sonra devamsızlık yapmaya başladım. En fazla 3 sınava girmisimdir. Sonra hiç gitmedim. Bölümü sevmedim çünkü. 2. Dönem de hiç bir şey yapmadım kayıt yenilemedim. Şimdi bu sene yeniden başlamak istiyorum aynı bölüme. Sınıfta mı kaldım? Ne yapmam gerekiyor benim?
Cevabın nedir?
şimdi ben okula hiç uğramadım, sadece kayıt yaptım ama bu sene yine üniversiteye başlamak istiyorum. önlisans bölümü. şimdi ben başlamayacağım zaman 1 sınıftan mı başlayacağım yoksa 2 sınıftan mı başlayacağım, 2 sınıftan başlayacaksam son senem mi olacak birisi bana bu nu açıklasın.
01 Yorumla- +1 yıl
öğrenebildin mi yardımcı olur musun
geçersin soytarı arkadaşlarını bırak ve bu dönem derslerini yükselt üstten ders almış gibi de olsa alırsın
05 Yorumla
Soran+1 yılSoytari arkadaş derken? Konuşma tarzın hoş değil. Ben okula hiç gitmedim bunun sebebi bir arkadaş flanda değil. Ben yükseltirim derslerimide sorub o değil benim için.
- +1 yıl
gerçekten arkadaş denen o illetten ağzım yandığı için samimi olarak öğüt verdim. Arkadaş cehennemede götürür cennetede diye boşuna dememişler. kaç tane kızı bu kötü arkadaş yaktı bildiğim için söylüyorm. herkes için geeçrli dediğim. İyi insanlarla beraber ol. İyi derken çalışkan ve sorumluluk sahibi ayrıca dürüst ve cömert mert insanalrla. Kalbinin ısınmadıkalrından mıymıntılardan uzak durmanı tavsiye ederim kardeşime.
Soran+1 yılBen okuduğun bölümün ayrıca anadolu lisesi 2. likle muzunuyum. 1. ligide kusurat farkıyla kaçırdım. Ve güven sorunuda yaşayan biriyim bu yüzden zor arkadaşlık kurarim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılikinci sınıf gibi gözükecen, gecemediğin dersleri alttan alacan. devamsızlıktan kaldıgın derslerin de devamsızlık yapmadan derslerine girecen. hadi bakalım.
18 Yorumla
Soran+1 yılHerkes farklı şeyler söylüyor kafam dahada karıştı :/
Cevap sahibi+1 yılkafan karısmasın, yani aslında ikinci sınıfsın ikinci sınıftan bir iki ders alıyorsun. birinci sınıftan da derslerinin hepsini alıyorsun, ama 2. sınıf gözüküyorsun. anladın mı
Soran+1 yılDevamsizligida göz önünde bulundurarak söylüyorsun değil mi? (Sadece 2 hafta flan okula gittim ben derslere girmedigim halde 2 -3 tane sınava flan girdim hatta hocalar sen bu siniftan mısın kim bu diye sordular 2. Sınıfta da kayıt yenileme yapmadım okulada gitmedim.) Senden güzel cevap bekliyorum :)
Soran+1 yıl2. Sinif demişim 2. donem olacak o
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi olacak işte, bak öğrenci işlerini arayabilirsin. sen 2. sınıf olacan alttan 1. sınıf dersi alacan. 1. snıf derslerinin hepsine girecen. 2. sınıftan da 2 ders filan alacan. aynen böyle olacak.
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum sana yarın gideceğim okula direkt yüzyüze görüşeceğim.
Cevap sahibi+1 yılöyle yap gülüm, hadi bol şans.
Öğrenci işlerini arasana. Senin okulunun sistemini biz nerden bilelim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
kaldığın dersleri tekrardan alacaksın kredin artarsa 2. sınıf derslerini de alabilirisin, sınıfta kalmak yok
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani şimdi ben tekrardan 1. sinifi mi okuyacağım? Anlamadım
Soran+1 yılHmm.. devamsizliktan kaldim ve bir kaç sınava girdim sonra hiç bir şey yapmadım okulla ilgili. 2. donem yenilemedimde kaydımi. Şimdi kaldığım dersleri alacağım öyle mi? Kredim yetersede 2. Sınıf derslerinide alacagim? Doğru mu anladım?
Soran+1 yılBu arada ben bütün derslerden kaldım
- +1 yıl
önce kaldığın dersleri almak esastır... sen bir internetten fakültenin akademik takvimine bak ders kayıt ne zmaan başlıyormuş ona göre sistemden ders kayıt yaparsın tabi harç kalkmıştı zaten.. ortalama 2.00 nin altına düşünce bizde ders yükün 28 krediden 21 krediye düşüyordu bizde mesela kredin yettiğince ders alabilirsin
Soran+1 yılYarın okula gideyim ben ozaman. Direkt onlar yardımcı olsunlar bana. Sana da teşekkür ederim.
Soran+1 yılYarın gider ne yapmam gerekiyorsa yaparım artık.
sen önce kuralları öğren böyle durumlarda ne olduğunu felan, sonra git kayıt yaptır :)
00 Yorumlaokulun yönetmeliği nasıl bilsem ona göre bir şey söylerim
00 Yorumla
+1 yılsınavlara girdiysen kalmazsın devamsızlıktan
00 Yorumlarehber hocanla bir görüş o sana daha açık anlatır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi su üniversiteyi lise gibi dusunmeyin
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlatta ogreneyim. Bilmediğimden soruyorum.
Cevap sahibi+1 yılNe merak ediosun sor söyleyeyim
Cevap sahibi+1 yılSinifta kalma die bir sey yok.. dersleri tekrar alman gerekecek. Eger devamsizliktan birakmadilarsa derse devam etme zorunlulugun yok
Soran+1 yılDevamsızlıktan kalmadiysam derse devam etmeme zorunlulugu nasıl oluyor?
Cevap sahibi+1 yılYani istersen derse girmezsin. Sadece sinavina girebilirsin.. hoca seni devamsliktan birakmamaz. Hangi okul
Soran+1 yılYalova Üniversitesi.
Cevap sahibi+1 yılAnladim git ders kaydit zamani kaydini yap derslerini sec olsun bitsin
Soran+1 yılYarın gideceğim teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için.
Cevap sahibi+1 yılBen tesekkur ederim
Tekrar okuyacaksin
06 Yorumla
Soran+1 yılOkula gidip tekrar kayıt mı yenileyecegim ne yapmam gerekiyor?
Soran+1 yıl2 . Sınıfta başlayıp alttan alamaz mıyım
Soran+1 yılYa benim için sorun değil. turizm okuyorum zaten. Anadolu Otelcilik lisesi mezunuyum 2. Olarak mezun oldum ama sonra soğudum bölümden. Alttan alarak olsa süper olur sene kaybim olmaz
baştan okucaksınn
04 Yorumla
Soran+1 yıl2. Sınıftan baslayamaz mıyım ayrıca? Dersleri alttan alamaz mıyım?
Soran+1 yılDevamsızlık olduğu için direkt sınıfta mı kalıyorum yani? Benimde anlayamadigim konu bu zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn baştan her şey
01 Yorumla
Soran+1 yılTekrar okula gidip kayıt mı yenileyecegim? Ne yapmam gerekiyor benim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Üniversite 1. Sınıfta devamsizliktan kaldım şimdi ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat