+1 yılTemel sıfırsa zor. Gitmişken iyi fakülteye git ama hukuk mesleği de eskisi gibi değil. Seviyorsan başka tabi ama. Öyle büyük beklentilerle gitme sakın.
42 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi beklenti
- +1 yıl
Maddi beklenti.
En İyi Cevaplar
Merhaba.
Belki biraz araştırmışsındır. Genel anlamda hukuk fakültelerinin sıralamaları yüksek. Ve bence son bir yıl içerisinde sıfırdan çalışma ile hukuk fakültesi kazanılabilir. Yani zor veya imkansız gibi şeyler söyleyemeyeceğim çünkü son yıl çalışarak derece sıralama yapan gerçekten çok öğrenci tanıdım.
Önemli olan ders çalıştığında verim alabilmek. Hep enerjik olabileceğin programlar tasarlayarak hiç modun düşmeden hazırlıklar yürütmek. Sorun kaynaklı ilerleyip yapamadığını düşündüğün konuların üzerine gitmek. Bu şekilde çalıştıktan sonra neden olmasın 😊 İnsan istedikten ve çaba sarf ettikten sonra başaramayacağı şey yok.
Başarılar dilerim. ❤160 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılHukuk sırlaması 60 bine kadar çıktı sadece en en önemli derslere çalışıp önemsiz derslerden de istediğin konulara calissan net kazanırsın günde 3-4 saat bile yeterli.
69 Yorumla
Soran+1 yılYa of hiç söyleme ya bu sene keşke çalışsaydım hukuk çok düştü ama seneye böyle olmaz gibime geliyor 30 bine çıkar yine
Soran+1 yılBu arada matematik geometri tam sıfırım yetişir mi çok korkuyorum ya
- +1 yıl
Yok 2023 e kadar hukuk 30 bine inmez. Matematik ve geometri de sıfırı geç eksi olsan bile çalışırsan sorun olmaz zaten konular birbiriyle bağlı 9 dan konuları öğrenmeye başla devamı gelir.
Soran+1 yılAy inşallah ya❤️ peki kaynak önerin falan var mı
- +1 yıl
Çap yayınları tüm derslerden fasikül, TYT AYT Türkiye geneli deneme, üç dört beş TYT AYT tüm dersler soru Bankası, benim hocam paragraf, problem, dil bilgisi taktiklerle al bu kadar yeterli bide bı kaç tane roman al kitap okumakta önemli ha bide diğer YKS sınavlarında çıkmış soruları kesin çöz.
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim❤️ peki sen ne okuyorsun ☺️
- +1 yıl
İnönü tıp oldu daha ilk senem bende hukukla tıp arası kalmıştım ama tıp daha mantıklı.
Soran+1 yılBenim sayısalım yok maalesef benimki de en mantıklı hukuk başarılar ❤️
- +1 yıl
hukuk bu yıl 125 bin değil mi
+1 yıl1 sene koskoca 1 sene. Tabiiki kazanabilirsin. Düzenli çalışma ve tabiiki bir eğitim desteği ile.
71 Yorumla
Soran+1 yılYaa gerçekten mi çok tereddütteyim
Ben hiç tm çalışmadan sınavı da uyuyarak çözüp 4k sıralama yapmışsam sen de yaparsın heralde
40 Yorumla
+1 yılEksikliklerini kapatırsan düzenli çalışırsan olabilir
30 Yorumla
+1 yıl1 sene içinde hukuk kazanman için oldukça disiplinli çalışman ve iradene hakim birisi olman gerekli eğer bu nitelikleri sahip olabilirim rahatıma veya konfor alanıma düşkün bir insan değilim diyorsan başarısız olman imkansız.
26 Yorumla
Soran+1 yılİşte iradem zorluyor bir de olumsuzluklar yoksa tüm günüm boş
- +1 yıl
Çalışma isteğin yoksa biraz kendini zorlaman gerekecek tavsiyem telefonu annene veya babana ver ve gün içindeki hedeflerini tamamlamadan geri alma dikkatini dağıtacak ne kadar çok şey olursa ders çalışman o kadar zorlaşır çalıştığın masa düzenli olsun. Diyelim bir oturuşta 30 soru çözeceksin kendini şartla ben bu 30 soruyu çözmeden kalkmayacağım gibi tabi bunu seviyene göre ayarlaman gerekli olacak. Corona döneminde olmasak kütüphane gibi yerler çok sessiz ve herkes ders çalıştığı için hedeflerini tamamlamadan oradan çıkmıyorsun odaklanma açısından oldukça faydalı.
Soran+1 yılAma telefondan video izliyorum mecbur elimde
- +1 yıl
Tamam video izle soru çözeceğin zaman verirsin video izlerken yarıda bırakıyorsan sıkıntı büyük.
Soran+1 yılAynen çok doğru peki sence imkansız mı ya 60 70 bine kadar düştü hukuk bu sene yükselir mi
- +1 yıl
Aga bu soru sana bir şey kazandırmaz sen çalışmana bak 30 bin olur mu veya 60 bin olur mu diye düşünmektense hedefine odaklan eğer bunları düşünüyorsan gerçekten hukuk okumak istediğinden emin misin? Bir insan bir şeyi istiyorsa hiçbir şeyi bahane etmez sadece hedefine odaklanır ve çabalar çareni kimsede bulamazsın.
Günde ortalama 10 saat çalışırsan olur neden olmasın...
00 YorumlaAkdeniz üniversitesi hukuk öğrencisiyim eğer mat sifirsa hayatta olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
merhabalar bazı sebeplerden ötürü geçen sene yks ye giremedim bu yıl ben de akdeniz hukuk düşünüyorum da pek çalışamadım sizce de sıfırdan olmaz mı yanıtlarsanız çok sevinirim.
Düzenli ve çok çalışırsan olur tabii
04 Yorumla
Soran+1 yılYa matematik beni çok korkutuyor sorulara sadece bakıyorum sadece bakmak sınava kadar yapabilir miyim acaba
Soran+1 yılYani anlatmak istediğim çözemiyorum sadece bakmakla yetiniyorum
Abla kazandın mı
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat