Merhaba.
Hazırlık da aldığınız eğitim lisans yıllarınızda ve tüm hayatınızda olumlu etkileri olabilir.
Nedenleri ise şunlar:- Lisans da göreceğiniz derslerinin arasında hazırlık da öğrendiğiniz bilgiler olabilir. Hazırlık sınıfı bir temel gibidir diyebiliriz.
- Dil öğreniminizi geliştirmenin zararı olmaz. Meslek hayatınızda veya her hangi bir alanda işinize yarayabilir.
Hazırlık sınıfının zorunlu olup olmaması durumunu üniversitenizden öğrenmeniz gerek. Zorunlu hazırlık okunması gereken fakülteler güz dönemi başında muafiyet sınavı yapar. Eğer istenilen puanı alabilirseniz hazırlık sınıfını okumanıza gerek kalmaz ve lisanstan başlangıç yaparsınız. Bunun içinde öğrenci işlerine danışmanız gerekiyor.
Başarılar dilerim. ❤02 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim 🖤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılevet zorunlu ama bi muafiyet sınavı oluyor veya yds toefl gibi sınavlardan belli bir puanın varsa onun belgesini sunup direk hazırlığı atlayabiliyorsun
boğaziçinde okumuyorsan eğitim olarak hiç bir faydası yok01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yıleğer zorunluysa; sınavı oluyor geçersen direk 1den başlıyosun, geçemezsen mecbur hazırlık.
zorunlu değilse isteyen okur isteyeno kumaz04 Yorumla
Soran+1 yılAnnadm teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim. Hangi üni hangi bölüm kazandın
Soran+1 yıl12. Sınıfım henüz
- +1 yıl
hangi bölüm düşünühosun?
+1 yılHazırlığı olmayan bölümlerde var, faydası yabancı dil öğrenirsin veya geliştirmiş olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Hazırlığı olan bölümler için sanırım zorunlu. İngilizceni geliştirmen için vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(18-24)+1 yılYüksek puanlı okullarda eğer bilmiyorsan genellikle zorunlu ama biliyorsan sınava girip geçersin direk 1. Sınıfa, hazırlık okumak daha iyi dil öğrenmek için. Zaten hazırlık bölümünün puanı daha yüksek hazırlığı olmayanlara göre
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim teşekkürler
+1 yılYani gelişimi sağlar
10 YorumlaHazirlikda ne okunurki
02 Yorumla
Soran+1 yılYabancı dil eğitimi aliyorsun
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 707 cevap paylaştı. her bölümde yok o
02 Yorumla
Soran+1 yılBölümünde varsa zorunlu yani
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026