bunu sormak için geç oldu çoktan bölümü kazandım ama yine de bilenler varsa bildiklerini öğrendiklerini yazarsa sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap

Merhaba 🍀
Her bölümüm kendine göre zor veya kolay yönleri vardır ama sizin bu durumda fransızcaya ilginizin olup olmaması konusunda emin olmanız önem arz ediyor.
Eğer severek ve isteyerek gideceğiniz bir bölüm olacaksa genel itibari ile zorlayıcı olsa da eğlenceli bir şekilde, sürekli kendinizi geliştirerek eğitim süreci geçirebilirsiniz diye düşünüyorum. Çünkü dil öğrenmek gerçekten çaba istiyor. Ve fransızcada çok kolay bir dil değil. Ayrıca insan çalışmaya istekli olduğunda yani istedikten sonra her şeyi başarırır. Kendinizde böyle bir istek görüyorsanız bu bölümü okumanızı tavsiye ederim.
Başarılar dilerim. ❤01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, ben de İngilizce mütercim tercümanlık mezunuyum. Fransızcayla hiçbir alakam olmadı ama araştırdığım ve öğrendiğim kadarıyla gerçekten çok zor bir dil. Ancak eğer bu dili layıkıyla, hakkıyla öğrenebilirseniz iş dünyasında gerçekten çok seçkin bir insan olursunuz ve çok güzel yerlere gelebilirsiniz. Umarım Fransızcaya ilginiz vardır yani ilgi alanınız doğrultusunda seçmişsinizdir yoksa bölümde çok sıkıntı yaşayabilirsiniz. Tercümanlık veya dil öğrenmek sevmeden yapılamıyor kesinlikle. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dielğiyle...
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
+1 yılBoğazında balgam varmış gibi konuşmaya alışmalısın jdjdjdjd
16 Yorumla- +1 yıl
Je t'aime mon amour 😂😂 jöteem amorr okunuşu böyle ama telafuzu sıkıntı dkdkdkddk
- +1 yıl
Ö'ler boğazda balgama çarpıyor sksksks
- +1 yıl
Amin amin 😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılTam bilmiyorum sizin orada nasıl ama Fransızca dedikleri kadar zor değil sadece Söylenişi biraz ilk başta zorluyor. Bi bilgim bu nywjdmdmhk
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRicalar efem
fransızca bilen insan değerli iş bulursun
11 Yorumlafransizca zor bence
18 Yorumla
+1 yılBaya hazırlık bölümü var birde
01 Yorumla
+1 yılÇalışırsan yaparsınn
10 YorumlaEn sevmediğim dil
02 Yorumla
+1 yılZor değil ama uğraştırır
02 Yorumla- +1 yıl