Kurumsal bir şirkete, üst düzey yöneticinin referansı ile girmiştim sifir staj sifir deneyim sifir o alanda eğitim...
Sadece Lisans mezunu idim, yeni mezun olarak başlamıştım üstelik 2 yıl boyunca issizdim
Neyse başlarda her şey iyi güzeldi derken is yogunluklarindan çok bocaladim bunlarda nerde angarya is var hata çıkabilecek benim üzerime yıgdilar ise başlayalı 2.5 yıl oldu ancak haftada 2 3 kez hata yapıyorum ve her toplantı da illa bir eksiğim bir yanlışım çıkıyor uyariliyorum
Artık hevesim isteğim bile kalmadı surejli içimde bir sinir var insanlara karşı
Bana saygı duymuyorlar, is vermiyorlar, yonetici bile beni dışlıyor ayrı tutuyor
Ne yapmalıyım?
Düzelir dedim her şey sabredeyim dedim daha da kötü oldu
Sadece Lisans mezunu idim, yeni mezun olarak başlamıştım üstelik 2 yıl boyunca issizdim
Neyse başlarda her şey iyi güzeldi derken is yogunluklarindan çok bocaladim bunlarda nerde angarya is var hata çıkabilecek benim üzerime yıgdilar ise başlayalı 2.5 yıl oldu ancak haftada 2 3 kez hata yapıyorum ve her toplantı da illa bir eksiğim bir yanlışım çıkıyor uyariliyorum
Artık hevesim isteğim bile kalmadı surejli içimde bir sinir var insanlara karşı
Bana saygı duymuyorlar, is vermiyorlar, yonetici bile beni dışlıyor ayrı tutuyor
Ne yapmalıyım?
Düzelir dedim her şey sabredeyim dedim daha da kötü oldu
Güncellemeler
+1 yıl
28383
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne