İşyerimde çok hata yapıyorum?

Ön muhasebe+satış alanında 3 aylık elamanım. 21 yasındayım. İlk defa bu tarz bir işe başladım. Program öğrenme açısından bir sıkıntım yok ama her yaptığım işte bir hata çıkıyor. Dikkatsizlik yüzünden oluyor. Dikkatsiz de değilim aslında sadece aklım geçmiş hatalarımda kalıyor. Ama diğerleri acısından isi ciddiye almiyorum gibi gözüküyor laf söylüyorlar. Sadece söyleseler iyi bağirip çağırıyorlar. Bu şekilde daha cok stres olup daha cok hata yapıyorum elimde değil. Yaptığım işte asıl karar alma yetkisi onlarda. Onlara soruyorum yok bekle yok Şu an zamanı değil müşteriler arıyor bilgi istiyor. Veremiyorum bu sefer de sorun bende gözüküyor. İnisiyatif alma yetkim de yokki. Sizce napayim güzel bi tavsiye verin bana çok kafaya takıyorum uyuyamıyorum. İşten çıkıp normal bi alana mı gitmeliyim. Sanırım cok deneyimsiz kalıyorum insan ilişkilerinde:( eskiden şiddet yaşamıştım ve bana karşı her bağırmada hakarette kendimi cok kötü hissediyorum işe gelmek istemiyorum ama bu şekilde de sorunlarımdan kaçamam ki napmaliyim...

İşyerimde çok hata yapıyorum?