Daha önce ŞOK marketlerinde ya da diğer marketlerde çalışmadım. 21 yaşındayım. 3000 tl kesin maaş 3 ayda bir ŞOK marketten alışveriş için 200 tl ve yemek için de 250 tl PAYE kart üzerinden verilecekmiş. Çalışanların yorumuna baktığım zaman çoğu limon sat daha iyi diyor. Yoksa konumdan konuma göre değişiyor mu? Evrakları tamamlayabilirsem pazartesi günü iş başı yapıcam.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir xok is degistirdim bunlarin arasinda sok da dahil cogu yere gore biraz yogun kasaya bakacan raflara temizligine eksikleri listele felan filan hareket sewen bir insan icin ideal aslinda suda da parasi garanti yatar gununde piyasada cogu firma ya da isweren para konusunda hem cimri hemde zamaninda vermez en azindan bizim burdan soyleyim boyle ssk desen olmaz yemek desen ne yedigin belli degil onun icin gir dene baktin olmadi en fazla cikarsin baska bakarsin
02 Yorumla- +1 yıl
Simdi yat sabah kalktiginda dikkatli okursun 🙂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılhepsiexpress kuryesiydim şok marketten sipariş gelmişti tabi şok marketten sipariş gelince ürünleri biz alıyoruz normal müşteri gibi neyse kasaya geldim biraz hızlı olur musun dedi... bağırıcaktım ama bana saygılı olmamı söylediler hepsiburada ekibi bende tuttum kendimi. hepsi gergin bence başlama
10 Yorumla
Kim çalıştığı işten memnum ki, gir 1 ay dene
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılAklın varsa bulaşma markete ben çalıştım biliyorum A101 de pişman olursun hepsi aynı
23 Yorumla- +1 yıl
Esmer hatun soruma cevap versene
+1 yılBenim çalıştığım yerin yanında şok market var ayda 1 eleman girip çıkıyor çalışma saatleri çok saçma bime girebiliyorsan oraya gir orası daha iyi
04 Yorumla- +1 yıl
Özel bir şirkette şefim
- +1 yıl
Antalya'dayim ben İstanbul da değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka hayatının hatasını yaparsın
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKanka hangisinden başlim ki?
- +1 yıl
Hangisinden başlamak istersen. Mesela hangi ilde şubede çalıştın? Mesela başladım diyelim parayı 3 ay sonra mı alıyorum yoksa ilk ay alabiliyor muyum? Molalar 30 dk diyor ama senin çalıştığın yerde ne kadardı? Sürekli yer değiştirdiğin oldu mu? Bir şubede kaç kişi çalışıyodunuz?
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da çalıştım
Ben kadrolu girdiğim için maaşım gününde yattı
İskurli girenler 3 ay PTT den maaşını alır ve ptimden faydalanmaz
Molalar maksimum 30 dakika ama ben 15 dakika kullanabilihodum şükür diyodum
9 ay içerisinde 6 mağazaya desteğe gittim 3 farklı mağazada uzun vade çalıştım
Eleman eksik olunca korona olunca takviyeler çok sık olur
Bir şubede eğer cirosu 7 bin ise 3 kişi calistirirlar fakat 30 bin cirolu yerlerde normalde 9 kişi çalışması gerekirken şok amca 4 kişi calistiriyor. Bölge sorumluları sürekli yeni eleman arıyoruz der ama az çalıştırmaya mahkum eder.
Mesai sen en fazla 1.5 saat sonra cikabilirsin.
Her gün paspas on yüz mop kasa temizliği gibi şeyleri yapamdan asla cikamzssin ama ise 5 dakika geç gel savunmani alırlar.
Cevap sahibi+1 yılPaye karta 270 TL gibi komik yemek parası yatar
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kardeşim
Cevap sahibi+1 yılKanka bu ne ki orda resmen hakkına tecavüz ediyorlar üstüne üstelik seni essek yerine koyuyolar. Aklın varsa başka iş falan bak..15 saat çalıştırıp eksik maaş bile yatırdıkları oluyor.
Cevap sahibi+1 yılAynen kanka sanki ALES sınavı gibi zor. Dlyrklar sanki akademisyen alçaklar.
Cevap sahibi+1 yılBı arkadaşa cozdurmustum matematiği iyiydi
+1 yılTarlada hasat ek 38 derecelik sıcakta daha iyi
00 YorumlaDiğer 101 ve BİM'e göre daha iyi bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem