Ön lisans diplomam var peki sizce PMYO'da okuyup 2 senenin sonunda elenirsem ya da geçersem polis olarak lisansım olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
2 senenin sonunda elenme olasılığın çok az güvenlik soruşturmasından geçmen gerek hakkında dava veya feto bağlantısı var mı veya sağlık sorunun var mı ona bakarlar mezun olduğunda zaten polis sayılırsın, normal pomem sınavına hazırlanmadın mı peki?
018 Yorumla
Soran+1 yılBöyle yaparsam lisansım olur ve daha erken atanabilirim asıl amaç daha sonra paem eğitimine girmek istiyorum peki pöh eğitiminde elenmek zor mu?
Soran+1 yılAma benim ön lisans diplomam var pmyo'da da 2 sene daha okuyunca lisansım olmaz mı?
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılTamam olur
Soran+1 yılÖnce pöh olmak istiyorum pomem'e gidersem lisansım olmaz böyle pöh'ten sonra paem eğitimine girmek istiyorum paem içinde lisans şart bunun için.
- +1 yıl
İyide kardeşim ben de senin gibiyim mesela meslekteyken de önlisansını açıktan okuyarak lisansa tamamlayabilirsin okulda 2 sene harcayacağına meslekteyken okulu bitirip lisans mezunu olursun öyle de pöh olursun parme de öyle girersin çoğu polis böyle açıktan okuyarak lisans yapıyor çünkü gidipte 2 sene orada kendini yıpratmanın manası yok
Soran+1 yılAslında ben nasıl yapacağımı düşünüyorum yorumun işime yarayabilir sağol
- +1 yıl
Sordum cevabı benim bildiğim gibi yani sen pmyo ya lise mezunu olarak girersen de lise mezunu derecesinde oluyorsun önlisans mezunu olarak girersen de önlisans oluyorsun yani o dediğin ekstra 2 sene sana lisans eğitimi kazandırmıyor onun için dediğim gibi açıktan üniversite okuman gerek tekrar
Soran+1 yılKafam karıştı diğer görüşte Evet ön lisans olur diyor instagramda başkasına sordum oda olur diyor ama sen olmaz diyosun biraz daha araştırayım sonra karar vericem
- +1 yıl
önlisans mezunu veya lisans mezunu bireyler pmyo ya başvurabilirler tamam mı ama önlisans mezunu pmyo okursa lisans mezunu olarak mezun olmuyorlar o 2 senelik eğitimden sonra lise olarak girersen lise mezunu oluyorsun önlisans mezunu olarak girersen önlisans mezunusun lisans mezunu olarak girersen yine lisans mezunusun senin dediğin bu eğitim derecelerini ösym kurumuna bağlı olarak arttırman gerek ösym sınavına girip üniversite bitirmezsen lisansını asla arttıramazsın böyle bişey yok istersen araştır ama mantıklı değil dediğin şey
Soran+1 yılTamam anladım ozaman pomem'e gidicem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 574 cevap paylaştı. Evet, on lisans derecesi kazanırsın.
10 Yorumla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam