Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba, bu ülkede genel olarak her bölümde atamanın zor olduğunu düşünüyorum. Sadece okul öncesi öğretmenliği özelinde değil, bu ülkede genel olarak bir atanma sıkıntısı var. İçinizi karartmak istemiyorum elbette ama iyi bir puan yapmasına rağmen atanamayan birçok öğretmen adayımız var maalesef. O yüzden bir bölüm seçerken, en kötüsünü de düşünerek seçeceksiniz. Ben de mesela yeniden bir lisans okuyup Türkçe öğretmenliği seçmeyi düşünüyorum. Eğer atanamazsam özelde çalışmayı göze alarak bu yola çıkmak istiyorum ya da akademisyenlik ihtimalini düşük de olsa kovalama hedefim var. O yüzden siz de sadece devlete atama gözüyle bakmadan kendinize alternatifler üretin ve o alternatifler size güç veriyorsa ya da tamam bir şekilde yolumu da bulsam yeter ki işim olsun, ben bu mesleği zaten seviyorum diyorsanız o zaman okul öncesi öğretmenliğini ne pahasına olursa olsun elbette seçmelisiniz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
3Cevap
Zor değil imkansix kanka bende çocuk gelişimi mezunuyum
Çoğu öğretmenlikten iyi. 2023 de zorunlu olması gündemde ayrıca. Ben bu bölümü okuyorum 2 ye geçtim
Bu ülkede her şey zor 🙄
Evet zor malesef doğuya atıyorlar genelde
Evet zor
Zor.