Hırslı azimli olmak, bu sıfatlardan kendimde de bulunmasını istiyorum nasıl olurum hiç yok bende siz nasıl yapıyorsunuz? Yapamayan yazmasın boş yere klavyeye basmasın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendi düşüncelerini oluştur, iyi ve güzel amaçlar bul, değerlerini bul sonra buna nasıl ulaşacağını planla. Amacına ulaşmak için hırslanırsın. Tabi ki bunları yapmak için kendine vakit ayırıp , düşünecek ortam yaratman lazım. Bunları da yaptığın halde hırslı olamıyorsan bu sevdadan vazgeç.
33 Yorumla- +1 yıl
Ama lütfen hırsın dozunu kaçırma olur mu hırs çok tehlikeli bir tuzaktır seni bencilliğe bile sürükleyebilir. Fazla hırs seni kötülüğe azı ise durduğun yerde saymana neden olur. Hayatında sürekli doğru adımlar atıp erdemli bir insan olman dileğiyle.
Soran+1 yılTeşekkürler ss aldım (:
- +1 yıl
rica ederim
En İyi Cevaplar
Bazı insanlar kim neder diye düşünür
kendini her ortamda bir rekabete sokar
ve hiç bir şekilde mutlu olmaz
Bazı insanlarda umursamazdır kim ne der düşünmezdin
ama karşıların zevk alacakları bir şey cıktığında anca ozaman hırslı olurlar
Hırslı olamadıysan karsına seni gaza getirecek bir konu çıkmamışda olabilir
Bizim okulda bir arkadasım vardı
Dersleri inanılmaz kötüydü
okula az gelirdi
geldimi hemen giderdi
adamın tek sevdiği şey bira içmekti
piyasadaki tüm biraların tadına bakardı
bir tek bira içmeyi seviyorum diyordu :D
şu an kendi birasını üretiyor
yarışmalara gidiyor
tadım yapıyor başkalarının yaptığı biraları eleştiriyor
hem mutlu hemde iyi para kazanıyor20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
senden daha iyi birilerini tanşyosundur (zeki hamarat vs vs iste) kiskan ve ondan daha iyi olmaya calis ya da annen illaki birileriyle kiyasliodur dahada hirslan
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevgi ile değil, nefretle yoğrul.
616 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın aşırı iyi anladım... Konuşabilir miyiz vaktin var mı krdsm
Soran+1 yılBu senin önyargın krdsm yazmamın sebebi arada bir samimiyet olur diye düşünüp kullandım. Önyargı yapmışsın
Soran+1 yılBana yardımcı olmaya çalışan birine krdsm demek istedim minnettar olduğum için içtenlikle yani
Soran+1 yılAnladım eskiden kullanırdım bunu ama sosyal medyadaki birine kin beslemek istemem sınıftaki bir kıza karşı (benden iyi olan ) aşırı nefretlenip hırs yapmayı planlıyorum. Kendi ilgi alanımda benimle rekabet edebilecek kişilere nefret beslemek isterim.
Soran+1 yılAma nefret etme duygumu kaybettim eskiden yapardım şimdi edemiyorum insanlar hep iyi davranıyor kötü yanlarını göremiyorum artık
Soran+1 yılİşte bana bu cümleyi söyleyen birisi yok herkes yaparsın ya falan melek gibi yok öyle birisi sınıfta da yok ama ilk ben bulasip gıcığım gidecek bir laf söylersem o da bana söyler gibi direkt düşman gibi davransam iyi davranmaz bence
Soran+1 yılKötü olan birisi yok );
Soran+1 yılya da o olayı oluşturayım alttan alta yaparım ben bu işi sonunda dayanamaz bana vurucu bir söz söyler bu sayede rekabet başlar bende hırslanmış olurum, Thanks (:
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne