Tercihlerimi yaptım ve marmara hemşirelik hemşirelik gelecek muhtemelen. Okuması ve hastanede çalışması falan çok mu zor? Sürekli kötü yorumlar görüyorum da z ürkmeye başladım. Bu konu hakkında fikirlerinizi yazarsanız sevinirim , özellikle hemşireler yazarsa🦋🦋
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılZor dıye bırsey yoktur ınsanlar kandı dunyasında yapmam edemem dıye karamsarlıga dusuyolar yapacm basaracm deyıp kendıne guven vereceksın yamam deyıp kendını bırakırsan yapamassın herkez hemsirelığı yapıyrda senmı yapamayacan ıse basladıktan sonra alıstınmı işin piri olursun
24 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle sunu unutma rabbım kımsenın omzuna kaldıramayacagı yük vermez yapacagım deyıp hedefıne dogru kosacaksın senın hemsırelerden neyın eksık
- +1 yıl
Rıca edrım relakss sıze basarılar dılerım
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes yaptığı işin çok zor olduğunu söylüyor, masa başı memura bile sorsan göründüğü gibi değil çok zor falan der. Ben hemşireliğin acil ve yoğun bakım dışında zor olduğunu düşünmüyorum, nöbetler oluyor evet ama bu iki bölüm hariç dönüşümlü uyuyup arada hasta odası geziyorlar hep ayakta değiller.
11 Yorumla
+1 yılOnlara sorsan zor ama bence pek zor değil. Zor olan taraf nöbet tutmak. Uykusuzluk problem oluşturabilir. Ben sağlık sektöründe çalışanları kıskanıyorum açıkçası bende çalışmak isterdim 😂 o ortam hoşuma gidiyor hastaneye gittiğimde gozlemliyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor olsa nolcak hangi mesleğe kolay diyorlar ki zaten.
Hayırlı olsun şimdiden sanada çok yakışacak, başarılar.11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
+1 yılTabi ki her mesleğin kendine göre zorlukları var ama dayanılmayacak gibi değil, belki acil ve nöbet biraz daha zor olabilir.
15 Yorumla- +1 yıl
Öğretmenlikte atanma çok az özellikle ilköğretim de, nöbet uykusuzluk var işte :) zorluğu orası.
- +1 yıl
Matematik öğretmenliği desene :) evet ataması daha kolay ve geliri de hemşirelik ile hemen hemen aynı. Onun zorluğu da onlarca velet ile uğraşacaksın ve sürekli öğrencilik yapmaya, soru çözmeye devam edeceksin :)
+1 yılAbim , yengem hemşirelere ve gayet de memnunlar. İşsiz kalmayacağın ve zorlanmadan yapacağın nadir mesleklerden
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle işsiz kalmayacağın birkaç meslekten biri
+1 yılSağlık sektörü hassas ve bir o kadarda kutsal...
Sevdikten sonra zorluğun önemi kalmaz ben sağlıkçı değilim ama ailem hep sağlıkçı.12 Yorumla- +1 yıl
Tabi zorlukları vardır fakat bir insanı sağlığına kavuşturmanın mutluluğu herşeye değer.
+1 yılkeyifli zor diyelim asjjs bütün sınavlardan 80 küsür alırdım ama tüm dönem ders çalıştım hep
21 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 363 cevap paylaştı. Hersey zor su aralar..
Once oku baska tercihlerin var mi bilemiyorim tabii ama :/12 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılHiç korkma. Alışacaksın hepsine.
Marmara üniversitesi Hemşireliği tutuyorsa hiç düşünme.16 Yorumla- +1 yıl
Orası tutuyorsa hiç durma kardeşim.
Marmara üniversitesi köklü bir üniversitedir. - +1 yıl
Evet. Diğerlerine göre yüksektir.
Beklentini karşılamazsa istediğin üniversiteye yurtiçi değişim programı ile geçebilirsin. Buna Farabi diyorlar. :) - +1 yıl
Koşullarda notlarını yüksek tutman ve zayıfının olmaması var. Çok çalışman gerek yani kardeşim 😊😊
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 637 cevap paylaştı. Her işin zor yanı vardır. Burada önemli olan işe duyduğun/beslediğin sevgidir. İşini severek yaparsan zor olmasına da katlanırsın. Hatta keyif bile alırsın. Girmiş olmak için yapmış olmak için yaparsan iş hayatın sana zul gelir
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 502 cevap paylaştı. Meslek normal olarak zor olur sadece hemşirelik degil her meslegin zorluğu var hemşirelik sadece kan alma damar yolu acma değil tum insan vücudunu ve işlemleri öğreneceksin çalıştığın sürece zor olmaz
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Kötü veya iyi yorumdan öte senin bu işi yapabilmen ve sevmen. Hiçbir iş kolay değil. Kendini nasıl hangi hedefe yonlendirirsen.
11 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sağlık alanında çoğu meslek zor hemşirelik de bunlardan biri.
10 YorumlaHer mesleğin zorluğu vardır detaylı bilgim yok maalesef
10 YorumlaYorucu ama mesleki anlamda da insan hayatına dokunabile. Tatmin edici bir meslek
10 YorumlaBence doğru bir karar verdin, hemen atanırsin sıcak bir yemeyin ve yuvan belkide kendi meslektaşınla bir yuva kurarsın.
10 Yorumla
+1 yılHemşire olursan çocukları sünnet edersin olma bence @Hsjsksoso
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOoo bol bol eşine hemşire fantezisi yaparsin;);););)
11 YorumlaBen yazacaktım ama hastane ortamı cok Zor ya
15 YorumlaZor ne demek aşırı zor
10 Yorumla
+1 yılKolay meslek yok ki
10 Yorumla
+1 yılyok zor değil
10 YorumlaNeden zor olsun ki
14 Yorumla
7 ayNeye karar verdiniz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz