30 yaşındayım.. yarın 2 bin TL ye bir yerde işe başlıcam.. bu saatten sonra o kadar zor geliyorki😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir yerden başlamak gerekiyorsa bence zamanla alışırsın..
Hiç iş tecrüben yoksa idare edilecek para çünkü deneyim sahibi olanlar yeri geliyor alacağın paranın iki katına çalışıyor.
Bence üretmekten zevk almalısın. Yararını yaşadıkça fark edeceksin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba.
Neden geç olsun ki? Bence kendinizi yaş bakımından sınırlandırmayın. 30 yaşında ya da daha farklı bir zaman dilimindeyken okumak isteyebilirsiniz, yeni bir işe girmek isteyebilirsiniz. Bu sizin hayatınız ve kendi fillerinizle hayatınızı şekillendiriyorsunuz. Bence üzerinizdeki olumsuz düşünceleri atın. 18 yaşında bir işe atılmakta bir alterantif, 30 yaşında işe başlamakta. Bu zaman dilimini tercih ettiğiniz diye üzerinizde yarım kalmışlık hissetmeyin. Enerji dolu olun, yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Seçeceğiniz iş içinde iş kur, kariyer net gibi çeşitli sitelere de bakabilirsiniz. Umarım her şey gönlünüzce olur. ❤20 Yorumla
Herkesin hayat şartları bir değil bu hayatta bir başlangıç yapmak için denemek gerekiyor bir yerlerden geç kaldım kafasına girersen yürümez inan bu iş.
00 Yorumla
+1 yılÇalışmanın yaşla alakası olabilemez ancak ne iş yapacağını bilmemekle beraber ssk'lı kayıt altında bi iş olmayacağını anlıyorum maaş durumundan.
Sence 30 yaşında bu maaş karşılığı çalışmak ne kadar uygun00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
44Cevap
+1 yılHayat her zaman daha iyiye giden bir süreç değil. 35 yaşındayım kaç kez yukarıda gördüm kendimi kaç kez aşağıda. Sadece iş hayatı da değil. Aşk hayatım da benzerdi. O yüzden yaşına takılma.
Hayat gerçekten ne getiriyor hiç bilemiyoruz.
Sen yüzünden gülücüğü eksik etmemeye bak. Çevrende seni motive eden insanlar olsun. Bazen hiç bir şeyin yok sanarlar, oysa en mutlusu sensindir.23 Yorumla
Soran+1 yılÇok yorgunum.. hayat enerjim tükenmiş gibiyim.. bu yorgunlukla yeni bir başlangıç yapmak o kadar zorki
- +1 yıl
Seni anlayabiliyorum. Başlangıçlar da çok zor biliyorum. Ama bir şekilde yeniden tutunmalısın. Daha gençsin. Çevrende senin motivasyonunu düşüren her ne varsa ondan uzak tut kendini. Sosyal medya dahil. Görme Şeyma Subaşıların hayatını.
Sana gülücük verdirebilecek insanları arkadaş edin.
Soran+1 yılMaalesef ki etrafımda var olan herkes mutivasyonumu düşürüyor.. bana iyi gelebilecek tek bir insan evladı yok hayatımda..
Hayat kimi için 30 unda biter. Kimisi için de 30 dan sonra başlar. Karamsar olma, belki beraberinde ne güzellikler getirecek.. Zamanla alışır ve zevk almaya başlarsın emin ol bundan. İçinde calışma istediği yoksa ve maddi açıdan ihtiyacın da yoksa kendini zorlama tabi. Her şey gönlünce, güzel olsun🙏
30 YorumlaÇalışmanın yaşi olmaz. Ama asgari ucret altinda çalıştırılmaması lazim.
Ihtiyaciniz varki calisacaksin. gurur yapma zamanla kendini geliştir daha fazla maaş alirisn.00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmanın yaşı yok. Her yaşa uygun iş vardır mutlaka. Ama bir meslek öğrenmek ve tecrübeli eleman açısından dolayı bu yaş geç tabii ki..
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılbenim kuzen 58 yaşında çalışıyor üstelik öyle harkulede bi işi yok. Ama herkesin psikolojisi farklı tabi, yaşadıklarıda.
00 Yorumla Hayatta hiç bir şey için geç değildir ayrıca yaşın hem olgun hem genç çok ideal bir yaştasın
İş hayatı sana yeni kapılar açacaktır00 Yorumla
+1 yılÇok zorlanıcaksın doğru ama alışınca çok iyi gelecek sana, tarım kredi alım yapıyor sürekli mutlaka başvur şartları iyi
00 Yorumla
+1 yılYok ya elin ayağın tutuyo neden gec olsun ama biraz maas dusuk be
10 YorumlaHayır geç değil bir yerden başlaman gerek eğer başlamazsan senin için daha zor olur.
10 Yorumla
+1 yılHayır bence hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir
10 Yorumla
+1 yılParaya ihtiyacin yokmus demek ki Çünki insanlar neyi eksikse onun için çalisir.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. 15 yaşında tamirciye çırak olsaydın şimdi usta olarak 10 binden aşağı kazanmazdin.
00 Yorumla
+1 yıl2 bin mi? Niye 2 bin hızlı karar verme o paraya çalışma asgari bulsaydınız en azından.
00 Yorumla2000 tl ye neresi alıyor söylede gitmeyek 2 k ya çalışırmı asgari ücret bile 2800
00 YorumlaParaya değil çalışmaya bak Boş ver çalışmak şereftir
00 YorumlaZor ama imkansız değil ben çocuk yaşta çalışmaya başladım
00 YorumlaGeç değil de 2bin çok az el insaf. Suriyeliler e daha fazla veriyorlar.
00 Yorumla
+1 yılGeç olmakla ne ilgisi var onu anlamadım. Ama maaş çok düşük, başka bir iş bulabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey için geç değildir ihtiyacın varsa çalış alışırsın zamanla
00 YorumlaAsgari ücret 2825 lira bunun altında ücret veremezler yasaktır
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı. Bende 32 yaşındayım işsizim gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal geçti bu yaştan sonra da uyum sağlayamam herhalde zaten beni işe almazlar gibi
10 YorumlaSigortan yeni başladıysa zor tabi hadi yüne iyi kötü bi maaşın olucak da çok geç emekli olcaksın
01 Yorumla- 7 ay
Yoo emeklilik yaşı 60 tir prim gün senesi ise 20 senedir 20 sene calisan prim doldurur 3p da girse ise 35 te bile girse 60 a kadsr prim dolar. Erken ise girip erkenden prim doldurmak kotu biseydir arada boşluk seneler olarak mecbur gene calisacak
+1 yılboşver çalış kafana takma ne olmuş yani ilk 26 yaşında işe başladım iş arkadaşlarım 17-24 arasıydı onlardan biraz daha olgun biraz daha sabırlı zamanın hayatın kıymetini anladığım için bana artı olarak döndü akılını kullan duygusal olma
10 Yorumla
+1 yılÇalışmanın yaşı olmaz ihtiyaçların için çalışırsın 30 yaşında ihtiyacın olmayacak mı hiç elbet olacak o yüzden çalışmalısın ve hiçbir şey için geç değildir
00 YorumlaBende 28 banada öyle geliyor ama hayat işte poztif bakmaya caliş
10 Yorumla
+1 yılNeden zor olsun ama 2 bin TL nedir ya ne işi bu böyle asgari ücret bile değil
00 Yorumla
+1 yılniyeki? zaten nerdeyse çoğu kişi asgari ücrete tabi... yalnız bu yaşa kadar ne yapmıştın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebeğim emeklilik yaşı 52.. Sen o yaşa kadar ne yapmayı planlıyorsun bak bence sen zengin koca bul. İnan daha kolay olur senin için
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHakan kanka sende zengin bi koca bul bence
+1 yılHayır asla geç değil.
10 Yorumla
+1 yılgeç değil ama 2 bin çok az değil mi
10 Yorumla
+1 yılBiraz daha bekle emekliliğe az kalmış
00 Yorumla
+1 yılSizim adınıza üzgünüm
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Evet geç ama daha da geç olmasın :))
00 Yorumla
+1 yılyok geç değil daha gençliğin baharındasın
00 Yorumla
+1 yılGeç değil ama maaş az gibi sanki...
00 Yorumla2 değildir o, üçtür. 2 olsa duramazsın..
00 YorumlaHayatta hiçbir şey için geç değil ki.
00 Yorumla
+1 yılCalismanin yasi olmaaz
00 Yorumla
+1 yıliki çok az ne işine başladın
00 Yorumla
+1 yılNiye 2000 bin asgari ücret bile değil
00 Yorumla
+1 yılYoo zor olmaz rahatlarsın.
00 YorumlaNiye zor olsun, çalışmanın yaşı yoktur.
00 Yorumlageç değil ama 2 bin lira çok az
00 Yorumla
+1 yıl2 bin mi? Ciddî misin? Asgari ücret 2800
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılO parada çok azmış yanı asil üzücü kısım o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yerinde olsam gitmem
00 Yorumla
+1 yılDeğil.
10 Yorumla
+1 yılBen de 30 da basladim
00 Yorumla
+1 yılYooo niye geç olsun gayet normal.
00 Yorumla
+1 yılYaparsın
00 Yorumla
+1 yılbiraz geç.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılNe yapalım hayat zor
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılGeç biraz
00 Yorumla İyi kaçmışsın bravo
00 YorumlaGec degil de 2 bin cok az be
00 YorumlaYani hicmi calismadin
00 Yorumla
+1 yılÇalışma o zaman
00 Yorumla
+1 yılİlk işin mi?
00 Yorumla
+1 yılgeç bence de..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemde oldukca gec ama alışabilirsiniz bence