Ben , açiktan adalet okumak ayrica aynı anda örgün olarak bir lisans bölümü istiyorum. Tercih konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim. Yani ikisinin tercihi aynı gün mü oluyor yoksa ayrı ayrı mı öğrenmek istiyorum şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkürler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba ✨
Öncelikle örgün eğitiminizi yani lisans bölüm tercihinizi yapmanız gerekiyor. Lisans eğitiminizi devam ettirirken açıktan bölüm okumak konusunda da lisans 1. yılınız bittikten sonra açıktan öğretim için başvru yapabiliyorsunuz.
"Peki bu başvurular nasıl oluyor, nasıl bir süreç yürütülüyor?" denilirse de yazın ağustos ayları gibi süreçlerde açıktan öğretim ana sayfasında kayıtların başladığına dair duyurular ve gerekli işlemler gösteriliyor. Bu nedenle açıktan öğretime başlayacağınızı düşündüğünüz yılın yazında özellikle ağustos aylarında sayfayı sık sık kontrol edersiniz. Ve zamanı gelince de istenilen işlemleri halledersiniz. Ve belirli miktarda sizden ücret talep edilir. Ne kadar ücret istediklerini de ana sayfadan istediğiniz bölüme giriş yaparak öğrenebilirsiniz.
Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Başarılar dilerim. 😊23 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş gercekten😊
- +1 yıl
Bu güzel ve açıklayıcı anlatımıniz için teşekkür ederim😊. Peki örgün olarak bir önlisans bölümune başlayıp ek olarak açıktan bir önlisans bölümü daha okunabiliyor mu yoksa örgün okuduğum bölümün lisans olması şart mı?
- +1 yıl
Rica ederim.🌼
Aynı anda iki önlisans bölümünde okuyamazsınız.
Lisans eğitimi alan öğrenciler önlisans bölümlerini okuyabiliyor.
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an istediğiniz lisans bölümünü tercih listenize yazın, açıköğretim adetleti yazmayın. Üniversite kayıtları bittikten sonra açıköğretimlerin sınavsız ikinci üniversite kayıtları başlayacak o zaman adalete de kaydolabilirsiniz.
04 Yorumla- +1 yıl
@AybennY Sorunuzu biraz daha açabilir misiniz?
- +1 yıl
Önlisans bölümü okuyabilirler ama lisans okuyamazlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Lisans 4 yıllık kazanırsan ayni dönem içinde ikinci univ için aöf farklı bir tarihte sınavsız bölüm okuma imkanı veriyor yani 4 yıllık tutturamaya bak
10 Yorumla2021 yılı itibariyle aöf adalet bölümü kapatıldı.
Artık adalet bölümü sadece örgün olarak okunabilir.00 Yorumla
+1 yılLİsansa başlayınca açıktan bölüm yazabiliyorsun sadece açık için harç yatırıyorsun
10 YorumlaHahajsjajs 😂🤣😂
Sana yine mesai çıktı
@_1melese_11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhali hazırda üniversite öğrencileri ikinci üniversite olarak açıköğretim okuyabiliyor, senin henüz kaydın yokken nasıl olacak o? seneye olur sanırım.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler