Corona vakalarının artması sebebiyle Google, ofise dönüş tarihini erteledi. Ofise dönüş için de çalışanlarına corona aşısı yaptırma şartı getirdi. Böylelikle dünyada çalışanlarına aşı şartı getiren ilk şirket oldu.
KScanlar bu konuda ne düşünüyor merak ediyoruz. İş yerleri corona aşısı olmayı şart kılmalı mı? Görüşlerinizi bekliyoruz. 💉Google çalışanlarına corona aşısı olma şart getirdi.
Aşı şartı getirilirse mecburen yaptırırım ama zorunlu olmasını mantıklı bulmuyorum.
Aşı şartı getirilirse mecburen yaptırırım ve zorunlu olmasını mantıklı buluyorum.
Aşı karşıtı birisi asla değilim fakat bazı şeyleri de düşünmeden edemiyorum. Ben 2. doz aşımı da oldum ama beni etkilemedi , bir başkasında alerjik reaksiyona neden olabilir. Özellikle kalp hastaları 2. doz onları oldukça fazla etkileye biliyor.
Aşı vurulmak isteyenler zaten gönüllü olarak hastaneye gidiyor zorunlu olmasını açıkçası mantıklı bulmuyorum çünkü bu tercih meselesi. Baskı uygulamak yerine daha farklı çözümler uygulanabilir. Çoğu çalışan işini kaybetmemek için mecburen aşı vurulmak zorunda kalacak...
Neden aşı şartı getirilirse aşı olmam ve haklarımı savunurum şıkkı yok? @ksAnket Rızkımı veren hüdadır kula minnet eylemem. Ellerinden geleni yapsınlar. Üretici bile sorumluluk kabul etmiyorken, aşının yarardan çok zararı varken ben neden kendimi bile bile ölüme göndereyim ve içinde necis olduğunu bilmediğim bir sıvıyı vücuduma zeŕk ettireyim. Onam formuna bana olacak tüm yan etkilerden firma sorumludur ve tazminatının aileme ödenmesine, hakkımın da savunulup davacı olunmasına onay veriyorum yazınca aşı Oldurmuyorlar neden? Hadi kimse akledemiyor herkes kör ama bu kadar mı. Astigmat olan biri bile gerçekleri görür. O kadar hayır sever insan var ki aşı olanlara bedava şeyler verme kampanyası başlatmışlar. Yıllar boyu virüslerin adı değiştirilerek hayatımıza girdi ve hiçbirinde böyle bir mobbingle karşılaşılmadı. Şimdi neden coronadan önce ki yıllar ölüm oranları daha yüksekken şimdi her ölen kişiye covid tanısı koyup sahte ölüm belgeleri düzenleyip bir plandemi senaryosu yazmaya çalışıyorlar? Veriler ayan beyan ortada. DSÖ ve ilaç şirketleri kabul ediyor aşı gençler de kaĺp kapakçığı iltihabına yol açıyor ve birçok genç kalp krizinden ölüyor. Ama tabi medyaya yansıtılmıyor bunlar. Yahudi kuçu kuçuları üstleri ne derse medyaya onu yayıyor. Medyanın Allah 1 dediğine inanın gerisine inanmayın. Hayır yani kimse sorgulamıyor mu maske işe yarıyorsa mesafe niye? Mesafe işe yarıyorsa maske niye? Her ikisi işe yarıyorsa kapanma niye? Bunların üçü de işe yarıyorsa aşı niye? Aşı güvenliyse firmanın sorumluluğu yoktur maddesi niye?
Bizde isteriz tabi bu hastalığın tedavisini olup tamamen kurtulmayı iğneden korkmuyoruz ancak daha kendileri bile güvenli olmadıkları kanaatinde biz neden kendimizi feda ediyoruz Mecbur bıraktıkları için bir seçeneğimiz olmuyor ancak isteğimle olmayacağım
Aşı aceleye gelmiş bir şey bence henüz erken yan etkileri tam olarak bilinmiyor her g3cen gün yeni bir yan etkisi açıklanıyor bence kobay oldu aşı olanlar bi ilaç bir insana şifa verirken diğerine alerji yapıyor ama ne hikmetse 83 milyon insan aynı aşıyı olacak hepsinede şifa olması bekleniyor kimseye alerji yan etki yapmıyor zemzem suyu sanki mübarek Allah ketinden gelmiş Penesilin dahi vurmadan test yapılırken millet sokakta nasıl aşı yapılır anlamıyorum
Aşı olma mecburiyetine karşıyım. Tabiki beri ilacın bir yan etkisi var. Ama bu aşıların daha test aşaması bitmeden, insanları tester olarak kullanırlarken aşı olmak istemeyenlere de hak vermek gerek.
Aşı olup tekrar hasta olan insanların durumunu bana açıklasınlar, ondan sonra aşı olmayı belki düşünebilirim. Ne yaparlarsa yapsınlar, benim bedenim üzerinde kimse söz sahibi olamaz. Ben istersem olurum, istemezsem de olmam. Önce bu işi yönetenler olmuşlar mı onlara sormak lazım. Ekranın karşısına çıkıp yalandan aşı oluyorlar, o enjektörün içinde ne olduğunu kim nereden bilecek?
Aşı şartı getirilmesi yanlış denemez bence, sonuçta bir pandemi dönemindeyiz ve salgın hastalık var. Ancak ben aşı olmanın zorunlu olmasını da doğru bulmuyorum çünkü aşının yan etkileri ve etkinliği yeterince bilinmiyor. Ben aşılandıktan sonra çok fazla yan etki gördüğüm ve buna rağmen de korona olduğum için artık aşıya pek sıcak bakmıyorum.
Ben aşı oldum, ikinci dozumu bekliyorum. Açıkçası herkesin de aşı olmasını gerekli buluyorum. Normal hayata dönebilmek, hayatımızı korkmadan yaşayabilmek ve maskesiz kalabilmek için aşı şart. Her nasıl kızamık, su çiçeği gibi hastalıklar zamanında salgın olmuştu ve herkesi öldürüp yakıp yıkan bir hastalıktı, bu virüs de öyle. Aşıdan korkmamak gerek.
Çalışmıyorum ama çalışsaydım ve iş verenim böyle bir şey diretseydi kesinlikle işten çıkardım. Mantıklı da bulmuyorum. Aşıların koruduğu falan yok. Amaçları insanları kısırlaştırmak, hasta etmek, kontrol altına almak vs. Ben teslim olmayacağım. Teslim olanlara da diyecek bir şey bulamıyorum.
Onların olduğu aşıyla bizimkisi aynı değil yalnız almanlar bile ingiliz aşısı, abd aşısı oluyolar bize ne olacağı belli olmayan aşıyı kakalamışlar :D
Doktorlarımız da boş konuşuyolar için de ne olduğunu bilsen zaten kendin kopyalar köşeyi dönersin tamamen denek bir ülkeyiz şu an da :D Çinlilerin bile kendi aşılarını olduğunu sanmıyorum :D
Turizm de çalışıyorum mecburiyetten oldum. Olmayınca işten çıkarıyorlar bana kalsa keyfi durumda olsaydı eğer bir süre daha olmazdım. Şimdi olmuş olduğumuz bu aşıların ileride zararını görmeyiz umarım.
Google gibi büyük bir firmada öyle eften püften kişiler çalışmıyordur. Bu koca firma da o değerli ekibine bir şey olsun istemez ve her şeyi araştırmışlardır diye düşünüyorum. Sonuçta dünyanın en büyük firması.
Zorlama ve yasakların geleceği aşikar. Bu devirde kendinizi toplumdan esirgeyici kararlar alamazsınız o vakit bir mağarada yaşamak lazım. Aşı olmam ben asla diyenlere bu lafım. Üzgünüm ama bir şekilde olmak zorunda bırakılacaksınız.
Ben 2. aşımı da gönüllü olarak oldum. Snovak oldum. 3. aşı için zamanlamamın dolmasını bekliyorum. Ama 3. aşıyı yine sinovac mi yoksa biontek mi olmam gerektiğine karar veremedim. Hiper tansiyon ilacı ve kalp ilacı kullanıyorum.
Her koşulda aşı olurdum va bence aşı olmayan bilinçsizdir e zorunlu olmalı. Kimsenin diğerlerinin hayatını tehlikeye atmaya hakkı yok. Sonuçta aşı da yüzde yüz korumuyor.
Hani herkesin vucudu kendineydi, kimse karisamazdi. Mecbur birakmak da zorla yapmaktan farksizdir. Hic bir yerde zorunlu tutulmamali. Aşının hic bir anlami yok.
Seçenek D Aşı şartı getirilirse, çalıştığım şirketin yönetim kurulu üyesinin arabasını yakarım. Ceonun evini camını taşlarım. Küfür edip istifa ederim.. Şaka bir yana hiç bir koşulda aşı olmam!!
Zaten bu tür kurumlarda zorlama olmadan vuruluyorlar. Bilinçsiz ya da kötü niyetli yalan haber meraklısı karşı çıkmak için kirli yanlış bilgiye sığınanlar vurulmamak için direniyor.
Her vatandaş gibi bende iki doz aşımı oldum herkese de olmasını tavsiye ediyorum bu tarz salgın hastalıklar aşı ile son bulur zorunlu olması da mantıklı olabilir ama gerekli yaptırımlar yapılması gerekiyor
3 ay önce korona ya yakalandım. 1 günlük 38 derece ateş ve tat koku kaybından başka hiç bir hadise yaşamadım. Doktorum bünyemin güçlü olduğunu o yüzden böyle hafif atlattığımı söyledi. Ama benden anneme babama bulaştı onlar baya ağır geçirdi. Şimdi olay şu aşı ne işe yarıyor. Bulaşmaya engelmi HAYIR başkasına bulaştırmama engelmi HAYIR. Sizede soruyorum sizce neden aşı olayım.
Aşı olanlarin bir kısmı işyerlerinde üstü örtülü mobbing yizunden aşı oldu... devletin onam istemesi bu baski da olurda sacma zorunlu seyi gonullu yaptırdım diyemezsin. Aslında toplumun yarisi gönülsüz
Aşı vurulanları vurulmayanlar ilgilendirmez. Vurulmak için bahaneleri bu kadar insan vuruldu birşey olmadı. Sonra da buraya gelip aşı olanlar enayi mi herkes olsun diyor. Koyun gibi diğerlerinin peşinden atlamasaydın. Kimse sizin için aşı vurulmuyor herkesin bedeni kendine kimsenin bedeninde kimsenin hakkı yok. Bu resmen taciz.
aşı sırası gelse bile sikseler aşı olmam şıkkı nerde..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Meslegimden dolayi asi olmak zorunda kaldim istemedigim halde, ve zorunlu olmasi bence sacma cunki asi olmayan kisiler kendilerine zarar verir asi olanlara bir sorun teskil ettiklerini dusunmuyorum