Çok şükür medyanın baskılarına rağmen aşı karşıtı doktorları dinleyip olmadık...

Çok şükür medyanın baskılarına rağmen aşı karşıtı doktorları dinleyip olmadık...

Türkiye, ne yazık ki okuduğunu anlama ve anladığını aktarma konusunda 78 ülke arasinda 48. oldu. Bu da bunun bir kanıt. Aşı olmayın demiyor. Aşı olma şartları ve aşı olmak için belirtilerden bahsediyor. Sayfanın devamını da okuyabilirsin.
Ünlem ne alaka.. Ayne naynen kesin öyledir.. Aşı karşıtı doktorlarda ruh hastası zaten..
Böyle bir hastalık yok demiyorum ama aşı bir halta yaramıyor. Aşı olanlarda ölüyor buna ne diceksin? Zaten laboratuvar ortamında hazırlanan bir virüstü. Büyük bir oyun döndü ve devam ediyor. Aşının zararları 10 sene içinde ortaya çıkacak diyor doktorlar
Aşılı olup ölenler ya hastalığı olanlar ya da cok yaşlı olanlar. İlk etapta ben de senin gibi tedirgin olmuştum. fakat sonrasında moleküler genetik mühendisi arkadaşlarımla konuyu tartışınca kesinlikle olmam gerektiğini anladım. Kimse zorla aşı yapılmıyor sonuçta. Tercih senin..
Şunu bir türlü anlamadı hiç kimse hiçbir doktor aşı karışıtlığı yapmadı. Covid aşısı için tereddütleri söylediler ve kendilerinin olmayacağını söylediler. Aşı karışıtlığı tüm aşıları olmayı red eden kişilere denir onun haricinde bir veya iki aşı hakkında olunması kesinlikle önemli demeyen kişilere aşı karışıtı denmez denilemez.
Cevap
2Cevap
En güzelini yapıyorsunuz hanımefendi
A haber izlemenin zararları 😀
A haber aşı olun diyordur.
Ben oldum mecbur bırakıldım çok pişmanım
İşe almadılar yine olmadım (: sebze ye bol bol.
Seyahat etmem gerekiyordu mecburdum :) yiyorum hep yeşillik yiyorum
Niye öyle diyo ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?