arkadaşlarım hayır dediler ama bilmiyorum geometrim kötü ondan sayısalı seçmeye korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
hemşirelik sayısal bölüm o yüzden olunmaz. Ve çoğu kişinin yok efendim benim mat kötü sayısalı seçmem demesi saçma çünkü bunun matla ilgisi yok yani matı çok kötü olan veya anlamayanlar elbette eşit ağırlığı seçebilirler ama seçecekleri bölüm ya dil ya da sözel olabilir çünkü eşit ağırlıkta ve sayısalda okuyan öğrenciler matemetiği zaten görüyorlar eğer bir insan sayısalı seçip seçmemek istiyorsa matemetikten daha önemli fen derslerinde nasıl olduğuna ve bu dersleri yapabilir miyim diye düşünmeli. Ha sayısalda okuyan bir kişi olarak sana önemli bir uyarı yapiyim birincisi illaha sayısal okuyacam en muhteşem bölüm sayısal diye düşünme ve eşit ağırlık, sözel gibi diğer bölümleri hafife alma çünkü onlarda güzel bölümler ve işte sayısal kolay herkes sıfırdan başlıyor diyenlerede aldanma o sıfırdan çalışanların çoğu zaten okulda az-çok sayısalda okuyup ders görmüş kişiler. Ve ikinci uyarımda sayısal dersler olarak büyolojide çok ezber var işte birsürü hormonlardan tut, kemik adlarına, Beynin bölümlerinden tut, Sindirim sisteminde bide ek olarak salgılanan hormonlara çok ezber var yani; kimya zaten konularının hepsi nerdeyse fizik gibi sayısal sorular birsürü formül var bide bu formülleri bazı soru tiplerine göre dönüştürerek yapıcaksın, Fizik dersen yine kimya gibi birsürü formül var ve zaten herkesinde zorlandığı bir ders. Yani bu yüzden sayısal matematikten daha ziyade bu fen derslerini kafan basıyorsa veya işte yapabileceğine inanıyorsan seçmelisin, Uğraşmalısın.Öyle herkesin dediğine inanma bazıları yok efendim kolay yapılır falan diyiyor bunu söyleyen insanların tamam bu derslere kafası basıyor olabilir ama kendilerine göre kolay geliyor diye herkesin yapacağına inanıyorlar ve bu yüzden insanları hemen gaza getiriyorlar ve ne yazık ki gaza gelen insanların çoğuda hüsrana uğruyabiliyor. Biz sayısal olarak ilk başladığımızda tabi bu benim bir anımdır anlatıyorum. ilk başta herkes yok kolay yaparız falan diyiyordu daha sonra birkaç ay geçti bunu diyen sınıfın hattaha sınıflarda ki insanlar yapamadılar hattaha bizim hocalar derste şunu bile diyorlardı işte vakit varken eşit ağırlığa geçin çoğunluğunuz yapamıyorsunuz demişti çok...
81 Yorumla- +1 yıl
Yani bu anımdan kısaca bahsettim. Bu yüzden birkaç kişinin dediğine inanma işte yapılır falan diyiyorlar insanlar gaza geliyor seçiyorlar veya uğraşıyorlar sonrada vakitlerine ve emeklerine yazık oluyor. Ve ben bir kaçına da şahit olduğumu söyleyebilirim. O yüzden iyice düşün. Birkaç insanın söylediklerine göre karar verme ve bide kendi bölümünüde hafife alma...
En İyi Cevaplar

Merhaba 💫
Hemşirelik : AYT'de sayısal bölümünden puan hesaplanan lisans bölümüdür. Eşit ağırlıktan hemşire olunamaz.
Çok çalışıp gayret ederek sayısal bölüme geçmeyi düşünüyorsanızda öncelikle zaten YKS'ye hazırlık sürecinizde hep bir çalışma içinde olacaksınız yani gözünüzü korkutmayın ancak yetenekleriniz doğrultusunda ilerlerseniz daha hızlı başarı elde edersiniz.
Siz kendinize inanın ve kişisel olarak bir değerlendirme yapın. Eğer çok çalışma ile yapılabilir diyorsanız hızlıca çalışmalara koyulun. Ama tam tersi düşünceleriniz olursa eşit ağırlık bölümünden mesleklere yönelmenizde fayda var. Yanı sıra TYT ile alan sağlık bölümlerini de düşünebilirsiniz. Başarılar dilerim.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
10Cevap
+1 yılHemşirelik sayısal bir bölüm. Bu yüzden sayısal puanın yüksek olmalı. Eşit ağırlık puanına istinaden hemşirelik seçersen asla olmaz.
10 Yorumla
+1 yılOlmaz diyenlere aldanma, eğer kazanırsan devamı gelir. Zaten herşeye sıfırdan başlıyorlar çalışman gerekecek sadece
80 Yorumla
+1 yılOlmaz o bölümle almıyor. Sayısal puanın olması gerekiyor.
20 Yorumla
+1 yılOkuöadıpım için bilmiyorum ama iki tane hemlşre kız arkadaşım var onlara sorum istersen?
51 Yorumla- 1 yıl
Sorabilir misin acaba
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabi
Ama şöyle bir şey var aytde hem e. a yi hemde sayisali çözersin sayisalin iyi gelmişse hemşirelik tutuyorsa tercih edebiliyorsun80 Yorumla
+1 yılHemşire sayısal bir bölüm ama geometri olmadan da sayısala çok çalışarak iyi bir puan yapabilirsin. Ama sadece eşit ağırlık ile hemşirelik gibi bir bölümü kazanamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiyetisyen Eczacılık oku hemşirelik dışardan göründüğü gibi değil
00 Yorumla
+1 yılOlunuyor ama sayısal çözmen gerek
10 YorumlaHayır sayısaldan alıyor hemşirelik
00 YorumlaOlunmaz sayısal puanın olması lazimm
00 Yorumla
+1 yılOlamazsın dostum hemşire sayısal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz sayısal bölüm çünkü
00 YorumlaOlunmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır olunmaz
00 Yorumla
+1 yılÇok zor kanka..
10 YorumlaOlunur
20 YorumlaOlmaz ama bende olacam gek bereber olalım hemşo
10 Yorumlaolmaz
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz.
00 Yorumla Sence olunur mu
10 YorumlaOluyor
20 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri