seneye sınava gireceğim ve ilköğretim mat ogr. taban puanlari tam bana gore. boş kalmam diye düşünüyorum atanamassam dershaneye özel okula girerim çünkü matematik hiç bitmez hep önemli bence ve 5 6 7 8 lere ders veriliyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Asla önü kapanmaz. Ben de okudum ve atandım. Çok rahat okuması zaten. Ataması da bir o kadar rahat.
aa ne mutlu bana tecrübeli ve atanmis biri yorum yapmis hocam ogretmenlikte tek ataması olan ilk mat og. zaten ama atamasi sayisi azaldi bu sene o yuzden evet iyi bir meslek ama benim zamanima kadar 5 yila kadar atama biter diye korkuyorum birdee kpssyi ilk senedemi kazandiniz atandiniz?
birde ben üni okurken özel ders vermek istiyorum bunun hakkinda gorusunuz nedir
İlk senemde kazanıp atandım. Bak onu iyi hatırlattın işte. Bizim bölümün mezunları azalıyor gibi biraz. Kontenjan da azalmaya başladı ve lise matematik daha rahat atanır oldu. Bunu da unutma. Tahminimce 5 seneye hiçbir şey değişmez ve gene ataması iyi olur atanırsın
Özel ders verirsin ama para veren olmaz. Sömürürler seni resmen aileler.
hocam etrafimdaki kisiler lise mat atanamiyor ilk mat ataniyor dedi bende o yone cektim kendimi
o halde part time işlere bakicam unide
Lise matematik doğru atanamiyor ama artık yavaş yavaş kontenjanları arttı ve taban puanları azaldı. Part time da bakabilirsin tabii ama özel ders daha iyi olur düşük ücret dahi olsa tecrübe açısından.
tamam hocam teşekkürler
340 gunum var kazanabilirim inşallah
Kazanırsın rahat bir şekilde kasmaaaa
matematik aslında acık. ögretmen veya normal mat ama sadece ögrencilere bireysel ders falan verirsen ya da özelde ama parası az olabilir yerine göre.
Sadece sorun şu kpss+egitim bil.+ mat alan bu sınavlardan iyi not alamazsan atanamazsn
abi internetten sehir sehir bussuru ilan var özel okullarda illaki iyi para veren biyer bulurum kpss ise tabi uni bittikten sonra kpss calismam lazim onu biliyorum ama kpss calisirken is ilanlarina bakarim kpps sinavini kazanamassam elimde bi is yeri olur girerim
ilan cok ama hepsi tecrube istiyor. neyse sen bilirsin.
Milli egitim bakani olana kadar terfi alabilirsin falan mı demeliyiz. Önü açık ne. Öğretmensen öğretmensin işte
tamam abi kızma
Öğretmenlik artık ataması en zor meslekler arasında.
ilköğretim matematikin atamasi var ve ogretmenlikte tek atama onda
Ataması zor doğru ama ilk mat daima iyi atadı
Sadece puanları sana göre ya da önü açık diye seçme bence, eğer fazladan bir ilgin yoksa tabii. Severek yapabileceğin bir alana yönelmeni tavsiye ederim. İstersen her şeyi başarabilirsin.
açık
önü 5 yila kapanirmiki
sanmam
dur bidaha bakimm🤔 acık acık😄