Polis okulu óğrencisiyim sadece iki okul kız alıyo birı bizim okul İstanbul'da diğeri samsun kız az alıyolar sınava iyi çalışman gerek :)
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılMülakatları geçeceğine inanıyosan sınava 2-3 ay önceden başla çünkü çok az kız polis alıyorlar ve şansın çok çok düşük.
09 Yorumla- +1 yıl
Seneye giricem mulakatlara lise sonum sporcuyum zaten sözlü mulakattan korkuyorum sadece
- +1 yıl
Ben girmeyi düşünüyorum da bende lise sonum araştırmıştım her şeyi ama bende izler falan var ondan sıkıntı olur diye gireceğim de ben ondan korkuyorum. Sözlü mülakatta senin ifade şekline bakıyolar ifade edebilmene bir soru sorulduğunda ııııı aaa falan dersen gittin yanlış olsa bile söylemelisin ki görmeliler
- +1 yıl
İnş olur ya
- +1 yıl
Ama çok çalışman lazım mülakattan sonra daha zorlu süreç sınav çok az kişi alıyolar ve rakiplerin çok
- +1 yıl
Sadece 250 kisiymis :D Sinavi calisicam yapicam o başka yolu yok sadece mülakat işte
- +1 yıl
250 mi :D ben sınava çalışacağım 2-3 ay sadece ygs gireceğim için geriye iyi bir zaman dilimi kalıyor pmyo için mülakatlardan elenirsem kötü olur ama geçersem sınava 2-3 ay önceden çalıştığımdan iyi olur benim için :D hayırlı olsun inşalalh :P
- +1 yıl
Hayirlisi olsun :D
- +1 yıl
Aynen hayırlısı :D
- +1 yıl
Meraba ben 12. Sınıfım ayt zorunlumu
Bu yilin polis okulu yedekteyim cagirirlarsa gidicem
010 Yorumla- +1 yıl
Nasil geçti mülakatlar onemli olan ne sence neye dikkat ediyolar
- +1 yıl
Torpil falan diyorlar ya ona takildim ben bide cok uzun boylu kizlari almiyolar diye duydum da
- +1 yıl
Kazandigin zaman okuyacagin Şehri neye gore seciyolar biliyomusun?
- +1 yıl
Kizlar için ayri okul mu oluyo
- +1 yıl
Son bir soru daha :D balikesir de ki okulda kizlarda var mi biliyomusun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sen git bayana hiç biyerde zorluk yok anlayamadınmı hala torpil yaparlar git git sen :D
02 Yorumla- +1 yıl
Anlamadim? Cok az kiz aliniyo cok zorluyolarmis diye duydum. Sen ne demek istedin
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolislik mülakatı emin ol beden dersi sözlüsünden daha kolay... ben bu sene kazandım öylesine girdim memleketimin okulunu kazanmışım :D bayanlar pek almadıkları için eliyorlar anca boy kilo sağlık önemli gerisi tırı vırı.
15 Yorumla- +1 yıl
Benimde yasadigim şehirde okulu var kazanirsam orasi tutar inşallah. Yilda sadece 250 bayan aliyolarmis elenme daha yüksektir. Ben boyum 1.80 eleyebilirlermi bide milli sporcu olmanin mülakatta bir artisi olabilirmi ki
Cevap sahibi+1 yıloo sporcuysan direk kazandın mülakatı sporcuları direk alıyorlar. hayırlı olsun.
- +1 yıl
Gerçekten mi :D yazili bisey değil ama bu değil mi
Cevap sahibi+1 yılYa ınkılap a çalış sadece gerisi sorun değil mülakatta sporculara şans tanıyorlar direk alıyorlar mulakatada sokmazlar merak etme
- +1 yıl
Kazandın mı
+1 yılsaglik boy kilo orontiliysa sorun yok mulakatlar da o kadar korkulcak gibi degil fakat 2 sene kogusta kalcan felan
02 Yorumla- +1 yıl
Fizik mulakatinda kesin gecerim gibi geliyoda diğer mulakatlardan korkuyorum neyden eliyolar daha cok biliyomusun
- +1 yıl
Diksiyon
Çoğu insan mülakatta eleniyor. 😎
03 Yorumla- +1 yıl
Kaç aşamadan Olusuyo mulakatlar
- +1 yıl
Hmm sagol
+1 yılpolis okulundayım 2. sınıf bu son senem
05 Yorumla- +1 yıl
Senin gittiğin yer de kizlar var mi , cok zorlaniyolar mi yanlis anlama polis olmak cok istiyorum sonuçta hizmet ediyorsun ama demek istediğim kiz sayisi cok az ya erkeklerin içinde sıkınti çekiyorlar mi
- +1 yıl
evet var az veya çok 2 sene dişini sıkıcaksın sonrası rahatsın
- +1 yıl
Tavsiye ediyorsun yani değil mi
- +1 yıl
tabiki
ben mit ajanıyım, işe yarar mı? :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem