- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, ikisi de gayet güzel ama en önemlisi siz en çok hangisini istiyorsunuz ve yetenek olarak da hangisine daha yatkınsınız, bunun tespitini yapmanız lazım. Yani bu her iki açıdan da bunu sağlarsanız o meslekte çok mutlu olursunuz. Mesela anestezi tekniğinde maddi ve manevi olarak memnun olabileceğinizi düşünüyorsanız ve ben bu işi yapabilirim yetenek anlamında da diyorsanız, ben anestezi teknikerliğini önerebilirim size. Dolayısıyla meslek konusunda karar verirken bu şekilde bakmanızı tavsiye ediyorum. Başarılar dilerim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılANESTEZİ TABİKİ , PROTEZ MEZUNUYUM İŞSİZLİKTEN BAŞKA BİR BÖLÜM OKUMAYA BAŞLADIM ANESTEZİ OKUYAN ARKADAŞLARIM ATANIRKEN BEN YEŞİLÇAM FİLMİNDEYMİŞ GİBİ İŞ ARIYORDUM ÇOK ŞÜKÜR BIRAKTIM KURTULDUM 16 BİN PERSONEL ALIMINDA 7 PROTEZCİ ALINDI SAKIN PROTEZ HATASINA DÜŞMEYİN ARKADAŞLAR DERSLER AĞIR , EL EMEĞİ LAZIM EL EMEĞİ YOKSA HİÇ BULAŞMA MASRAFLI BİR BÖLÜM USTA OLMADAN İŞ BULMAK İMKANSIZ YANİ HER TÜRLÜ BOŞ BİR BÖLÜM MEZUNUYUM ÇOK PİŞMANIM GÜZEL DİĞENLERİN ÇOĞU BU BÖLÜMÜ OKUMAMIŞ KİŞİLER SAKIN KANMA BU BALON BÖLÜMÜN YALANLARINA
01 Yorumla- 10 ay
BU YORUMUMU DİKKATE ALMAYİN FENA MESLEK DEGİL İŞ BULDUM
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 611 cevap paylaştı. Merhaba hoş geldin.🙂
Burada ki soruya göre larar vermezsin umarım. Sen önce bir bak, hangisine elin yatkın, hangisi seni daha cezbediyor, annen hangisi olsun istiyor, hangisi daha kârlı, hangisi gelecek vadediyor. Bunlara bir bak, biz söyleriz ama sen yaşayacaksın benim güzel kardeşim. İnsanın sevdiği işi yapması demek, ömür boyu yatil demek, sevmediğin iş hep zulüm.🙂02 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba abi hoşbuldum nasılsın iyi misin😊 abi esasında diş teknikerliği daha iyi olur ama anastezinin de maaşı iyi
Merhaba.
Meslek seçiminde bu iki meslek arasında en çok hangisinde yetenekli olabileceğinizi düşünmelisiniz. Yani bir mesleği icra ederken sıkılmamalı ve hatta severek yapmalısınız.
Ayrıca seçeceğiniz mesleğin imkanlarını da araştırmanız gerek. Maddi bakımdan anestezi daha etkili olur diye düşünüyorum. Tabi son karar sizin.
Her şeyin gönlünüzce olması dileği ile ❤00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anestezi daha iyi bölüm tek sıkıntı kpss atama puanı yüksek ama alım sayısı daha çok.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim😊
Stomotoloji eskiden hayalimdi ama çok zor.. anestezi hekimliği de zor🙄 ay bilemedim
03 Yorumla
Soran+1 yılAnastezi teknikerliğinin de maaşı güzel😅
Soran+1 yılTamamdır😅
+1 yılAnestezi oku daha iyi
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim tamam😊
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Birine anestezinin maasi daha iyi demissinde devlete girdinmi onlisanslarin hepsi ayni sadece diş teknikerinin fazla mesaisi olmaz ama anestezinin olur doner alir o farki var doner olmayan ve mesai olmayan bu hastanede maas ayni
+1 yılDiş protez teknolojisi oku dislere ihtiyacımız var
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkürler😅
+1 yılAnestezi
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Rica
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem