Bir bayan olarak motor kurye olmak istiyorum yani motorlar siparişleri dağıtan eleman gibi olabilir miyim nerede bulacam böyle bir iş.
Cevabın nedir?
hic deneme cok zor iş yagmurda sogukta kosturmaca var sipariş yetiştircem diye bazen yakın diye musteriler iş yogunlugu varsa 2-3 siparişi aynı anda atman gerekiyor buda ne demek gaza asılman demek onca riskde arabaların arasından gecmen lazım yagmur motor tepesinde yerdekine benzemez gaza bastıkca yagmurun şiddeti artar bide en ufak frende yagmurlu havada motor hemen arka tekeri yana dogru atar birden kut diye adamı yatırır yere anlıcan belası kazası cok 1 sene yaptım bu işi pizza hutda ve schlotzsky denen gözde yerlerde calıstım zor işdir oyle dısardan gozuktugu gibi degil siniri stresi telası coktur yemek tasıyon gecikme kabul etmez aceleyle gectim arabaların haddi hesabı yok 1 cmle yanından geciyorduk dicen hızlı gitme sen hızlı gitme bak paketleri zamanında yetiştirme zamanında olma dukkanda 2 gun sonra kapının önune koyar iş veren seni bazen asırı ruzgar olurdu virajlara zaten motoru yatırarak girersin ozaman ise bazen ruzgar genis virajlarda sagdan veya soldan sanki omzundan biri itermiş gibi basınc yapardı bir anda duscekmiş gibi olurdun asırı ruzgardan cesaret ister surekli yolu takip ister ve yoldaki aracların ve arkandaki gelen aracı surekli dusunerek hareket etmelisin saniyelik hesaplar yapman lazım surerken en ufak hatası insanın hayatına mal olur veya olmasada Allah yasattı diyek ya sakat kalmana yada en kucugunden yerlerde motorla acı sekilde yuvarlanmana mal olur iyisimi sen bu isten vazgec ulkemizde motor kulturu yok motorcuyada saygı yok malum serseri gibi motor kullananlardan dolayı bu iş ciddiyim zordur ben mecburiyetten yaptım mecbur kalırsam gene yapacam sunuda soylim her motora bindigimde 3 kez ayetel kursu okuyup uzerime ufluyordum calısırken gunde nerdne baksan kafadan rahat en az 3 tane kaza atlatıyordum istanbulda anadolu yakasından bostancı kızıltoprak arası calısıyordum bagdat caddesi vs bilen bilir Allaha sukurler olsun Allah cc beni korudu Rabbimiz cok merhametli selam ve sevgiyle
01 Yorumla
- 00 Yorumla
+1 yılolur tabii geçen gün pizza siparisi vermistik, bi genç kız getirdi kasklı falan
abazanlar bunu brazzers tadinda hayal etmesin lutfen610 Yorumla- +1 yıl
; )
Soran+1 yılmarkası neydi pizzanın?
- +1 yıl
little caesars'dı kizin calistigi yer. littlecaesars.com.tr/
- +1 yıl
littlecaesars.com.tr/kurumsal/ik buradan iş basvurusu aliyorlarmis
Soran+1 yılOk saol belki ilgilerini çekerim.
- +1 yıl
Sıcak hikayeydi devamını okumak isterim =)
- +1 yıl
he.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 576 cevap paylaştı. tuhaf değil neden olmayasın.motor kullanmayı biliyorsan olur.
link10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Ataşehir'de açılacak ilk şubemiz için Bayan Kurye'ye ihtiyacımız var. İlgilenenler mail atarsa çok sevinirim. sutcukiz@gmail. com
00 Yorumlabizim bayan kuryeye ihtiyacımız var görüşmek istersen 0505 209 3471 çok değişik bir proje ilgini çekeceğine inanıyorum
00 YorumlaBahşişler tavan yapar herhalde :D
10 YorumlaA2 varmı¿ gel seni pizza house verelim =)
01 Yorumla
Soran+1 yılvar ama motorda beni kesenlere sprey sıkarım.
inşallah olursun kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDominos iyi bir başlangıç :d
00 Yorumlamotor kullanmasını biliyormusun a2 ehliyetin varmı
00 Yorumla
+1 yıldominosa git.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi