Moda tasarım öğrencisiyim internetten gideceğim işletmenin yorumlarını okudum bir kız “moda tasarım stajı için gittim bulaşık yıkattırıyorlar gece uyurken bacaklarım ağrıyor önceki stajyerlerde öyleymiş dinlenmeme izin vermiyorlar egolarını stajyerler üzerinden tatmin ediyorlar bir şey öğretmiyorlar en ufak problemde puanınızı düşürürüm stajını iptal ederim diye tehdit ediliyormuş öğretmenine söylemiş ama beni temsil ediyorsunuz diye çıkartmamış kızı” (bu okuduğum yorumun en özet hali)
böyle bir olayla karşılaşsaydınız ne yapardınız hakkınızı nasıl savunurdunuz?
böyle bir olayla karşılaşsaydınız ne yapardınız hakkınızı nasıl savunurdunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Delilik! Ben de moda ve tekstil tasarımı öğrencisiyim ve bu yaz staj yapacağım. Şu an çok iyi anlıyorum.
Eğer sana böyle bir tehditle gelirlerse sen de "Ben de sizi mevkinizi kötüye kullanmaktan şikayet ederim, tehditlerini herkesle paylaşırım. Eski stajyerleri de ifade vermesi için çağırırım. "de.
Umarım böyle bir şeyi sen ya da ben yaşamayız.
İçime kurt düştü : (
Başka bir yerde staj yapma imkanın yok mu? Hangi şehirdesin?
İstanbuldayım, bu yıl staj yerlerini okul ayarladı ben seçmedim, daha staj formunu bile işletmeye götürmedim eğer hocaya desem başka yer seçmek istiyorum diye benimle uğraşacağını sanmıyorum
Keşke kendin de öncesinde staj yeri ayarlasaydın, okulun inisiyatifi ne kalmasaydın. Gerçi benim okulum staj yeri bile ayarlamıyor. Kendiniz bulun diyor.
Adalet yokki dünyada hep alt tabaka ezilir stajjer diye hep ayak işlerini yaptırıyorlar
Staj görevim haricinde bir iş yapmam. Varsa ordaki arkadaşları kendime şahit tutarım şahit olursa stajımu yapamazlar savcılıkta şikayetçi olurum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!