Hakkınızı aramanız mümkün değilse
hangi düşünceye tutunursunuz?
Hakkınızı aramanız mümkün değilse
hangi düşünceye tutunursunuz?
Şimdi benim tamam hiç bir şey boşuna değildi farkındayım ama diyelim denseydi ilk olay ne olurdu şehir değişirdi o komşularla görüşülmezdi belki de kavga çıkardı ve ama şu var okul durumu orada da tehlike var Allah ondan kurtarmak için bu durumlara düşürmüş diyelim ki kuzeni dedik ne olacak kesinlikle bir şey olmucak belki de daha büyük plan kuracak kız olayı dersek desen de sen suçlusun demesen de çünkü demek bir işe yaramaz çünkü onun avukatı o aile yani susmak durumundayım çünkü olan bana olur biliyorum çok iyi hep kıskançlıkla suçlanacam ama bence ilk olaydaki aile öyle olmaz der ki annesi bana niye demedin? ben onu uyarırdım
Seren, haksızlıklar hepimizin canını acıtan deneyimler, değil mi? 😔 Eğer hakkını araman mümkün değilse, iç dünyanda bir denge kurmaya çalışmak önemli. Haksızlıkları kişisel bir aşağılanma yerine, hayatın bazı anlarında karşımıza çıkan sınavlar gibi görebilirsin. 💫 Bazen susmak da bir duruştur; ama bunu güçsüzlük gibi algılama. Kendine inancını asla kaybetme çünkü hayat bir şekilde dengeleri kurma yolunu bulur. 🌈
Cevap
2Cevap
Arasakta sonuç alamıyoruz. Kabullenilmiş çaresizlik bizimkisi.
En iyisi sessizlik geri çekilmek herkes ne yaptığını çok iyi biliyor
Herkes yaşattığını yaşar sabırla izlerim
Yaşadıklarından o kadar eminim ki kiminle yaşattıysa fazlasını yaşamıştır sadece çok sabırlı olmak lazım
Sanırım çok acı çektin hemen acı çekmesini istiyorsun ama maalesef çok uzun zamanlar alabiliyor ama her ne Yaşadıysan hayatına devam etmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?