Arkadaşlar mimarlık mı hemşirelik mi okumak daha mantıklıdır?
Bu iki mesleğin artıları ve eksileri nelerdir? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Bu iki mesleğin artıları ve eksileri nelerdir? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mimarlık afillidir havalıdır okulda yeteneğin yoksa anan ağlar o ödevleri yapana kadar mezun olunca da baya bir süre dikiş tutturman için tırmalaman gerekir ama o dikişi de tutturursan kimse tutamaz seni
hemşirelik aslında güzel meslek hele ki günümüzde artan özel hastane sayısını düşünürsek puan olarak daha düşük okumak olarak daha kolay olabilir en azından yeteneğinle sınanmıyorsun. kuzenim hemşire mezun olduktan sonra bir yıl özel hastanede çalıştı biriktirdi şimdi altında arabası var şimdi bir de devlet hastanesine kadrolu yerleşti ohhh misss valla en güzeli.
ama ilgin merakında önemli iyi düşün ikisi çok farklı meslekler çünkü.
yeteneğin varsa mimarlık. ama hemşirelik ona göre daha kolay.
eğer buna isteyinde varsa mimarlık iyi bir meslek.
Eğer yardım etmeyi çok seviyorsan hemşirelik derim çünkü uğraşlı bir meslek olmasına rağmen yardım etmenin mutluluğu seninle oluyor fakat maaşları biraz az ama sağlık sektörü devamlı bir iş imkanı sağlar hangi üniversiteden mezun olacağım fark etmez . Eğer biraz daha az çalışıp yüklü bir para almak istiyorsan mimarlık derim ve mimarlıkta iyi bir üniversite bitirmediysen iş garanti değildir.
unutma ulkemiz genis bir santiye ...mimarlik veya insaat muhendisligi her turlu istihtam saglarsin.
Cevap
6Cevap
İçindeki sese ve en çok bu mesleği yapan insanların sesine kulak ver. Şimdi gidiyorsun bir kliniğe hemşireleri önce izliyorsun sonra birini bulup soruyorsun. Olgun olmasına özen göster. Sonra da bir mimarlık bürosuna gidip kadın mimara soruyorsun tamam mı?
Nerden bliyorsun süründüklerini? Madem öyle iki tercihin var. Ya hastanede bol miktarda hasta ve yakınıyla uğraşacaksın. Bir de hastaların her türlü hallerine şahitlik edeceksin. Ya da bir sürü erkeğin içinde mimarlık yapacaksın. zira erkek mesleği olarak bilinir mimarlık.
babamın mimar olma deme sebebini şimdi anladım :/
hastalarla uğraşmak çok kolay değil ki :/ neden sürünüyor? sorusuna cevap vereyim. kendisi özel bir poliklinlikte çalıştı mesai dinlenme yok dedi üstelik bin lira maaş almış... kpss kazzanmak gerekecek ki mesai saatin olsun... şimdi ise çalışmıyor bu kişi :)
Renault mu ferrari mi? Sorusu gibi olmuş aynı tabikide mimarlık hemşirelik mimarlığın yanından geçemez
birisinin puanı düşük birisinin yüksek bildiğim kadarıyla hemşirelik iyidir
sağlık uçsuz bucaksız bir alan ve hep daim olan birşey hem bayanlar için daha elverişli
hesapsız bacı: hemşireler güzel olur genelde:D neyse şahsen ben hemşirelik diyorum.
Hemşire ol bence ben de ikisi arasında kaldım ama en az 4.500 5 bin TL alırsın ve yurt dışı istiyorsan Almanya hemşire almaya başlamış yani almanca iyi ise çok rahat edersin orada. Ayrıca hemşireliği hangi okulda okursan oku iş bulabilirsin.
iki bölümün puanları farklı değil mi? artı birbiri için ikame olamayacak kadar farklılar.
hemşireliğin mimarlığın yanında esamesi okunmaz soruya bak ashgfgf
mimarlık.seksi bir kere.
ilgi alanın en çok hangisi.
hemşirelik güzeldir..
mimarlık
daha iyi meslek.hemşirelik yanından bile geçemez mimarlığın.

En İyi Cevaplar