Kovulma sebebinize göre işe dönüp dönmemeniz değişir mi?
Yoksa gururunuz dönmeye mani midir?

kovulmasam da biraz sorunlu ayrıldığım iş yerinden üç ay sonra yeniden daha iyi bir pozisyonda teklif almış ama gitmemiştim
çünkü bir işi bıraktığımda artık orada mutlu değilim mutlu olmadığım bir yere geri dönmem
patron kürsüye çıkıp , neden tekrar bana muhtaç olduğunu diğer çalışanların huzurunda açıklarsa ve konuşmasının sonunda beni kürsüye davet edip sözü bana bırakırsa olabilir :)
Şartlarda anlaşırsak dönebilirim kovulma ve geri çağrılma şeklim önemli.
Gurur yapacağım bir konu varsa dönmem
Cevap
24Cevap
Büyük konuşmayayayım ama dönmem..
Kısa bir süre önce ayrılmış olduğum iş yerine de şu an çağırsalar yine dönmem. Belli bir süre sonra hayırlısı böyle olmuş dedim...
Kovulduysam işimi severek yapmiyorum demektir , işimi severek yapmamamda muhtemelen oradaki insanlar yüzündendir eğer o insan kadrosunda bir değişiklik yapmamışlarsa dönmem
Kovulma ve işten ayrılış sebebine bağlı güzel iş ve ücret iyiyse bazı durumlara göz yummak gerekiyor geçim zor ülkemiz de
Kovuldum, davet edildim ve gitmedim. Değerden düştüğüm yere veya kişiye geri dönmem.
3 defa çağrıldım yine de düzen tutmadı. En sonunda başka yerde iş buldum tazminat aldım bir daha çağırmadılar 🙂😊
Büyük ihtimal darda kalmıştır bırakırım dahaa darda kalsın gitmem o beni düşünmedi kovarken.
Dönebilirim şayet seviyorsam o işi. Gurur yapmam açıkçası iş hayatı = profesyonellik.
Dönmedim dönmeyeceğim de..
Haklıysam olay bitmiştir
Sıcağı sıcağına çağırsa dönerim işyerime. Sonradan çağırsa dönmem. Yaptığım işi bidaha yapmayı sevmem. Bir meslekte çalıştıysam, o meslekten ayrıldıktan sonra o mesleği daha sevmem.
Kovulmayı geçtim bıraktığım bir iş yerine bile geri dönmem.
Şartlara göre değişir. Çağrılınca döndüğümde oldu dönmediğimde
yalvartırım beni kovmak neymiş anlasınlar maaşımda iki katına verirlerse
Şef ya da sahibi degişmisse evet
Kötü bir durum olmamışsa giderdim
Ulusal kanalda benden özür dilenirse olabilir.
Dönmem kusura bakmasınlar
Şartlara ve gönderilme şeklime göre değişir.
Paraya ihtiyacım olursa dönerim 👀
Küfretmeye giderim 😀😀
İstifa ettim çağırdılar kabul etmedim
Kendi işimin patronuyum bu yüzden kovamaz kimse
Ne iş yapıyorsun?
Ne için soruyorsun?
Kendi işinin patronu olmak güzel ondan sordum
Söylerim o hâlde ticaret ile uğraşıyorum
asla kovulmadım o fırsatı vermem ve geri dönmem
Hayır dönmem.
Dönmem
Hayır asla dönmem