ıste orası muamma ben ısımde ıyıyım muhtemelen ısı bılen bırını bulamadılar bız senınle tekrar calısmak ıstıyoruz dıyor kavga etmek zaten ısten cıkarılma sebebı olamaz ama ben cok hakaret ve agır sozler demıstım ınsanlara ordakı
Amin inşallah valla sabah aynı noktada seninle konuştum akşamda aynı noktada denk geldi gene kendi işimmiş gibi heyecan yaptım inşallah her şey gömlünce olur
Evet onlar saniyorduki ben ozur diliycem bir daha yapmiycam kotu konusmuycam diycem bunlarda tamam o zmaN diycekti ben benim icin sorun yok her yerde is bulrm diyince bu sasirdi bayaaa bakti ben gidiyorum ama bende asla lafimdan donmem. bana deger vermeyen sirkete deger katamam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır kesinlikle kabul etmem. Bu kendime saygisizlik olur
benı cıkardılar sımdı pısmanlar bana dıyorlarkı kendın cıktın ıstıfa gostermısler saka gıbı
bunu yapan bir işyerine girmen en büyük yanlışın olur
evet ben cıkmadım sız cıkardınız dıyorum hayır sen cıktın dıyor pısmanlar cunku yerıme o ısı yapcak bırını bulmak zor
Hayır kesınlıkle donmem
benı cıkardılar sımdı pısmanlar bana dıyorlarkı kendın cıktın ıstıfa gostermısler saka gıbı
bunu cok yapıyorlar evet. nerede yasıyorsn
İstanbul
evet orada ıslerıne gelınce cıkartıp gelınce gerı cagırıyoyrlar
hayır bana dıyorkı kendın cıktın bız cıkarmadık onlar cıkardı boyle bırsey olurmukı
Şattlara bağlı yani ne şekilde çıkarıldığıma
benım cıkarılma nedenım herkes benden sıkayetcıymıs sırkette kımseyle anlasamıyormusum kavga edıyormusum
Eeee ne olmuş peki aslında kavga etmiyormuymuşsun neden geri çağırdılar
ıste orası muamma ben ısımde ıyıyım muhtemelen ısı bılen bırını bulamadılar bız senınle tekrar calısmak ıstıyoruz dıyor kavga etmek zaten ısten cıkarılma sebebı olamaz ama ben cok hakaret ve agır sozler demıstım ınsanlara ordakı
O zaman bırak sürünsünler dönme
Tabi ihtiyacın varsa o ayrı konu
aynen oyle
senle konusmustk bu konuyu hatırladın belkı sımdı bunlar gerı cagırıolar ama donmek ıstemıormm aslaa
Evet uzun uzun konuşmuştuk bende diyorum konu bir yerden tanıdık geliyor boş ver sen iş görüşmene gidip değerlendir bence
ama orasıda olmazsa buraya hayır dıycem
Karar senin umarım her şey umduğun gibi olur zaten seni çıkarmaları başlı başına saçmalık
dimi çok komık ısyerınde sorunlarım varsa o benı ılgılendırır sırkette hzursuzluk cıkıyormus goya
Aynen öyle iş ile ilgili sorun olsa yaptığın şey işe etki etse bir nebze anlarım
ama ben cok agır hakaretler ettım bızım her odada kamera var bakmıslar
Ses kaydı var mı valla sende az değilsin ama demekki damarına basıyorlar
kameralar seste alıyro ve ben bır suru hakaret ettım dedıler ıste haklı bıle olsan bu uslubunla olmaz
Olmazdı madem neden arıyorlar çok ilginç
bn dedımya ıyı calıısyorum ısımde ıyıyım ondan benden s.. lgını bulamamıslardır
Estağfurullah ne s.. lığı öyle şey olur muda işinde gerçekten iyiysen eleman bulup yetiştirmek zor bu arada iş neydi
bankacıyım
Ooohakkında hayırlısı sakin kafayla düşünüp karar ver netice senin hayatın kimse seni senin kadar düşünmez
ama işten cıkarılıp tekrar muhtacmıs gıbı gerı donemk ıstemıyorum onca ınsan demıycekmı kovdular yıne geldı
Onlar yapsanda yaptı derler zaten merak etme diyecekler tabiki sen genede hayırlısı ile şu iş görüşmeni bir hap bakalım oradan ne çıkacak
burasıda olcak gıbı hemde holdıng banka kucucuk yerde degıl ınsalllah allah yuzume guler ıyıkı cıkardılar derım
Amin inşallah valla sabah aynı noktada seninle konuştum akşamda aynı noktada denk geldi gene kendi işimmiş gibi heyecan yaptım inşallah her şey gömlünce olur
ınsallah yerımde olsan napardın eskı ıse donermıydın
Ben o konularda biraz katıyım beş parasızda kalsam dönmezdim diye düşünüyorum
bende cok katıyım 5 parasızda degılım bırırkımım var yanı kac senedır calısıyorm ama ya uzun sure ıssız kalırsam korkusu var
İnsanın bazen paraya ihtiyacı olmasa bile çalışmaya alıştığı için büyük eksiklik oluyor hayatında tanıdığım kadarı ile senin gibi biri işsiz kalmaz
evet dedım zaten ben heryerde ıs bulruum dıye bunlar gıdecegımı anlayınca uyuz uyuzz hımm felan dedıler bırde dıyor bu uslupla hıcbıryerde tutunamazsın ben heryerde ıs bulurum dedımyaa içlerine oturmus
Oturur tabiki beklemiyordu demekki öyle bir tepki her halde kendilerine muhataç olarak görüyorlardı
Evet onlar saniyorduki ben ozur diliycem bir daha yapmiycam kotu konusmuycam diycem bunlarda tamam o zmaN diycekti ben benim icin sorun yok her yerde is bulrm diyince bu sasirdi bayaaa bakti ben gidiyorum ama bende asla lafimdan donmem. bana deger vermeyen sirkete deger katamam.
Aynen öyle dönersen eskisi gibi olmaya bilir
Asla donmem
Olması gereken bu tabki ama genede senin kararırın umarım bugün hayırlı haberler alırsın yeni şirketinde yeni bir başlangıçla
bugun gıttım cok ıyı gectı gorusmem ınsallah olur
Çok sevindim senin adına merak ediyordum haber verdiğin için teşekkür ederim
rica ederim