Sınava 12 gün kaldı son 3 aydır gecemi gündüzüme katarak çalışıyorum sizce hangi bölümü tercih etmeliyim ben paramedik istiyorum ama diş sağlığının önü açık diyorlar ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Paramedik olursan sürünürsün yok ben kpss den 90 alırım diyorsan neden olmasın hem paramedik teki 2 sene eğitim hiçbir şeye yetmiyor en az 4 senelik olmalı bölüm ve diğer bölümlerden kat kat zor (2 senelik) uygulama sınavları falan ama tavsiyem hemşirelik olur bende paramedik mezunuyum
16 Yorumla
Soran+1 yılİşte paramedik isteme sebebim hemsireliğe dikey geçiş yapmak
Soran+1 yılAğız diş sağlığindan geçiş yapamıyorum hemsireligd
- +1 yıl
Mantığın saçma olucak hemşireliğe geçiş yaparsan en az 3 sene okuyacaksın parmedigin üstüne yani toplam 5 sene tabi oda kendi üniversitende falan olur anca bu en iyi ihtimal
En kotu ihtimal 2 sene parmedik 3 sene hemşirelik 2 sene DGS kazanmaya calisssan 7sene çünkü DGS alımı çok az hemşirelikte ve 1 sene kpss çalış 8 sene yani döngüyü uzatıyorsun
Soran+1 yılYani direk dis sagligimi secmeliyim
- +1 yıl
Onu sen bilirsin üstüne tamamlaybiliyorsan diş sağlığı mantıklı ama kpss atama puanlarına iyi bak geçen senelerin falan
Parmedik ten hemşirelik geçişi çok saçma bir olay çaresiz işi yani eskiden parmedik iyiydi ama atama puanları inanılmaz yüksek mezuna kalıp hemşirelik daha mantıklı olabilir hersene 5 10 bin hemşire alıyorlar
Soran+1 yılÇok sağol ya
En İyi Cevaplar
diş saglıgı bence ciddi bi is, bi odada insanları muayene etmek olacak degil mi sonu?
paramedik daha heyecanlı bi meslek
kariyer istiyorsan diş saglıgı sec
macera istiyorsan paramedik - karşına çok insanlar çıkacak kim bilir ilginç vakalar vs20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
+1 yılAğız ve diş sağlığı notları yüksek tutup diş hekimliğine geçersin hem
00 Yorumla
+1 yıldiş sağlığı sabit iş öyle diyorlarsa onu seç
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParamedik olma çöpçü ol. Sana tavsiyem olsun
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılSana nedenleri sayamayacağım kadar çok. Atamalardan başla istersen. Hadi büyük bir torpille başladın sayalım sonrası için bir insanın programına göre hayatini yaşayabilirsin. Ne sosyal hayatın olur nede bir adım ileri gidebilirsin. Ömrün ambülans-vaka- hastane arasında geçer.
Soran+1 yılTorpil falan değil çalışarak bi yerlere gelmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılImkansız. Başka hayal kur bence. Özellikle sağlık bakanlığı üzerinden hayal kurma. Suya batar...
Soran+1 yılOf hep moralimi bozdun benim çok çalışıp atanirim güveniyorum kendime
Cevap sahibi+1 yılBunlar gerçekler ve içinde olduğum kurum. Yeteneğini başka idealler için kullan derim
paramedık sec en azından hareketı bol olur :)
00 Yorumla
+1 yılParamedik çünkü iş imkanı daha fazla
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle diş sağlığı
00 Yorumla
+1 yılAğız ve diş.
10 Yorumla
+1 yılParamediiiiik
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı